Bir aldatma yks daha :( :(

bu kadının kocası nerdee sağır dilsiz felan mı.halaa anlamamış olması mümkün değil gibi.o naptı acaba.yazık ay kadının 2 de çocuğu varmış.yazık o çocuklara

yengeniz ne için savaşıyor.
kendini hasta yatağında bırakıp evli çocuklu bir kadının kollarına koşan adam için mi?
ona mı sofralar hazırlıyor, seksi çamaşırlar alıyor??
yengenizin hiç mi kimi kimsesi yok?
boşansın, kaçsın, savcılığa da dilekçe versin ayağım burkulsa sorumlusu eski kocamdır diye.
şikayette bulunsun; benle evliyken imam nikahı kıydırdı diye.
niye sessiz sessiz otrup dinliyor ki?

erkekler anlamiyorsa bunu kadinlar anlatmali canim .... burda arkadasimizin yengeside kendini bu konuda eksik gordugu icin bunlar geldi basina en basta "benim gibi kadina bu yapilirmi" deseydi kendine saygi duysaydi (güzel yemekelr rakı sofralarımı dersiniz,seksi iç çamaşırlarımı dersiniz artık ben sayamıyorum) bunlarin yerine cantasini kapinin onune koysaydi o geri zeka adam nasil saygi duyardi karisina vaybe benim kari neymis diye , oteki kadinada kiymetli olmazdi o erkek o zaman kapiya atilmis adam gorurdu karsisinda !!, ama yok aman herif elimden kacmasin cocuklarim babasiz kalmasin( simdi sanki kalmadi) diye atmis kendini ayaklar altina hem adama cignetmis hem o... kadina sinir oldum yaa

diğer kadının da evli olduğunu yazmışsınız yanlış hatırlamıyosam.peki o kadının kocası yok mu meydan da hala anlamamış mı olanı biteni

evet canım o kadınında boyunca çocukları var,ama kadında kocasını bıraktı,,onların evliliği zaten sallantıdaymış.zaten boşanmak istiyormuş kadın kocasından
bizimki çıkınca ona sarılmış demekki diye düşündüm ben
adam anlamış karısının başka adamla birlikte olduğunu bırakıvermiş yakasını
ne halin varsa gör demiş(adam başından atmış bu aranan kadını)

arkadaşlar hemcinsimiz ama ben o kadına da çok kzıyorum
eğer o bıraksaydı kaynım çok ısrar edemezdi,,,

Ama iste malesef hala o zihniyeti tasiyanlar var slinncim....

Inanirmisin teyzemin doktoru bile esi ile konustu, esiniz sadece dogurganligni kaybeti hala tam bir kadin diye izah etti herseyi....ama yinede ve yinede adam inanmadi...

Demek ki konumuzda bahsi gecen o adi adamda bu zihniyetdeymiski i hersey iyi güzel giderken esi böyle bir ameliyat gecirdikten sonra zivanadan cikmis...

Kadinligin verdigi birsey bu galiba...hep kendimizde arariz önce sucu...belkide dedigin gibi o kadinda bunlari bir sekilde hak ettigni düsünerek esinin bu asalayici davranislarina katlaniyor......umarim biran evvel akli basina gelir.

boşanmak için çaba sarfetmeli,başka çare yok zaten...
inanın eşi er geç belasını bulur....çocuklarına eziyet etmesinde şaşırmadım....çünkü kendi kanım bir erkek çocuğunu çok seviyorsa bilin ki karısını seviyordur aslında...be benim şahsi fikrim...

insallah umarim akli basina gelir , gelmezse senelerde koca o kadindan usanacakda gelecek diye beklemekten ne pskolojisi kalir ne sagligi :sinifsinif: ama hayatindan cikarirsa yabanci bir adam diye dusunup hayatina devam eder insallah :Saruboceq: cunku hic bir kadin 2. 3. olmayi hak etmiyor bunu bile bile kabul edenlere birsey diyemiyecegim oyle kadinlar olabilecegini dusunmek istemiyorum :bbo:

Tam 15 yil bekledi teyzem....evet 15 yil...ne gelen oldu ne giden....
Ha giden oldu...en güzel yillari seneleri gitti sadece...54 yasinda simdi hasta ve yanliz

Kabul edenlerde var....cok kez duydum gerek burda gerek reelde.....

