Bir aldatma yks daha :( :(

canım benim sorun avukata verilecek paraysa avukatlar genelde taksitle vekalet ücreti ödeme imkanı sağlar
ne kadar maaş alıyor bilmiyorum ama bazı durumlarda baroların adli yardım büroları ücretsiz avukat da sağlar Ankara barosunu biliyorum ben onlar ev kira felansa mesela belli miktar maaşa kadar avukat sağlıyorlar

sizin burda yapacağınız öncelikle evden uzaklaştırma kararı almak ve boşanma davası açmak maddi ve manevi tazminat istemek bu durumda her iki tazminatı da alır zaten evden uzaklaştırma aldığınızda da eve yaklaştığı anda karakolda bulur kendini bakaym bir daha bıçak felan çekebiliyor mu

bir an önce bir avukatla görüşün bir şekilde çözersiniz sorunu

Allahım korusun nasıl bisey bu yarabbim..bu kadar kolay mı yuva dagıtmak nasıl erkeklik bu..üstelik bosanmıyorda.birlikte oldugu kadın bekar olsa eminim anında bosanırdı karısından.imam nikagıyla yasamaya baslamışlar ya peki kadının eşi bu durumda bisey yapmadı mı?

o kadın evli mi hala kocası duymamış mı bu durumu nasıl boşanmamışlar bence en büyük suçlu
kaynının birlikte olduğu kadın. tabiki adam da suçlu ama kadında suç büyük

Benim bu ilişkiden çıkardığım pay hiç bir şeye körü körüne bağlanmayacaksın yani benim kocam yapmaz ben yaşamam diye bi şey yog bakın yıllar yılı mutlu giden bir evlilik nasılda sarsıntıya uğramış ne hale gelmiş evet bende eşime çok güveniyorum hatta biraz acaip olacak ama kendimden daha fazla güveniyorum desem yeridir ama asla yapmaz diyemiyorum aşklar zamanla bitebilir sevgiler azalabilir yani her an her şey olabilir bizim yapmamız gereken şeyse evet ne konumda olursak olalım biz tekiz biriciğiz ve özeliz hiç bi şey için hayatı kendimize zindan etmeye değmez hayat yaşamaya değecek kadar güsel hemde çok güsellllll gidene eyvallah mantığı yani evet can yanar yokluk kolay dolmaz ama gitmek isteyenide zorla yanında tutamazsın tek taraflı olan şeyden hayır gelmez ya dolu dolu yaşayacaksın yada sonlandıracaksın sıyah yada beyaz grıler varsaaaa bişeyler azalmış demektirrrrrrrrrrrrr

Evlenmeden önce bir takım birliktelikler yaşamamış erkekler şayet evliliklerinde gönüllerini birine kaptırırlarsa sonuçları çok tehlikeli olabiliyor.
Herşeyi karısında yaşamışsa,başka insanlarla öncesi yoksa ilerleyen yıllarda karşısına işi bilen biri çıktımı böyle aklını başından alıveriyor işte.
Bence en tehlikeli aldatma şeklide bu,hani kadın affetse döndürmek için uğraşsada adam dönmüyor.
Eltinizi durumuna üzüldüm,kaldıki bir kadın için yıkıcı sayılabilecek birde ameliyat geçirmiş.
Biraz vicdan meselesi bu işler,demekki eşinin pekte vicdanı sızlamamış bu kadar fedakar olan eşini aldatırken.
Aslında bence erkekler fedakarlığa falanda bakmıyorlar.
Eşini kendince seviyordur mutlaka kaynınız ama diğer kadında yaşayamadıklarını yaşıyordur.
Şu saatten sonra nemi yapılır?
Boşanırlır diyeceğim,eltinizin buna pek gönlü yok gibi geldi bana
Oturulur beklenir diyeceğim,bu çok sancılı bir süreç herkes katlanamayabilir.
Yada savaş baltanı çıkarırsın diyeceğim,buda sinirleri gerecek bir durum
Bu 3 üde zor herbiri kendine göre meşakketli işler
Valla bitiremiyorsa eltiniz,seviyorum vazgeçmem diyorsa bıraksın yaşasın ozaman
çünkü üstüne gittikçe dahada uzar bu mesele
Hani bir elbiseyi3-5 giyer sıkılır vazgeçersin ya buda öyle birşey kocasıda 3-5 giyecek sonunda illaki dönecektir.Bu tip adamlar karılarını boşayıpta kimseyi almazlar çünkü,hiç endişeniz olmasın.Ha bu adam geri dönünce eltinizin hisleri ne olur onu bilemem,arada sevgi,saygı kalırmı böyle bir adama o kişiye göre tartışılır.
Bu yorumu sadece eltinizin ayrılmaya gönlü yok çizgisini hissettiğim için yazdım,çünkü kocasına hala çilingirler hazırlayıp eve bağlamaya çalışıyorsa bence bu kadın ayrılmak istemiyordur.
İşi çok zor ama uzun sürmez,o tilki illaki kürkçü dükkanına geri döner
Dükkan sahibi o saatten sonra ne yapar,işte onu bir tek o biliyor.
Şansı bol olsun.

