Bir aldatma yks daha :( :(

aysesat

YiĞit 31/07/2008
Kayıtlı Üye
31 Mart 2009
542
2
96
Antalya
hanımlar başkabir hikaye anlatmak isityorum
eltim adına çok üzülüyorum,onun hikayesi bu, biraz uzun anlatacağım

eltimle kaynım inanılmaz mutlu bir aileydi ,iki kızları var biri 19,diğeri 10 yaşında 2 kız
onların mutluluğuna herkes imrenirdi,kaynım yengemin bir dediğini iki etmez,yengemde ona keza,,yengem çok güzeldir,çok bakımlıdır,çok pozitif ve çok neşelidir,
kadıncağız hem çaılışıyor,hem evine çocuklrına dört dörtlük bakıyor,kocasının ütüsü yemeği,hani çok süper bir aile hayatı diyeyim kısaca size

taaaki yengem rahim ameliyatı oldu,tüm rahim ve yumurtalıklarını aldılar,kadın 2 ay yattı be menopoza girdi dolayısıyla,
kaynım iş yerinden bir hanıma asılmaya başlamış,o hanım yengemin hastane odasına geçmiş olsuna dahi geldi,
gel zaman git zaman bunlar işi pişirmiş,kadında evli ve çocukları var
o mutlu aile yavaş yavaş bozulmaya başladı ,kaynım eve geç gelmeler,yengeme eski ince davranışlar bitti,yengemin hal ve hareketlerinde hatalar aramaya başaladı
en sonunda yengem anlamış durumu ve araştırmaya başlamış neler oluyor diye,aldatıldığını öğrenmiş ve 1 yıl boyunca adamı eve döndürmeye çabalamış
biz bunları sonradan öğrendik,,neler yapmış,,,güzel yemekelr rakı sofralarımı dersiniz,seksi iç çamaşırlarımı dersiniz artık ben sayamıyorum
2 yıl geçti aradan biliyormusunuz,be kaynım vazgeçmedi kadından,nice aile büyükleri girdi araya ,vazgeçmiyor adam,vazgeçmediği gibi yengeme çocuklara eziyet ediyor,kavga gürültü ve boşanmıyor da
şimdi evden geçici ayrıldı ve o kadınla imam nikahı kıydı

ben çok üzülüyorum
bir erkeğin neler yaptığını,o mutlu huzurlu yuvayı nasıl yıktığını öğrenin istedim arkadaşlar,gözü çöplükteyse yapacak bişeyde yok
herkese mutluluklar
hepinizi öpüyorum

nasıl boşanmıyor
delil var şahitler var ve boşanmıyor

öyle bişey olamaz bence.
hemen kanıtlasın eve gelmediğini anında boşanrlar
heralde yengenizde boşanmak istemiyor bu olanlara rağmen

çok yazık olmuşş çocuklara

Diyecek bir şey bulamıyorum. yengeniz gibi davranan bir kadın aldatılıyorsa artık ben bu erkeklere pes diyorum. Allah ıslah etsin. Demekki kaynınız sadece iyigün de kocaymış yazıklar olsun.

o kisiye adam bile denmez
yengenizde kendi hayatina baksin artik boyle olumsuzluklar icinde daha da uzulmesin sonunda istedigi gibi olur ins

boşanmak istemezmi,ama bıçaklarla saldırıyor yengeme,ayrılırsan çocuklarıda senide doğrarım diyor,
birde bana zaman tanı dönücem yuvamızı yıkmayalım diye yalvarıyor,yeminler ediyor geri döncem diye,
manyadı yani,,,o kadar saygın bir işi vardıki,onu da kaybetti bu kadın yüzünden,,,odasında basılmışlar işyerinde
inanamazsınız arkadaşlar çok zor ben çok içinde değilim ama bildiğim kadarı bile beni çok üzüyor

cnm çok saçma geldi boşanmıyosa imam nikahı nası kıydırıyo bence eltinin artık kocasyla işi yok o kadını bulsun anlatsın herşeyi kadın yardımcı olur bence boşanmalarına..

Arkadaşın bir üstte dediği gibi kanıt varsa boşanabilir yengeniz,saldırıda bulunuyorsa bu memlekette hak hukuk yok mu,savcılık yetkili makamlara şikayette bulundu mu ? Adamın yaptığı çok yanlış ve iğrenç ama yengenizin verdiği 1 senelik çaba da biraz fazla..Bu durumu bilen çocuklar zaten yıkık bir yuvada mutlu olamaz,olan her zamanki gibi onlara olmuş üzüldüm..

cnm çok saçma geldi boşanmıyosa imam nikahı nası kıydırıyo bence eltinin artık kocasyla işi yok o kadını bulsun anlatsın herşeyi kadın yardımcı olur bence boşanmalarına..

canım o kadını yengem defalarca ardı ve yuvamızı yıkma,bırak kocamı da çocuklarım babasız kalmasın dedi,kadın biz mutluyuz, bizi arama dedi, yengem hakaretler etti,,,,alınmadı telefonu kapattı,aşıklarmış birbirlerine,ama kaynım yengemide bırakmamaya kararlı,
ayrıca eve gelip yengemlede cinsellik yaşamak istiyor
tam bir adilik

Nedense hic sasirmadim bende....Cogu erkekdende zaten bu beklenirdi...