kimseye gereğinden fazla değer vermemek gerek.. herşey güzelken adamda güzelmiş iyi gün dostuymuş..
ilk fırsatta kaçmış...
keşke yengenizde adım atıp didinmeseydi.. değmezmiş...

arkadaşlar böle diyoruz ama belki bizlerde olsak aynı didinmeyi yapardık çocuklarımız için yazık ama böle adi kişilere çok sinirleniyorum beni istemeyen biri için uğraşmazdım o yolunu çizmiş beni we çocuklarını gözden çıkarmış demektir yengenin yerinde olsa huzur wermezdim onlara beni boşamayana kadar o kadını da öle bir vurdurdum ki başkalarının yuvasına göz dikmek neymiş görsün

Tam 15 yil bekledi teyzem....evet 15 yil...ne gelen oldu ne giden....
Ha giden oldu...en güzel yillari seneleri gitti sadece...54 yasinda simdi hasta ve yanliz

Kabul edenlerde var....cok kez duydum gerek burda gerek reelde.....

maglesef teyzenizde hayatini mahvetmis yazik benneyaptımki

hayata bir kez geliniyor ve bu hayat bize Allah tarafindan verilmis en degerli hediye bu bize hediye edilen hayati en guzel sekilde gecirmek lazim diye dusunuyorum !.. Allaha layik olmak sartiyla ...

erkeklerde yanlış bir inanış var bu tür ameliyatlarda sanki
kadınlığıda bitmiş gibi davranıyorlar
çok kişidede hatta kadınlarda bile ne yazık böyle düşünenler var

bi dakka aysesat bacım.. siz kaynım diosunuz bu adama. yani siz o evin gelini herşeyi biliosunuz, sizin kayınpederiniz kaynananiz eşiniz napıyo afedersiniz eli armut mu topluyo? bi arkadaş daha sormuş bunu cvp vermemişsiniz..?? nasıl bir aile bu? emanete hıyanettir bu! yengenizi onlar emanet olarak almadılar mı baba ocağından? ne bu rezillik arkadaşım bi cevaplar mısınız?

bu kadarına pes resmen
yazık eltine çok üzüldüm ama mutlaka boşanır versın mahkemeye bu adamla evli kalınmaz ya
bir çözümü vardır mutlaka

canım ben eltimle çok uzuk oturmama rağmen gün aşırı 1 yaşındaki bebeğimide alıp onlardayım,
ayrıca çok haklısınız bunları söylemekte ,ben üstüme alınmıyorum fazla
eşimin ailesi çok çabaladı vazgeçirmek için,onlarda uzakta oturuyor,kayınpederim kafaları yedi annesi üzüntüden şeker komalarına girdi
çünki yengem onlarada inanaılmnaz saygılı bir hanımdı,
ama 48 yaşındaki bir adamı nasıl engelleyebilirsinizki,,,,nasıl baskı altına alabilirsinizki,ve yengemde bu zamana kadar bir umut taşıyorken
ama eltim başlatacak işlemleri
yen çalışmaya başladı aslında,maddiyatını biriktirip öyle boşanacaktı planına göre çünki,bir boşanma 2 milyarla 10 milyar arası değişiyormuş

cnm kadının yaptıgı tam bir serefsizlik yuva yıkanın yuvası olmaz. vicdansız hicmi cocukları düsünmüyor geceleri yatagına girdiginde hicmi vicdanı sızlamıyor. olaylar iyi iken birden bire neden böyle kötü oldu olayların derinine inmek lazım. ya hersey neysede kaynın bence tamamen aklını yitirmis psikolojık sorunları tedavi olması lazım sen kadına ev tut bide nikahlı karınıda bırakma üstüne üstlük acı ver ailene oadamdan bu saatten sonra baba falan olmaz bence onu tımaraneye yatırın yengene tavsiyem iyi bir avukat tutmak olur tek celsede bosanacagına inanıyorum yengen calıstıgına göre cocukları yengene verirler o yüzden cocukları düsünmesin cünkü böyle bir babaya onların ihtiyacı yok daha cok zarar verir böyle insanlar cocuklara

maddiyat konusuna takılmasın kaynını bosasın avukat parasınıda enistene ödetsin donuna kadar alsın

aslinda bu aldatan erkeklerii n yapmak lazimm biliyomusunuzz bunda ciddiyimm .hanii soyle tozlar varmi cinsel gucu yitirici hap v.s yemeklerine ondan katsakk vallahii hic gozumu kirpmadan yaparimmm icimde rahat eder dogrusuu klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…