hanımlar başkabir hikaye anlatmak isityorum
eltim adına çok üzülüyorum,onun hikayesi bu, biraz uzun anlatacağım
eltimle kaynım inanılmaz mutlu bir aileydi ,iki kızları var biri 19,diğeri 10 yaşında 2 kız
onların mutluluğuna herkes imrenirdi,kaynım yengemin bir dediğini iki etmez,yengemde ona keza,,yengem çok güzeldir,çok bakımlıdır,çok pozitif ve çok neşelidir,
kadıncağız hem çaılışıyor,hem evine çocuklrına dört dörtlük bakıyor,kocasının ütüsü yemeği,hani çok süper bir aile hayatı diyeyim kısaca size
taaaki yengem rahim ameliyatı oldu,tüm rahim ve yumurtalıklarını aldılar,kadın 2 ay yattı be menopoza girdi dolayısıyla,
kaynım iş yerinden bir hanıma asılmaya başlamış,o hanım yengemin hastane odasına geçmiş olsuna dahi geldi,
gel zaman git zaman bunlar işi pişirmiş,kadında evli ve çocukları var
o mutlu aile yavaş yavaş bozulmaya başladı ,kaynım eve geç gelmeler,yengeme eski ince davranışlar bitti,yengemin hal ve hareketlerinde hatalar aramaya başaladı
en sonunda yengem anlamış durumu ve araştırmaya başlamış neler oluyor diye,aldatıldığını öğrenmiş ve 1 yıl boyunca adamı eve döndürmeye çabalamış
biz bunları sonradan öğrendik,,neler yapmış,,,güzel yemekelr rakı sofralarımı dersiniz,seksi iç çamaşırlarımı dersiniz artık ben sayamıyorum
2 yıl geçti aradan biliyormusunuz,be kaynım vazgeçmedi kadından,nice aile büyükleri girdi araya ,vazgeçmiyor adam,vazgeçmediği gibi yengeme çocuklara eziyet ediyor,kavga gürültü ve boşanmıyor da
şimdi evden geçici ayrıldı ve o kadınla imam nikahı kıydı
ben çok üzülüyorum
bir erkeğin neler yaptığını,o mutlu huzurlu yuvayı nasıl yıktığını öğrenin istedim arkadaşlar,gözü çöplükteyse yapacak bişeyde yok
herkese mutluluklar
hepinizi öpüyorum
Cogu erkek böyle düsünüyor..bunu demek istedim....gögsünü rahimini kaybeden bir kadini tam bir kadin olarak görmüyorlar....
Benim teyzemde bunlarin aynisini yasadi....bende biliyorumki rahim aldirmakla kadin sadece dogurganligni kaybediyor kadinligni degil....ama erkeklerin cogu malesef aksini saniyor.
diğer kadının da evli olduğunu yazmışsınız yanlış hatırlamıyosam.peki o kadının kocası yok mu meydan da hala anlamamış mı olanı biteni
erkekler anlamiyorsa bunu kadinlar anlatmali canim .... burda arkadasimizin yengeside kendini bu konuda eksik gordugu icin bunlar geldi basina en basta "benim gibi kadina bu yapilirmi" deseydi kendine saygi duysaydi (güzel yemekelr rakı sofralarımı dersiniz,seksi iç çamaşırlarımı dersiniz artık ben sayamıyorum) bunlarin yerine cantasini kapinin onune koysaydi o geri zeka adam nasil saygi duyardi karisina vaybe benim kari neymis diye , oteki kadinada kiymetli olmazdi o erkek o zaman kapiya atilmis adam gorurdu karsisinda !!, ama yok aman herif elimden kacmasin cocuklarim babasiz kalmasin( simdi sanki kalmadi) diye atmis kendini ayaklar altina hem adama cignetmis hem o... kadina sinir oldum yaa
Ama iste malesef hala o zihniyeti tasiyanlar var slinncim....
Inanirmisin teyzemin doktoru bile esi ile konustu, esiniz sadece dogurganligni kaybeti hala tam bir kadin diye izah etti herseyi....ama yinede ve yinede adam inanmadi...
