BİR ANDA NE DEĞİŞTİ Kİ

Ben çok yaşarım ama eski iş arkadaşlarımla falan yaşamıştım bu sorunu. Eşimle hiç yaşamadım yani. Bir kere kapıda kalmıştım onda da haberi bile olmadı çilingirle girdim direkt sonradan gelince söylemiştim

Şu an uyuz oldum kocaniza :d keyfini bozalim o zaman biraz. O TV falan izlerken siz geçin yatağın ortasına o zaman. Zaten sonra yanınıza sokulmaya falan çalışır küslük de biter böylelikle

Aynı benim eşim gibiymis . Hep o gelen taraf olurdu. Zaten yine gelecek ama sizin birşeyler yapmanız gerekiyor. Terslemez neden terslesin siz onu ozlediniz o sizi ozlemedi mi yani. Bir gün bizde eşim ile sebepsiz küstük aslında çok sinirliydim birden mutfakta geldi arkamdan sarıldı ne olduğunu şaşırdım. Neden sariliyorsun dedim benimki de yuzsuzluk:))) bana gülümsüyor kalbin ona sarıldım dedi. Ay bütün sinirim stresim gitti bak şimdi bile i ana gittim yani. Hiç olmadi gidin durduk yere sarılın eşimin bana söylediğini ona söyleyin kim olsa dayanamaz .:))

Belki de devamlı bir şeylerini unutan, kaybeden birine karşı tahammüllü bir yapısı yoktur. Yani ilk de olsa hoşlanmamıştır, mümkün değil mi? Ha fazla mı derseniz, ilk tepkisi sert olmuş, geriye kalanını paslaşarak beraberce coşturmuşsunuz.
Ama sıklıkla ona yansıtırsanız bu unutma kaybetme işlerini, devamında da sorun yaşarsınız.
Bende de var bunu yapan biri, anahtarı yok sürekli kaybettiği için, gece dışarı çıkıyor, gece yarısı gelip kapı çalıyor. Dövesim geliyor artık.

Alintiladiginiz arkadas dogru adimlar dogru cozumler demis ve cay goturun eline saglik derse cevap vermeyin demis. Bu dogru bir adim ve dogru bir cozum ve iletisim sekli degildir bunu yapmayin.

Şu an uyuz oldum kocaniza :d keyfini bozalim o zaman biraz. O TV falan izlerken siz geçin yatağın ortasına o zaman. Zaten sonra yanınıza sokulmaya falan çalışır küslük de biter böylelikle
Valla barışmaya çalışacağını hiç sanmıyorum çünkü normalde hiç böyle değil şok üstüne şok yaratıyor ben de . Sırf bu yüzden boşanırmışız :d boşadığım müvekkiller nasıl alay eder benle :d

Ya hahahahah valla konuyu açarken çok üzgündüm güldürdünüz. Beraber coşturduk el birliğiyle sanırım evet. Ama şu an o horul horul uyurken ben dertten kederden fara tutulmuş tavşan gibi telefona bakıyorum işte

Eşinizinde haklılık payı var ilk başta soğuk davranmamış zaten siz ters davranmışsınız oda devam ettirmiş. Ayrıca unutkanlığı çok yaşayan biri not tutup alarm kurmalı bence ya da buna benzer size bu tarz eşya, anahtarlarınızı almanızı hatırlatacak bir şey.. Belli bir süre sonra cidden insanı rahatsız ediyor. Bende dikkatsiz biriyimdir yeri gelir aldığım nota bakmayı unuturum. Ama önemli bir durumda hatırlamam gereken bir şey varsa o zaman dilimine alarm kurar ya da anımsatıcıya yazar not düşerim. Bunlar aynı zamanda sizin alışmanızı sağlar genel olarak söylüyorum bi anahtar olayında değil. Zira unutkanlık hafife alınmamalı bence şuan annemlede aynı sorunları yaşıyoruz oda tribe giriyor hemen doktora gideyim en iyisi diye ne hastalığı var çok şükür ne yaşı ama ben kızınca kolaya kaçmayı tercih ediyor :)

Haklısınız. Ben demedim ama o da beni almadı. Sonuç olarak bu noktadayız . Ve buradan nasıl toparlaycağımzı bilmiyorum
Nasıl toparlayacağız derken? Beklemediğiniz bir tepki görüp ne yapacağınızı şaşırmışsınız anlayabiliyorum. Ama yapmayın Allah aşkına. Ne demek nasıl toparlayacağız. Ortada toparlayamayacak kadar büyük ne var ki?
İlişkiler her zaman mükemmel gitmez. Her zaman her şeye tahammüllü olunmaz. Bazen istenmeyen tepkiler verilebilir. Bunlar doğamızda var.
Bir de yatak ayırmışsınız Allah aşkına kalkın eşinizin yanına gidin. Sarılın uyuyun, sabah da konuşup kırgınlığınızı dile getirebilirsiniz.