Merak ediyorum...acaba yengenin rahimi yerine onun fisi cekilseydi...yengen ne yapardi acaba?

Tabikide aman esim aman cocuklarimin babasi deyip herseye ragmen kendi istek ve arzularini düsünmeden dört el ile daha cok sarilirdi yuvasina...

Kadin islev görevini kaybettigi vakit ne oluyor? Ne olacak...nasil olsa yerine baskasi gelir..

Yazik olmus kadina....verdigi emeklere yazik

ben bekarım bana karı boşamak kolay gelir diye bişey vardır ama bu kadarıda fazla
bence yengenizde ona inanıyor
geri dönücek diye bekliyor
ama kendini yiyip bitiyor tabikide.
eminim psikolojik olarak çöküntüdedir.
yengenizin kimsesi yokmu çekip almıyormu
kimsesi yoksa polisimiz var, arkadaşın dediği gibi hak var hukuk var
bıçak çekmekte ne demek

adam bırakıp gitmiş bide bıçak çekicekmiş
vay bee bu erkekler beni delirtiyor.

bide 1 yıl boyunca aldatıldığını bile bile yaşamakta cidden zor
allah kimsenin başına vermesin

yengeniz çalışıyormuşta kendi ayakları üstünde durabilecek durumda...bence onun tehtitlerine boyun eymesin ve açsın boşanma davasını... aldatılmak kadar onur kırıcı birşey yoktur herhalde... birde o kadınla muhabbetleri varmış... nasıl bir adiliktir bu hem eşiyle oynaş hem ziyaretine git...

diğer kadının da evli olduğunu yazmışsınız yanlış hatırlamıyosam.peki o kadının kocası yok mu meydan da hala anlamamış mı olanı biteni

Canim senin gibi birine bu cumleyi yakistiramadim :umursamaz: rahim aldirmak kadinda hicbir foksiyonunu yok etmez rahimla vajina ayni degildir bu senin soyledigin mantik eskiden dusunulen mantik islev mislev kaybetme gibi bir olay yok, lmaz:

konu sahibinin yengesine gelince o ilk basta kaybetmis bu meseleyi duydugunda 2 sene evine donsun diye caba harcayacagina ben bunu hak etmiyorum deyim adami kapinin onune koysaydi eminimki su an bu iliski coktan bitmis ve adam o kapida yatiyor olurdu yenge uzatdikca olayi adam bulunmaz hint kumasi olmus paha bicilemiyor geri zekali adam birisi ona hic birsey oldugunu hatirlatmasi lazim bunuda sadece esi yapabilir poposuna tekmeyi basarak klava:

adama bak yaklava:hem suçlu hem güçlü ne demek o doğrarım falan bu ülkenin polisi var yani adam iyice yoldan çıkmış.rezil herif yengen bile aldatılıyosa biz ne yapalım

bende ınanmıyorum her ne olursa olsun eşimin beni bekleyecegıne...
ufak bır hastalıgımda goruyorum ne kadar ılgılı...
Allah duşurmesın bızı bu tur rahatsızlıklara şifası bulunmayan hastalıklara hayırlısıyla..
ne kadar ıyı olursa olsun bır erkek...
bız bayanların yerıne koyulamazlar...
Allahım bızlerı isyan edecegımız sınavlardan korusun hayırlısıyla inşAllah...

yengen adına çok üzüldüm
allah bu erkeklere akıl fikir ve vicdan versin.akıllı bir insan nasıl bir hiç uğruna yuvasını huzurunu böyle yıkar.allah şaşırtmasın kimseyi ama kaynın iyice şaşırmış
ne istediğini kendi bile bilmiyor
yazık olan yengene ve çocuklara oluyo.bence yengen bir an önce kendini ve kızlarını bu kötü durumdan kurtarmalı

Cogu erkek böyle düsünüyor..bunu demek istedim....gögsünü rahimini kaybeden bir kadini tam bir kadin olarak görmüyorlar....

Benim teyzemde bunlarin aynisini yasadi....bende biliyorumki rahim aldirmakla kadin sadece dogurganligni kaybediyor kadinligni degil....ama erkeklerin cogu malesef aksini saniyor.

peki kaynınızn anası babası yokmu bi tane ağzına vuracak
hem aldat hemde evdekilere bıçak çek..
ohh ne ala memleket...
alsınlar oğullarını haddini bildirip o kadına eziyetten kurtarsınlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…