- 18 Ocak 2016
- 227
- 234
- 103
- Konu Sahibi Hukuklununguncesi
-
Ben çok yaşarım ama eski iş arkadaşlarımla falan yaşamıştım bu sorunu. Eşimle hiç yaşamadım yani. Bir kere kapıda kalmıştım onda da haberi bile olmadı çilingirle girdim direkt sonradan gelince söylemiştimBence adam artık biraz "büyümenizi" istemiş, sıkılmış devamlı arkanızı toplamaktan. O yüzden sert tepki vermiş olmalı. Bir anda değil, biriktirmiştir mutlaka. Artık modunda da değilse patlamıştır olay.
Lütfen biraz daha dikkatli yaşayın. Devamlı anahtar kaybeden biriyle uğraşmak zor, bir tanesi benim başımda. Gıcık oluyorum artık.
Şu an uyuz oldum kocaniza :d keyfini bozalim o zaman biraz. O TV falan izlerken siz geçin yatağın ortasına o zaman. Zaten sonra yanınıza sokulmaya falan çalışır küslük de biter böylelikleAslında olay ilk şöyle oldu o akşam ben ofisten eve gelince duşa girdim ardından yatağa yattım. O kanepede tv izliyordu uyumaya gelmedi. Gittim baktım kanepede yatmış. Ben de sinirlenip yatağı yorganı alıp salonda yattım. Ertesi sabah baktım kanepeden kalkıp yatağa geçmiş çift kişilik yatağa maşallah yastığını tam ortaya koymuş yatağı ortalayarak rahat rahat uyumuş paşam
Aynı benim eşim gibiymis . Hep o gelen taraf olurdu. Zaten yine gelecek ama sizin birşeyler yapmanız gerekiyor. Terslemez neden terslesin siz onu ozlediniz o sizi ozlemedi mi yani. Bir gün bizde eşim ile sebepsiz küstük aslında çok sinirliydim birden mutfakta geldi arkamdan sarıldı ne olduğunu şaşırdım. Neden sariliyorsun dedim benimki de yuzsuzluk:))) bana gülümsüyor kalbin ona sarıldım dedi. Ay bütün sinirim stresim gitti bak şimdi bile i ana gittim yani. Hiç olmadi gidin durduk yere sarılın eşimin bana söylediğini ona söyleyin kim olsa dayanamaz .:))Valla ne bir eksik be bir fazla aynen dediğiniz gibi. Ama sorun yaşadığım bir nokta da normalde hiç dayanamaz beninle hemen konuşur sevgisi ilgisi yanımda duruşundan bile belli olur hissettirir sevgisini. Ama şu an buzdolabı gibi. Yaklaşmaya da korkuyorum terslerse falan ben iyice paramparça olurum zaten çok hassasım
Belki de devamlı bir şeylerini unutan, kaybeden birine karşı tahammüllü bir yapısı yoktur. Yani ilk de olsa hoşlanmamıştır, mümkün değil mi? Ha fazla mı derseniz, ilk tepkisi sert olmuş, geriye kalanını paslaşarak beraberce coşturmuşsunuz.Ben çok yaşarım ama eski iş arkadaşlarımla falan yaşamıştım bu sorunu. Eşimle hiç yaşamadım yani. Bir kere kapıda kalmıştım onda da haberi bile olmadı çilingirle girdim direkt sonradan gelince söylemiştim
Valla ne bir eksik be bir fazla aynen dediğiniz gibi. Ama sorun yaşadığım bir nokta da normalde hiç dayanamaz beninle hemen konuşur sevgisi ilgisi yanımda duruşundan bile belli olur hissettirir sevgisini. Ama şu an buzdolabı gibi. Yaklaşmaya da korkuyorum terslerse falan ben iyice paramparça olurum zaten çok hassasım
Valla barışmaya çalışacağını hiç sanmıyorum çünkü normalde hiç böyle değil şok üstüne şok yaratıyor ben de . Sırf bu yüzden boşanırmışız :d boşadığım müvekkiller nasıl alay eder benle :dŞu an uyuz oldum kocaniza :d keyfini bozalim o zaman biraz. O TV falan izlerken siz geçin yatağın ortasına o zaman. Zaten sonra yanınıza sokulmaya falan çalışır küslük de biter böylelikle
Ya hahahahah valla konuyu açarken çok üzgündüm güldürdünüz. Beraber coşturduk el birliğiyle sanırım evet. Ama şu an o horul horul uyurken ben dertten kederden fara tutulmuş tavşan gibi telefona bakıyorum işteBelki de devamlı bir şeylerini unutan, kaybeden birine karşı tahammüllü bir yapısı yoktur. Yani ilk de olsa hoşlanmamıştır, mümkün değil mi? Ha fazla mı derseniz, ilk tepkisi sert olmuş, geriye kalanını paslaşarak beraberce coşturmuşsunuz.