Alintiladiginiz arkadas dogru adimlar dogru cozumler demis ve cay goturun eline saglik derse cevap vermeyin demis. Bu dogru bir adim ve dogru bir cozum ve iletisim sekli degildir bunu yapmayin.
Zaten evde çayı o demlerdi tv atıştırmalıklarını da o hazırlardı. Ben koyarım çayını aşkım derdi tek küp şekeri eliyle ikiye kırar karıştırır öyle verirdi çayımı. Aaaahhh ahhh eski gğzel günlerimiz tekrar dönebilecek miyim o günlere acaba ya.çok özledim domuzu

Salonda yatmaya devam ederseniz zor ya gidin sarilin ya sonra da bize son durumu yazin :)

Yok yok o da özlemiştir zaten ayrıca bence o da şok üstüne şok yaşıyor şu an :d siz ılımlı olun bakalım baktınız gerçekten uzatıyor burada bir olup burnundan getirmek için taktik kasariz zaten merak etmeyin :d

Salonda yatmaya devam ederseniz zor ya gidin sarilin ya sonra da bize son durumu yazin :)
Valla gökgürüldüyo korktum diye koştum gittim uyandırdım.kollarını açtı koynuna aldı yarı uyur yarı uyanık sımsıkı sarıldı. Sonra hiç uykum yok dedim şimdi mutfağa bana süt kaynatmaya gitti. Görev başarılı arkadaşlar

Ne degişti? artık alıstı surekli küsen bozulan alınan biriyseniz oda artık eskisi kadar koymıyordur alısıyordur. Ev anahtarınızdan birtane arabanıza birtane güvendiginiz komsunuza bırakın acil durumlar için çok işe yarıyor.ya Allah sizi:) barısmıssınız bizde üzülüyok neyse Boyle bişeyleri surekli unutan dagınık calısan özellikle bibişnyaparken biribini bitirmeden digerine atlayan ve surekli bahanesi olan insanlar beni de yorar ve sogutur. Dikkat edin bu konularda oyle degilsiniz evet ama siz yine de anahtarınızı vogaltıp güvendiginşz bir komsuya araca bırakın. En ufak seylerede uzulmeyin bu kadar.esim ilk zamanlar benim sürekli makarna pilav patates kızartması yapmamla alay ederdi mşlletin yanında bile bende hep bozulur eve küs dönerdim adam artık sürekli küsmeme alısmıs ve eskisi kadr üzülmüyordu küslüge. Ben artık sallamaz oldum onla birlikte bende kendimle alay etmeye başladım ya da cesitlerimi cogalttı m agzınnıkapattım. Ha birde boyumla cok alay ederdi sonu kavgyala biterdi ama artık gülüyoruz

Son düzenleme:
Gexe gece süt içmeseydibiz iyiydi beni fena ishal goturuyor süt

Bence büyütmeyin çok, eşiniz normalde anlayışlıyımış. Ve bazen ters zamanlarımız olabilir hepimizin, krizi tatlılıkla yönetin. Eşinizi tatlı dille karşınıza alın sevdiği bir tatlıyı yapıp veya diziyi açıp vs. Sonra da anlatın, o gün böyle hissettim. Senin beni olduğum gibi kabul edip sevdiğini biliyorum, beni kırmak istemeyeceğini de… ancak ikimiz de gergindik sanırım ve birimizi kırdık. Şimdi ben çok üzgünüm, böyle olmayalım, diğer birbirini kıran ilişkilere benzemeyelim vs. Güzelce suçlamadan konuşun. Bazen bu kadar basit… uzun vadede stresli durumları böyle ele alırsanız, evliliğinizin yıpranmadan güçlenerek sürdüğünü göreceksiniz. Eşlerimize neyi ısrarla söylersek ona dönüşüyorlar, sizi sevdiğini, değerinizi bildiğini ve bunu hissettiğinizi sık sık dile getirin

Bu unutkanlığınız için bir dr a göründünüz mü ? Çok sinir bozucu çünkü

Unutkanliginiz icin birseyler yapmaya calisin, karsi taraf icin gercekten yorucu oluyor. Sizin farkli versiyonunuz benim esim. Soyledigi seyleri unutuyor, sadece bana söylediklerini degil baskalarina söylediklerini de unutuyor. Olagan konusmalari da, tartismalari da. Neyi nereye koydugunu da unutur. İster istemez bende bazen tavir yapıyorum, tahammul azalıyor. En dogrusu uzatmamak. Adam sizi aradiginda birkez soguk yaptiysaniz 2.sinde hadi gel beni al sana kahve ismarlayayim diyerek ortami yumusatabilirsiniz

Bu unutkanlık veya sorumsuzluğunuzu diyeceğim , bildiği için sizde yormadığınızı ilk kez ondan anahtarı istediğinizi söylemişsiniz.
Bazen şöyle yaparız karşımızdaki ısrarla anlamıyor veya aynı şeyleri tekrar tekrar yapıyorsa karşı taraf için onu sert bir dille uyarırız o günü unutamayacak düzeyde davranış bile sergileriz. Bilinçli bile yapılmış olabilir ben sevdiğim insanların anlaması için böyle şeyler yapmak zorunda kalabiliyorum Artık yeter dedğim zamanlar işe yarıyor.
Ufak bi konu yeni evlisiniz, yatak asla ayırmayın ve bu konuda birbinize söz verici konuşma yapın. Böyle alınganlıklar oldukça yatak ayırmadığınız sürece küslüklerinizde azalır veya hiç olmaz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…