- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi Meredith Grey
-
Çalışmam. Babamdan annemden destek alırım en azından kreşe başlayacağı zaman gelene kadar. Düşünüyorum elbet her aşamayı.Kim bakacak yurtdışında çocuğuna?
Boşanmış arkadaşlarımın hepsi iş,cocuk, ev üçgeninde neredeyse sıfır sosyal hayatla yaşıyorlar?
Sen daha çok genç, ilişkisi olmadan duramayacak yapıda birisin.
Nasıl bakacaksın 7-24 bakım isteyen bir bebeğe?
Cidden düşünüyor musun bunları?
Çalışmayıp sadece çocuk bakacaksın yani öyle mi?Çalışmam. Babamdan annemden destek alırım en azından kreşe başlayacağı zaman gelene kadar. Düşünüyorum elbet her aşamayı.
Babam yanımda olsaydı daha fazla sorunum olurdu muhtemelen. Uzakta olmak daha hayrıma olmuş.Çalışmayıp sadece çocuk bakacaksın yani öyle mi?
Yanlış ilişkilerini bile babandan uzakta,büyümeye bağlayan biri olarak yine başından babasız büyüyeceği kesin olan bir çocuğu dünyaya getirmeyi düşünmek.
Diyecek bir sey yok gerçekten.
Bebege hayatta başarılar diliyoruz.
Polis buHangi 2 yılTaksici olan sevgilisiyle alakalı konular açalı 2 yıl olmamıştır ki daha ki biri sormuş taksici mi diye, hayır o değil demiş.
Hiçte öyle demiyordun daha önce.Babam yanımda olsaydı daha fazla sorunum olurdu muhtemelen. Uzakta olmak daha hayrıma olmuş.
Bide pilot vardı ama o, çoktan tedavülden kalktiPolis taksiciden önce değil miydi. Beynim yandı benim
Keşke kalkmasaydı.Bide pilot vardı ama o, çoktan tedavülden kalkti
Sen bu çocuğu yük olarak görseydin zaten bir an önce aldırmanın yoluna bakardın. Türkiye’de herkes aynı şartlarda değil. Ben 15 senelik evliliğim bittiğinde, el elde baş başta yapayalnız kaldığımda kadın doğum doktorum “sperm bankasından sperm alalım. Yurtdışında büyütürsün” demişti.Çok bağlandım. Tüm odak noktam o oldu diyebilirim. Düzenli olarak terapiye devam ederim, çocuğu da düzenli olarak pedagoğa götürürüm. Aramızda kaç kişi mükemmel ailelerde doğdu ki? Çoğu evlerde kavga dövüş içerisinde büyüyor çocuk. Belki ebeveynler bir olmasa çok daha mutlu olacaklar.
zorunluda "doğur biz bakarız" diyecek bir aile yokkonuyu okurken ya zorunlu yada meredith demistim içimden ne yalan soyleyim.
orda konusulacak hersey konusuldu zaten durumun zorlugu vs.
ortadan kaybolamazsin kaybolmamalisinda bence, iğrenç miğrenç iliskinin sekli baglamaz cocugu meryem ana gibi tek basina yapmadin sonucta.
senin ortadan kaybolman onun hayrına
Bu polis hastaneye mi ne giderken arabada konu sahibini darp falan etmemiş miydi, yanlış mı hatırlıyorum? Tutmuş bir de bebek mi yapmış bu adamdan?
Beni kimse darp etmedi, edemez de zaten. Çarpıtmasanız olayları.Bu baika bir polis sanırsam, o polis taksiciden önceydi. ba adam daha yeni sankim. Ben de yanlış hatırlamıyorsam gebelik testi için konu sahibesini zorla darp ede ede hastaneye götürmüştü. Bu adam direkt vınlamış, bence farklı kişiler.
Sağol iltifatlarına mazhar olduk gece gece. Neyse dua edelim de benim genlerim baskın çıksın akça pakça güzel bir bebek olur :)Bu işin en vahim yanı da orası ya
Beni kimse darp etmedi, edemez de zaten. Çarpıtmasanız olayları.
Sağol iltifatlarına mazhar olduk gece gece. Neyse dua edelim de benim genlerim baskın çıksın akça pakça güzel bir bebek olur :)
Maddi destek sağlıyor ama dimi en azından onu yapması bisey.. ben hiç görüşmüyorum liseden beri malesefBabam yanımda olsaydı daha fazla sorunum olurdu muhtemelen. Uzakta olmak daha hayrıma olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?