Ama sıklıkla ona yansıtırsanız bu unutma kaybetme işlerini, devamında da sorun yaşarsınız.
Bende de var bunu yapan biri, anahtarı yok sürekli kaybettiği için, gece dışarı çıkıyor, gece yarısı gelip kapı çalıyor. Dövesim geliyor artık.
Eşinizinde haklılık payı var ilk başta soğuk davranmamış zaten siz ters davranmışsınız oda devam ettirmiş. Ayrıca unutkanlığı çok yaşayan biri not tutup alarm kurmalı bence ya da buna benzer size bu tarz eşya, anahtarlarınızı almanızı hatırlatacak bir şey.. Belli bir süre sonra cidden insanı rahatsız ediyor. Bende dikkatsiz biriyimdir yeri gelir aldığım nota bakmayı unuturum. Ama önemli bir durumda hatırlamam gereken bir şey varsa o zaman dilimine alarm kurar ya da anımsatıcıya yazar not düşerim. Bunlar aynı zamanda sizin alışmanızı sağlar genel olarak söylüyorum bi anahtar olayında değil. Zira unutkanlık hafife alınmamalı bence şuan annemlede aynı sorunları yaşıyoruz oda tribe giriyor hemen doktora gideyim en iyisi diye ne hastalığı var çok şükür ne yaşı ama ben kızınca kolaya kaçmayı tercih ediyor :)En başından anlatayım. Ben çok unutkan biriyim. Sürekli olarak evde anahtar unutum kartlarımı kaybederim vesaire. Eşim de tam tersi çok düzenli ve titiz biridir. Şimdiye kadar aramızda hiç sevgi ve saygı sorunu oluşmadı. İki gün önce eşim iş çıkışı halısaha maçına gidecekti. Ben de o gün biraz erken eve gideyim dedim. Anahtarımı ofiste unutmuşum. Eşimi aradım maçtan önce eve uğrayacak mısın anahtarımı unutmuşum dedim. Çok ters bir tavır gösterdi uğramıycam dedi. Çok üzüldüm ve şok oldum. Üstelik sesler geliyordu arkadan yani insanlar varken yaptı bunu. Neyse (Ofisin anahtarı da evin anahtarıyla beraber aynı anahtarlıkta) ofise gider çilingir çağrırım ben tamam dedim. Tamam git ofise dedi. Bi saat sonra gayet normal bi sesle ne yaptın diye sordu ben üzgün olduğum için biraz soğuk konuştum. Soğuk konuştuğum için kızdı kapattı. Ofisi açtırdım çilingire biraz çalışmaya koyuldum. Beni aradı ben ofisten erken çıktım geleyim seni alayım eve bırakayım dedi ben de çalışmaya başladım dedim yine bozuldu. Maçı dokuz buçukta bitecekti ben dedim o saate kadar çalışırım o da maçtan çıkar geçerken beni alır. Saat onda aradı ee eve ne zaman geliyorsun dedi. Şok oldum aklı sıra soğuk yaptım diye beni cezalandırıyor “arabasıyla” beni almayarak. Beni neden almadın dedim. “Aramadın” dedi. Ne için arayacaktım geçerken senin araman gerekmez miydi dedim. Soğuksun ya aramazsın diyor. Senin hiçbir şeyine ihtiyacım yok dedim. İki gündür eve çok geç geliyorum ve salonda yatıyorum. Asla konuşmuyoruz. Hiç böyle olmamıştık. Aynı evin içinde iki yabancı gibi. Önceden hiç bana küs kalamazdı hiç yokluğuma dayanamazdı bir anda ne değişti? Artık sevgisi ve ilgisi mi azaldı? Ne yapmalıyım sizce ?
