- Emoji Skoru
- 3
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi princessofworld
Burayı bunları yazmak için açtım aslında çünkü etrafımdaki hiçbir akıl kendi aklım da dahil bana yetmiyor artık. Geçen sene bu zamanlar bir ilişkim ve çalıştığım bi kurum vardı. Ama son 6 ayda hayatım tepetaklak oldu. Hem 5 yıllık ilişkim bitti terkedildim hem işten kovuldum ve bunlar 2 ay arayla oldu. Üstelik deneyimim olsa dahi 6-7 aydır iş bulamıyorum. Cv’im görüntülenmiyor bile kriterlerin hepsini karşılasam da. Ya da görüşmeye gidiyorum olmuş gibi konuşuyorlar fakat geri dönüş asla yapmıyorlar. Arkadaşlık desen çevremde 1-2 arkadaşım var yok onlar da dışarı çıkmazlar ev kuşlarıdır tam. Anlayacağınız hayatım bi anda sebepsizce tepetaklak oldu. Her karanlığın sonu aydınlıktır diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama sürekli olumsuz durumlarla karşılaşıyorum kızlar. Ne zaman bir işe elimi atsam bir şeye girişsem hevesim kursağımda kalıyor. Ama bu durum her işimde böyle. Tam olacak gibi oluyor ama bi anda sebepsizce olmuyor ve benim hevesim kursağımda kalıyor. Noldu bilmiyorum. Her şeye çok geç kaldım zaten bu his de bi yandan beni mahvediyor. Nolur akıl verin bana siz böyle durumlarla nasıl başediyorsunuz kafayı yiyeceğim