Demek ki konumuzda bahsi gecen o adi adamda bu zihniyetdeymiski i hersey iyi güzel giderken esi böyle bir ameliyat gecirdikten sonra zivanadan cikmis...
Kadinligin verdigi birsey bu galiba...hep kendimizde arariz önce sucu...belkide dedigin gibi o kadinda bunlari bir sekilde hak ettigni düsünerek esinin bu asalayici davranislarina katlaniyor......umarim biran evvel akli basina gelir.
insallah umarim akli basina gelir , gelmezse senelerde koca o kadindan usanacakda gelecek diye beklemekten ne pskolojisi kalir ne sagligi :sinifsinif: ama hayatindan cikarirsa yabanci bir adam diye dusunup hayatina devam eder insallah :Saruboceq: cunku hic bir kadin 2. 3. olmayi hak etmiyor bunu bile bile kabul edenlere birsey diyemiyecegim oyle kadinlar olabilecegini dusunmek istemiyorum :bbo:
Tam 15 yil bekledi teyzem....evet 15 yil...ne gelen oldu ne giden....
Ha giden oldu...en güzel yillari seneleri gitti sadece...54 yasinda simdi hasta ve yanliz
Kabul edenlerde var....cok kez duydum gerek burda gerek reelde.....
bi dakka aysesat bacım.. siz kaynım diosunuz bu adama. yani siz o evin gelini herşeyi biliosunuz, sizin kayınpederiniz kaynananiz eşiniz napıyo afedersiniz eli armut mu topluyo? bi arkadaş daha sormuş bunu cvp vermemişsiniz..?? nasıl bir aile bu? emanete hıyanettir bu! yengenizi onlar emanet olarak almadılar mı baba ocağından? ne bu rezillik arkadaşım bi cevaplar mısınız?
canım o kadını yengem defalarca ardı ve yuvamızı yıkma,bırak kocamı da çocuklarım babasız kalmasın dedi,kadın biz mutluyuz, bizi arama dedi, yengem hakaretler etti,,,,alınmadı telefonu kapattı,aşıklarmış birbirlerine,ama kaynım yengemide bırakmamaya kararlı,
ayrıca eve gelip yengemlede cinsellik yaşamak istiyor
tam bir adilik
canım ben eltimle çok uzuk oturmama rağmen gün aşırı 1 yaşındaki bebeğimide alıp onlardayım,
ayrıca çok haklısınız bunları söylemekte ,ben üstüme alınmıyorum fazla
eşimin ailesi çok çabaladı vazgeçirmek için,onlarda uzakta oturuyor,kayınpederim kafaları yedi annesi üzüntüden şeker komalarına girdi
çünki yengem onlarada inanaılmnaz saygılı bir hanımdı,
ama 48 yaşındaki bir adamı nasıl engelleyebilirsinizki,,,,nasıl baskı altına alabilirsinizki,ve yengemde bu zamana kadar bir umut taşıyorken
ama eltim başlatacak işlemleri
yen çalışmaya başladı aslında,maddiyatını biriktirip öyle boşanacaktı planına göre çünki,bir boşanma 2 milyarla 10 milyar arası değişiyormuş
aslinda bu aldatan erkeklerii n yapmak lazimm biliyomusunuzz bunda ciddiyimm .hanii soyle tozlar varmi cinsel gucu yitirici hap v.s yemeklerine ondan katsakk vallahii hic gozumu kirpmadan yaparimmm icimde rahat eder dogrusuuboşanmak istemezmi,ama bıçaklarla saldırıyor yengeme,ayrılırsan çocuklarıda senide doğrarım diyor,
birde bana zaman tanı dönücem yuvamızı yıkmayalım diye yalvarıyor,yeminler ediyor geri döncem diye,
manyadı yani,,,o kadar saygın bir işi vardıki,onu da kaybetti bu kadın yüzünden,,,odasında basılmışlar işyerinde
inanamazsınız arkadaşlar çok zor ben çok içinde değilim ama bildiğim kadarı bile beni çok üzüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?