( YORUMLARDN SONRA GELEN DÜZENLEME: ARKADAŞLAR EVE ÇİLİNGİR ÇAĞIRSAYDIM ERTESİ GÜN OFİSE TEKRAR ÇİLİNGİR ÇAĞIRMAM GEREKİRDİ. ÇĞNKÜ BÜTÜN ANAHTARLAR TEK ANAHTARLIKTA VE O DA OFİSTE KALMIŞTI.BENDEN BAŞKA KİMSEDE OFİS ANAHTARIM YOK)
Nasıl toparlayacağız derken? Beklemediğiniz bir tepki görüp ne yapacağınızı şaşırmışsınız anlayabiliyorum. Ama yapmayın Allah aşkına. Ne demek nasıl toparlayacağız. Ortada toparlayamayacak kadar büyük ne var ki?Haklısınız. Ben demedim ama o da beni almadı. Sonuç olarak bu noktadayız . Ve buradan nasıl toparlaycağımzı bilmiyorum
Zaten evde çayı o demlerdi tv atıştırmalıklarını da o hazırlardı. Ben koyarım çayını aşkım derdi tek küp şekeri eliyle ikiye kırar karıştırır öyle verirdi çayımı. Aaaahhh ahhh eski gğzel günlerimiz tekrar dönebilecek miyim o günlere acaba ya.çok özledim domuzuAlintiladiginiz arkadas dogru adimlar dogru cozumler demis ve cay goturun eline saglik derse cevap vermeyin demis. Bu dogru bir adim ve dogru bir cozum ve iletisim sekli degildir bunu yapmayin.
Zaten evde çayı o demlerdi tv atıştırmalıklarını da o hazırlardı. Ben koyarım çayını aşkım derdi tek küp şekeri eliyle ikiye kırar karıştırır öyle verirdi çayımı. Aaaahhh ahhh eski gğzel günlerimiz tekrar dönebilecek miyim o günlere acaba ya.çok özledim domuzu
Yok yok o da özlemiştir zaten ayrıca bence o da şok üstüne şok yaşıyor şu an :d siz ılımlı olun bakalım baktınız gerçekten uzatıyor burada bir olup burnundan getirmek için taktik kasariz zaten merak etmeyin :dValla barışmaya çalışacağını hiç sanmıyorum çünkü normalde hiç böyle değil şok üstüne şok yaratıyor ben de . Sırf bu yüzden boşanırmışız :d boşadığım müvekkiller nasıl alay eder benle :d
Valla gökgürüldüyo korktum diye koştum gittim uyandırdım.kollarını açtı koynuna aldı yarı uyur yarı uyanık sımsıkı sarıldı. Sonra hiç uykum yok dedim şimdi mutfağa bana süt kaynatmaya gitti. Görev başarılı arkadaşlarSalonda yatmaya devam ederseniz zorya gidin sarilin ya sonra da bize son durumu yazin :)
Gexe gece süt içmeseydibiz iyiydiValla gökgürüldüyo korktum diye koştum gittim uyandırdım.kollarını açtı koynuna aldı yarı uyur yarı uyanık sımsıkı sarıldı. Sonra hiç uykum yok dedim şimdi mutfağa bana süt kaynatmaya gitti. Görev başarılı arkadaşlar
Bence büyütmeyin çok, eşiniz normalde anlayışlıyımış. Ve bazen ters zamanlarımız olabilir hepimizin, krizi tatlılıkla yönetin. Eşinizi tatlı dille karşınıza alın sevdiği bir tatlıyı yapıp veya diziyi açıp vs. Sonra da anlatın, o gün böyle hissettim. Senin beni olduğum gibi kabul edip sevdiğini biliyorum, beni kırmak istemeyeceğini de… ancak ikimiz de gergindik sanırım ve birimizi kırdık. Şimdi ben çok üzgünüm, böyle olmayalım, diğer birbirini kıran ilişkilere benzemeyelim vs. Güzelce suçlamadan konuşun. Bazen bu kadar basit… uzun vadede stresli durumları böyle ele alırsanız, evliliğinizin yıpranmadan güçlenerek sürdüğünü göreceksiniz. Eşlerimize neyi ısrarla söylersek ona dönüşüyorlar, sizi sevdiğini, değerinizi bildiğini ve bunu hissettiğinizi sık sık dile getirinEn başından anlatayım. Ben çok unutkan biriyim. Sürekli olarak evde anahtar unutum kartlarımı kaybederim vesaire. Eşim de tam tersi çok düzenli ve titiz biridir. Şimdiye kadar aramızda hiç sevgi ve saygı sorunu oluşmadı. İki gün önce eşim iş çıkışı halısaha maçına gidecekti. Ben de o gün biraz erken eve gideyim dedim. Anahtarımı ofiste unutmuşum. Eşimi aradım