BİR ANDA NE DEĞİŞTİ Kİ

Sizin iletisiminiz bastan yanlis olmus. Karsilikli birbirinize bir seyler ima edip anlasilmayi beklemissiniz. Ben olsam mactan once eve ugrayacak misin demek yerine anahtarlarimi unutmusum mactan once vaktin musaitse eve ugrayip oyle git derdim. Yok vakit darsa birlikte bir cozum yolu bulurduk.

Adam ofisten erken ciktim gelip seni alayim demis yine trip atip calismaya basladim demissiniz. Madem ki calismaya basladiniz ben simdi calismaya basladim mac donusu beni al birlikte doneriz diyebilirdiniz. Bunu da dememissiniz neden eve gitti diye bozulmussunuz ve yataklari ayirmissiniz.

Birbirinize trip atarak anlasilmayi bekliyorsunuz olan bu.

Eşimin amcası kapı komşumuz defalarca ben unutuyorum anahtar bırakalım dememe rağmen olmaz bırakamayıZ diyor sebep de göstermiyor.

Bence bunu diyebilirdim evet bu konuda hatalıyım. Ama gerçekten çok üzgün ve kırgınım ne olursa olsun arayıp beni almalıydı en azından eve gittiğinde nispet yapar gibi aramamalıydı gibi geliyor bana

Haklısınız. Ben demedim ama o da beni almadı. Sonuç olarak bu noktadayız . Ve buradan nasıl toparlaycağımzı bilmiyorum

Canım meslektaşım bende evliyim ve bazen olaylar bu kadar küçükken o kadar büyüyor ki yani sizi anladım.yeni evliyseniz bunlar normal ama şize tavsiyem kötü söz veya muamele olmadan hiçbir zaman yatakları ayırmamaniz. Çünkü yatak da bir sarılma bile herşeyi duzeltebiliyorken bu kadar ufak bir olayın yatak ayrılması ile de büyüyor. Evet yaşadığınız şeyde kırıcı olmuş eşiniz ama sizde hakliyken haksız duruma düşmüşsunuz. Hicbirsey olmamış gibi sabaha uyanın ve işinize bakın. Ofisinize esinizi gün sonunda çağırın bir kahve veya çay eşliğinde sohbet edin. Bu durumdan sizin de rahatsız olduğunuzu bu doktora goruneceginizin fakat bu durumu bile isteye yapmadiginizi ayrıca onunda size böyle davranması için bir sebebin olmadığını soyleyin. Belkide siz fazla alıngan siniz belkide eşiniz. Bu rutine girmemiş bir ilişki gibi geldi bana . Sözlerle alınıyor birbirinizi yanlış anlıyorsunuz.hemen sert tepkiler yatak ayirmakar bunlar olsa olsa yeni evli çift diyaloglari olabilir . Zaman ile bunların hepsini aşarsınız

Bence bunu diyebilirdim evet bu konuda hatalıyım. Ama gerçekten çok üzgün ve kırgınım ne olursa olsun arayıp beni almalıydı en azından eve gittiğinde nispet yapar gibi aramamalıydı gibi geliyor bana
Muhtemelen mactayken eve gittiğinizi düşündü ve evde olmadığınızı görünce merak edip aradı. Eve gitmekte nispet yapacak bir durum yok çünkü, sanırım kırgın olduğunuz için buna yordunuz.

Bununla ilgili bir yardım istememişsiniz ama unutkanlık durumları için en azından ofisten çıktığınız saate yakın telefonunuza bir hatırlatma kurarsanız işinize yarayabilir. (Aynı şekilde evden çıkma saatleriniz için de)

Evet bu konularda bir parça sorumsuzum. Ama işimde aksine çok titiZ ve düzenliyimdir hiç bir detayı atlamam. Garip bir özellik ama bu kartlar ve anahtar olayında ekstra başarısızım. Eşimi bu konuda bir defa bile yormadım ama

Daha yeni bir yılımız doldu evet haklısınız. Ama gerçekten benim karakterim böyle ben onu hiç üzmemeye çalışırım kızmam bağırmam ama ben kırıldığımda bunu anlamayıp üstüne beni suçlamasına çok incindim sanırım. Yoksa beni alsın gitsin gelsin bıraksın dertlerim yok. Ofisime hep kendim taksiyle gider gelirim normalde de

Ya sen bu üslupla adamı da bezdirirsin şimdiden evde iki tane erkek olmaz ki bir kadın bir erkek olur evlilikte. Evlilikte rolleri değişirseniz uzun vadede siz üzülürsünüz. Biraz da naif nazlı olun minnoş olun zor mu?

