nasıl boşanmıyor
delil var şahitler var ve boşanmıyor
öyle bişey olamaz bence.
hemen kanıtlasın eve gelmediğini anında boşanrlar
heralde yengenizde boşanmak istemiyor bu olanlara rağmen
çok yazık olmuşş çocuklara
cnm çok saçma geldi boşanmıyosa imam nikahı nası kıydırıyo bence eltinin artık kocasyla işi yok o kadını bulsun anlatsın herşeyi kadın yardımcı olur bence boşanmalarına..
Nedense hic sasirmadim bende....Cogu erkekdende zaten bu beklenirdi...
Merak ediyorum...acaba yengenin rahimi yerine onun fisi cekilseydi...yengen ne yapardi acaba?
Tabikide aman esim aman cocuklarimin babasi deyip herseye ragmen kendi istek ve arzularini düsünmeden dört el ile daha cok sarilirdi yuvasina...
Kadin islev görevini kaybettigi vakit ne oluyor? Ne olacak...nasil olsa yerine baskasi gelir..
Yazik olmus kadina....verdigi emeklere yazik
Canim senin gibi birine bu cumleyi yakistiramadim :umursamaz: rahim aldirmak kadinda hicbir foksiyonunu yok etmez rahimla vajina ayni degildir bu senin soyledigin mantik eskiden dusunulen mantik islev mislev kaybetme gibi bir olay yok,lmaz:
konu sahibinin yengesine gelince o ilk basta kaybetmis bu meseleyi duydugunda 2 sene evine donsun diye caba harcayacagina ben bunu hak etmiyorum deyim adami kapinin onune koysaydi eminimki su an bu iliski coktan bitmis ve adam o kapida yatiyor olurdu yenge uzatdikca olayi adam bulunmaz hint kumasi olmus paha bicilemiyorgeri zekali adam birisi ona hic birsey oldugunu hatirlatmasi lazim bunuda sadece esi yapabilir poposuna tekmeyi basarak klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?