maçtan önce eve uğrayacak mısın anahtarımı unutmuşum dedim. Çok ters bir tavır gösterdi uğramıycam dedi. Çok üzüldüm ve şok oldum. Üstelik sesler geliyordu arkadan yani insanlar varken yaptı bunu. Neyse (Ofisin anahtarı da evin anahtarıyla beraber aynı anahtarlıkta) ofise gider çilingir çağrırım ben tamam dedim. Tamam git ofise dedi. Bi saat sonra gayet normal bi sesle ne yaptın diye sordu ben üzgün olduğum için biraz soğuk konuştum. Soğuk konuştuğum için kızdı kapattı. Ofisi açtırdım çilingire biraz çalışmaya koyuldum. Beni aradı ben ofisten erken çıktım geleyim seni alayım eve bırakayım dedi ben de çalışmaya başladım dedim yine bozuldu. Maçı dokuz buçukta bitecekti ben dedim o saate kadar çalışırım o da maçtan çıkar geçerken beni alır. Saat onda aradı ee eve ne zaman geliyorsun dedi. Şok oldum aklı sıra soğuk yaptım diye beni cezalandırıyor “arabasıyla” beni almayarak. Beni neden almadın dedim. “Aramadın” dedi. Ne için arayacaktım geçerken senin araman gerekmez miydi dedim. Soğuksun ya aramazsın diyor. Senin hiçbir şeyine ihtiyacım yok dedim. İki gündür eve çok geç geliyorum ve salonda yatıyorum. Asla konuşmuyoruz. Hiç böyle olmamıştık. Aynı evin içinde iki yabancı gibi. Önceden hiç bana küs kalamazdı hiç yokluğuma dayanamazdı bir anda ne değişti? Artık sevgisi ve ilgisi mi azaldı? Ne yapmalıyım sizce ?
( YORUMLARDN SONRA GELEN DÜZENLEME: ARKADAŞLAR EVE ÇİLİNGİR ÇAĞIRSAYDIM ERTESİ GÜN OFİSE TEKRAR ÇİLİNGİR ÇAĞIRMAM GEREKİRDİ. ÇĞNKÜ BÜTÜN ANAHTARLAR TEK ANAHTARLIKTA VE O DA OFİSTE KALMIŞTI.BENDEN BAŞKA KİMSEDE OFİS ANAHTARIM YOK)
Bu unutkanlığınız için bir dr a göründünüz mü ? Çok sinir bozucu çünküEn başından anlatayım. Ben çok unutkan biriyim. Sürekli olarak evde anahtar unutum kartlarımı kaybederim vesaire. Eşim de tam tersi çok düzenli ve titiz biridir. Şimdiye kadar aramızda hiç sevgi ve saygı sorunu oluşmadı. İki gün önce eşim iş çıkışı halısaha maçına gidecekti. Ben de o gün biraz erken eve gideyim dedim. Anahtarımı ofiste unutmuşum. Eşimi aradım maçtan önce eve uğrayacak mısın anahtarımı unutmuşum dedim. Çok ters bir tavır gösterdi uğramıycam dedi. Çok üzüldüm ve şok oldum. Üstelik sesler geliyordu arkadan yani insanlar varken yaptı bunu. Neyse (Ofisin anahtarı da evin anahtarıyla beraber aynı anahtarlıkta) ofise gider çilingir çağrırım ben tamam dedim. Tamam git ofise dedi. Bi saat sonra gayet normal bi sesle ne yaptın diye sordu ben üzgün olduğum için biraz soğuk konuştum. Soğuk konuştuğum için kızdı kapattı. Ofisi açtırdım çilingire biraz çalışmaya koyuldum. Beni aradı ben ofisten erken çıktım geleyim seni alayım eve bırakayım dedi ben de çalışmaya başladım dedim yine bozuldu. Maçı dokuz buçukta bitecekti ben dedim o saate kadar çalışırım o da maçtan çıkar geçerken beni alır. Saat onda aradı ee eve ne zaman geliyorsun dedi. Şok oldum aklı sıra soğuk yaptım diye beni cezalandırıyor “arabasıyla” beni almayarak. Beni neden almadın dedim. “Aramadın” dedi. Ne için arayacaktım geçerken senin araman gerekmez miydi dedim. Soğuksun ya aramazsın diyor. Senin hiçbir şeyine ihtiyacım yok dedim. İki gündür eve çok geç geliyorum ve salonda yatıyorum. Asla konuşmuyoruz. Hiç böyle olmamıştık. Aynı evin içinde iki yabancı gibi. Önceden hiç bana küs kalamazdı hiç yokluğuma dayanamazdı bir anda ne değişti? Artık sevgisi ve ilgisi mi azaldı? Ne yapmalıyım sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?