Bizim ülkemizde bu güçlü kadın olayı çok yanlış anlaşıldı ya

Haklısınız. Ben demedim ama o da beni almadı. Sonuç olarak bu noktadayız . Ve buradan nasıl toparlaycağımzı bilmiyorum

Karsinizdaki esiniz, yani hayati birlikte paylasmak icin yola ciktiginiz kisi bu kadar kasmayin derim. Gidin sarilin sonra oturup konusun. Aslinda ben sunu derken sunu demek istemistim ama kendimi dogru ifade etmedim ve senin de su su tavrina kirildim deyin ve karsilikli iletisiminizi gozden gecirin olsun bitsin. Bu kadarcik seyden kusup yataklari ayirmak icin hayat cok kisa.

Normalde maçtan çıktığında evde de olsam ve on beş dk sonra zaten beni göreceği halde arar.

Bu sorunu bende çok yaşadım. Hiç kırmam hep suyuna giderim. Kotu bir kelamim olmamıştır. Çok sevdiğim için ona hep mutluyum isteklerini geri çevirmem. Ama eşim bazen kırıcı oluyor anlamadığım şekilde yani derdini anlayamadığım zamanlar oluyor şimdiler de aştım kendimi. Huyu bu maalesef. Yani herkes bizim gibi değil arkadaşım canım. Bende sinirlendigim zaman saygı çerçevesinde söylüyorum. Konuşuyoruz. Sonunda hep buluşuyoruz. Sizde öyle yapın inanin çay yapın götürün. Eline sağlık dedi ya cevap vermeyin mesela böyle böyle alın hincinizi hem kendi psikoljinizi düşünün hemde eşinize yaklaşın. Ben böyle yapıyorum. Çok işe yarıyor eşim ikizler Burcu. Bazen bir anı bir anını tutmuyor bazen çıldıracak gibi oluyorum. Bende oğlak burcuyum yani tam zittiz ama çok aşığım eşime seviyorum oda bana aynı şekilde. Ama aynı evin içinde olunca rutinlesen hayatlar bunları dogurtuyor. Doğru adımlar doğru çözümler her zaman böyle olmalıyız.

Normalde maçtan çıktığında evde de olsam ve on beş dk sonra zaten beni göreceği halde arar.
Eh ama normal bir gün olmamış siz de soğuk davranmışsınız. Üstüne de yatak ayırmak gerçekten fazla olmuş bu arada. Bir oturup normal konuşun gerçekten, adam da muhtemelen anlam veremiyor, çekiniyordur iletişime geçmeye.

Valla ne bir eksik be bir fazla aynen dediğiniz gibi. Ama sorun yaşadığım bir nokta da normalde hiç dayanamaz beninle hemen konuşur sevgisi ilgisi yanımda duruşundan bile belli olur hissettirir sevgisini. Ama şu an buzdolabı gibi. Yaklaşmaya da korkuyorum terslerse falan ben iyice paramparça olurum zaten çok hassasım

Bence adam artık biraz "büyümenizi" istemiş, sıkılmış devamlı arkanızı toplamaktan. O yüzden sert tepki vermiş olmalı. Bir anda değil, biriktirmiştir mutlaka. Artık modunda da değilse patlamıştır olay.
Lütfen biraz daha dikkatli yaşayın. Devamlı anahtar kaybeden biriyle uğraşmak zor, bir tanesi benim başımda. Gıcık oluyorum artık.

Benim eşim de sürekli bir sey unutur ve inanın bir süre sonra asiri sinir bozucu oluyor.
Hele bir de ev giriş katta unutunca cama vurur daha da deli olurum.
Almaya gelebilirdi haklisiniz ama bu kadar abartmaya gerek yok

Aslında olay ilk şöyle oldu o akşam ben ofisten eve gelince duşa girdim ardından yatağa yattım. O kanepede tv izliyordu uyumaya gelmedi. Gittim baktım kanepede yatmış. Ben de sinirlenip yatağı yorganı alıp salonda yattım. Ertesi sabah baktım kanepeden kalkıp yatağa geçmiş çift kişilik yatağa maşallah yastığını tam ortaya koymuş yatağı ortalayarak rahat rahat uyumuş paşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…