Bir anda değişen eşim!

sevdasinemalarda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
6.157
2.858
198
Merhaba arkadaşlar :KK52:
Evet başlıktan da anlaşıldığı üzere hersey gayet güzel giderken eşim bir anda değişti
Örneğin önceden beni mutlu etmek için elinden geleni yapan adam gitti
Her yaptığım hareketten hatta konuşmalarından rahatsız olan bir adam geldi. Sürekli kavga hir gür halindeyiz

Sohbet etmiyor huzursuz gulmuyor ve cook düşünceli
Eşimin ailevi sorunları var acaba onlarla mi alakali benlemi

Sanki benden bir sogumus gibi
Ne olur yardimmm :KK61:

Aslında cevap sanki burada.
"Benden soğudu" diye kendinize kuruntu yapmak yerine, eşinize derdini sormayı, derdini açması için onu iknayı denediniz mi?
Tek başına bazı şeylerin altından kalkmaya çalışıyor gibi.

Aslında cevap sanki burada.
"Benden soğudu" diye kendinize kuruntu yapmak yerine, eşinize derdini sormayı denediniz mi?
Tek başına bazı şeylerin altından kalkmaya çalışıyor gibi.

Denedim tabiiki :)
Hemde bi çok kez ama paylasmiyor
Sadece böyle idare et insanın iyi zamanı kötü zamanı olur diyor

Denedim tabiiki :)
Hemde bi çok kez ama paylasmiyor
Sadece böyle idare et insanın iyi zamanı kötü zamanı olur diyor

Hangi cümlelerle iknaya çalıştınız?

Ne bileyim hani öyle "Canım, neyin var anlatsana, yüzün asık gibi, canın neye sıkkın" vb. cümlelerle değil de;
"Senin neye canının sıkkın olduğunu tahlil etmek için kendimi hırpalıyorum, böyle sessiz ve düşünceli duruşun da bana dert oldu, bırak, anlat sana yardım edeyim, yardım edemeyeceksem bile dinleyeyim dertleştiğin arkadaşın olayım, ben ne için varım, hayat arkadaşın -dert ortağın değil miyim? Hiç anlatmam deme, en azından benim için anlat, bileyim ve bir durum karşısında yanında olabileyim" vs vs... gibi cümlelerle denediniz mi?

Kendi içinde yaşıyor demek ki . Zor durum üzerine gidilmeden de öğrenilmez ki.kavga ederek veya tartışarak değilde , güzel giyinip,güzel sofra kurup, tatlı bir tebessüm ile karşılarsan belki açabilir sin onu . Denemeye değer :KK49:

Benim de esim eger iste sorunlari varsa konusmuyor, gülmuyor. Sorunca da idare et işlerden dolayi moralim bozuk diyor. Ben de idare ediyorum neselendirecek seyler yapıyorum falan. Surekli sormuyorum. Sonra da geciyor zaten. Sormayin surekli. Elbet gececek sorunlari varsa. .

Benim de esim eger iste sorunlari varsa konusmuyor, gülmuyor. Sorunca da idare et işlerden dolayi moralim bozuk diyor. Ben de idare ediyorum neselendirecek seyler yapıyorum falan. Surekli sormuyorum. Sonra da geciyor zaten. Sormayin surekli. Elbet gececek sorunlari varsa. .

şu anki benim halim de bu.
çok yoğunum bu aralar, ve eşim genelde destekçimdir.
en sonunda geçen o da bana çıkıştı, ben bu kadar yoğun çalışsam bana demediğini bırakmazsın diyerek,
ama işte bazı dönemler mecburen o çileyi çekiyorsun, başka yolu olsa onu seçersin sen de zaten,
ve anlatsan da anlatmasan da değişecek bir şey yok,
o dönemin yaşanıp geçip gitmesi gerekiyor.

Yaidare etcemde tel ediyorum durgun durgun konusuyor bende durgunlasiyorum ne oldu niye durgunsun diyor kavga başlıyor
Ve sorunun mu var diye sordukca azitti

Ne bileyim hani öyle "Canım, neyin var anlatsana, yüzün asık gibi, canın neye sıkkın" vb. cümlelerle değil de;
"Senin neye canının sıkkın olduğunu tahlil etmek için kendimi hırpalıyorum, böyle sessiz ve düşünceli duruşun da bana dert oldu, bırak, anlat sana yardım edeyim, yardım edemeyeceksem bile dinleyeyim dertleştiğin arkadaşın olayım, ben ne için varım, hayat arkadaşın -dert ortağın değil miyim? Hiç anlatmam deme, en azından benim için anlat, bileyim ve bir durum karşısında yanında olabileyim" vs vs... gibi cümlelerle denediniz mi?

Yok cnm bunları da bi deneyim saol ;)

Çok teşekkür ederim size allah gonlunuzun muradini versin :)
Aradı esim birebir olmasa da sizin yazdıklarınızı söyledim akşam anlatcakmis
İçim rahatladi nesi varmış bakalım

Merhaba arkadaşlar :KK52:
Evet başlıktan da anlaşıldığı üzere hersey gayet güzel giderken eşim bir anda değişti
Örneğin önceden beni mutlu etmek için elinden geleni yapan adam gitti
Her yaptığım hareketten hatta konuşmalarından rahatsız olan bir adam geldi. Sürekli kavga hir gür halindeyiz

Sanki benden bir sogumus gibi
Ne olur yardimmm :KK61:

esınızın aılevı sorunları var sızın de sorarken cevabını verdıgınız gıbı... esınıze destek olun... kocanızda olusan olumsuz davranısları sadece kendınıze yormayın ;)

Back
X