Hiç sanmıyorum sen anca kendini kandır 2. 3 yıl sonra anlarsın şimdi daha yenisinDeğdi ... Her ne kadar çok üzülsem de kızım ve eşim herşeye değiyor benim için...
Hangimiz başımıza ne geleceğini nereden biliyoruz? Ben son yıl okulumu evlendikten sonra okudum dünyanın sonu değil... Zaten biz kimseye karışamayız karar kendisinin...21 yasindasiniz 7 aylik cocugunuz var. Kactiginiza degmis ama icinizde acisi da var. Kizin sorusunda hic birsey yok. Densiz arkadasiniz okulunu bitirmesi gereken meslek sahibi olmasi gereken kiza kacalim demis. Kiz da kacmis biri llarak sana soruyor niye alinganlik yaptiniz ki. Ayrica kiziniz gozyasi aglama cok snlamlandiraz o an belki ama uzun sure hafizasinda tutamaz. Dramatize etmeyin. Kiz da aklini basina alsin aile buyutmus o yasa getirmis gitsin okulunu bitirsin meslegini eline alsin. Sonra evleniyor mu napiyorsa yapsin. Kim karisir gerisine.
Zoruma giden bir sey yok.... Sadece biran üzüldüm...kızın suçu yok.
kendi yaranızla yüzleşmek zorunuza gitmiş.
kaçalım diyen erkekte iş yok asıl.
insan sevdiğini zor duruma sokmaz.
Zorunuza gitmesi anormal değil ki , duygularınızı bu kadar bastırmayın, evet eşinizle mutlu olabilirsiniz ama kimse anne babasıyla küs olmayi istemez, buna ağlanır da üzülünürde..Zoruma giden bir sey yok.... Sadece biran üzüldüm...
Zoruma giden bir sey yok.... Sadece biran üzüldüm...
Ağlama krizine girmedim sadece arkadaşı öyle görünce üzüldüm zaten çok sık ağlamam ...Öncelikle yaşınız reşitse kaçmak fiilini hayatınızdan çıkarın.Çünkü yetişkin bireyler doğru ya da yanlış kararlar verirler, karar ailenin onayına uymuyor diye bu sıfatla anılamaz.Siz bir karar vermişsiniz anladığım kadarıyla, ama keşke kararı alırken, ne kadar sonuçlarına katlanabilirim diye düşünseymişsiniz.Bu ağlama krizleriniz ve alınganlığınız kararınızın sonuçlarını dramatize etmeden değerlendirememenizden kaynaklanıyor.İlk evliliğimi de ikinci evliliğimide onay beklemeden yaptım, sadece bilgilendirmede bulundum.Ben bilgilendirdikten sonra da ancak olumsuzluklar şunlar olabilir diye bir sohbet gerçekleşebilirdi.Kimseden onay beklemem kararlarım konusunda.
Olayı dramatize etmeyin, karar vermiş ve uygulamışsınız, ailenizin tutumu dışında bir sorun da yokmuş.Güçlü düşünür ve durursanız bebeğiniz de bunu hisseder.Hayatınızın her alanı için böyle durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?