ne kadar adi bir yaratikmiş bu herif ya
ölümü göze alir gene boşarim ben
havlayan köpek isirmaz

Ben şöyle düşünüyorum eltinizin boşanmakta gözü yok . Belki kocasının tekrar kendine dönmesini ve bu yolla o kadından öç almak istiyor olabilir. Ama benim eşim böyle bişey yapma anında boşarım, kesse de

oyle erkegi ne yapayim yanima yatagima alamam ben...
buyuk konusmayayim..geri donse ne yazar..oh hevesini aldi geldi..iyi valla....

insanda bozukluk olunca kadını erkeği bu işin
aldatmak cok iğrenc
yengenızın ALLAH yardımcısı olsun
bence bosasın o adamı

ilk cümlenize katılmıyorum, çok ama çok yanlış.. aksine evlenmeden önce çok şey yaşayan erkekler evlenince tek kadına bağımlı kalamıyorlar kolay kolay.. :umursamaz: bunun örneği daha çok aldatma vakalarında.. aldatmayan da var tabi, ahlaklı insanın zaten yapacağı bir şey değil aldatmak. ancak evlenmeden önce bişey yaşamayan erkekler zaten kendilerini tek eşliliğe hazırlamış oluyorlar. ben bunun çok örneğini gördüm biliyorum.

cok yada az iliski yasamasi cokta onemli degil..
evliligi kaldiramayan karaktersiz biriyse herseyi yapar...

e kadında evliymiss .. terbiesiz kadının kocası imam nikahı kıyıldıgını bilmiyor mu bu yuva yıkıcıya .. ben olsam direk kocasına herseyi anlatırdım .. ne bu yaa .. geri döncekmis bide terbiyesize bak .. sen kimi kullanıyosun .. bosansın hemen .. bide bu adamla mı ugrasıcak vermis senelerini bide kullanmaya kalkıcak.. ! bu erkeklerden İgreniyorum . !

Tatlım bende gözlemlerime dayanarak yaptım o yorumu,sizin çevrenizdeki reaksiyonlar farklı benim çevremdeki reaksiyonlar farklı demekki.Tabi bunu genelleme yapmak doğru olmaz ama ben aldatır yada aldatmaz,şöyle olursa aldatır yada böyle olursa aldatmaz demiyorum,bunun zaten bir garantisi yok söylemek istediğim şayet erkek hiç birşey yaşamadan evlenmişse ve bir süre sonra arayışları başlarsa,sonuç itibariyle aradığı kriterlerde birini bulursa(şekilde olduğu gibi)o erkeği kazanmak zordur.Tamamen bunun altını çizmek istedim.Aslında bu durumda oturup beklemek büyük saçmalık ama herkesin hayattaki durumu farklı
Kimisi arkasına bakmadan bitirirken,kimiside geri kazanmanın çarelerini arıyor.
Hiç bir şekil insan yokki evet bu aldatmaz diyelim
Bunun kadını erkeğide yok
Yaşamışlıkları çok yada azada bakmıyor bu olay
ınsanın içinde varsa illlaki yapıyor
ıster yüzlerce ilişki yaşamış olsun,ister ilk olsun önemli olan potansiyel
ılk yaşayanların kopma sorunlarına dem vurmak istedim ben umarım açıklayıcı olabilmişimdiryerimseniben

yengenızı takdır edıyom gercekdende..
haketmeyen bırı aldatılmıs ama bunada cok uzuldum!..
ben olsam bende yengenızın yapdıgnı yapardım kesınlıkle..
kaynınıza dıcek sozum yok vallahı gonlu baskasına kaymıs sanırım 40 dan sonra..
gecıcı bı hevesıdr emınımde..
sevgılısı ıse bı sure sonra kesın bırakır kaynınızı bakın gorun..
ve herzaman derım bı erkegın ılk kadını olmak hıc ıyı degıldır bana gore..

bır erkegın ılk kadını nasıl yanı neden kotu anlamadım kı ben

yok kadın guzelmıs yok cırkınmıs evıne bakmıyomus hastaymıs becrıksızmıs adamı yatagına alıyomus almıyomus onu bunu bılmem adamın ıcınden gelır arkadsım bu azıcık ıcınde olsun bıde kuyrulu dişi bir köpek gelsın tamamdır gözü kimseyi görmez artık
Allah öyle dişilerden ve öyle adamcıklardan korusun hepimizi........

Beyzademiz istediğini yapsın
Kadın hep zaman tanır bekler..Kendini ne sanıyorki başkasının kollarına koşan bir adamı bir kadın nasıl bekler..Zaten ortada bir yuva kalmamış eve gelmeyen bir adam nasıl yuvadan bahsediyor??
Kadınlar köle değil ki,hep beklemek zorunda da değil yaa nasıl bir zihniyet bu kendine bir macera aramış elitinizin eşi döneceğim dediğine göre..
Gerçekten çocuklara yazık hele bir tanesi kocaman kızmış..Çok üzücü bir olay Allah sabır versin ailesine:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…