Bir anda susan insan

Justalittlebityourheart

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2020
1.912
3.046
83
Herkese selam,

Bugünlerde çok konu açıyorum biliyorum ama buradan başka dertleşecek kimsem yok şu aralar. Hele de bu konu hakkında.
Benim iletişimimin kopamadığı bir eski sevgilim var, 4 yıl oldu ayrılalı 4 yıldır hala iletişimdeyiz. Bu süreçte çok kavgalar ettik, çok barıştık, ama hiç ilişkiye dönmedi. İlişki de diyemem arkadaşlık da diyemem ama bu süreçte git gide birbirimize yakınlaştık. Birbirimizin her şeyini biliriz yani.
Ben yurt dışına gelince o da yanıma geldi görüşelim diye.
Neyse ben o hafta sonunu rezil rüsva ettim biraz, arkadaşlarım falan biraz gaza getirdi beni niye geldi 4 sene sonra ne istiyor ciddi değil mi niyeti ne diye.
Ben de kavga çıkartıp abuk sabuk konuştum.
Sen beni kullanmaya mı geldin buraya falan dedim saçma sapan, ki aramızda hiç öyle bir yakınlaşma olmamasına rağmen. Çok kırıldı buna. Her fırsatta yüzüme vuruyor.
Sonra döndü o kendi ülkesine ama buradaki tartışma hiç bitmedi ne zaman ortam gerilse buradaki kavga geldi gündeme. Yani şu 6-7 aydır sürekli kavga barışma, kavga barışma.
Tamam diyoruz görüşmeyelim konuşmayalım.
Ben tutamıyorum kendimi. O da tutamıyor.
Bu arada bahsetmem gerekirse ben bu 4 yıllık süreçte ben birileriyle de tanıştım elbette konuştum yoluma da baktım, ama hiç ilişkim olmadı. Onun da görüştüğü insanlar olmuş ama hiç ilerlememiş.
Ve bana gerçekten çok değer verdiğini hissediyorum. Ben de ona çok değer veriyorum bu aşk mı tutku mu tamamlanmamış bir şey mi bilmiyorum ama hayatımda güvendiğim bir insan o. Paraya sıkışsam arasam ne kadar istesem yollar, derdim var desem çözer. Bi sıkıntım olsa yanımda olur teselli eder.
Bir kaç hafta önce yine tartıştık.
Şimdi, dün durduk yere mesajlarıma bakmayı bıraktı.
Acaba bu sefer her şey bitti mi yoksa kavga sonrası kafasını mı dinlemek istiyor?
Çünkü aramızda öyle saygısızlık, seviyesizlik, yalan vs yok. Hayat görüşümüz vs çoğu anlamda da benzeşiyoruz. Ve ben bunca sene görüştüğüm kişiler de bile onu aradım hiç silemedim onu. O da benden başkasına tahammül edemediğini söyledi ama ben de kavgalardan bezdirdim galiba onu. Bu arada geçenlerde sordum birisi var mı diye? Yok dedi olsa söyler biliyorum. Anlatır böyle şeyleri de. Ama neden sustu birden bire anlamıyorum.Bir de çok sabırsız bir insanım özel ilişkilerde. Kolay kolay kimseyi sevip güvenip ilgi duyamıyorum çok zor benim için…
Ne yapayım bırakayım mı kendi haline? Dertleşmek istedim

Daha çok birbirinizi takıntı haline getirmişsiniz gibi geldi. 4 yıl böyle yorucu ve boğucu bir iletişimde kalmayı hiçkimse istemez. Ayrıca ikinizden birinin gerçekten sevdiğini, birbirinizle bir gelecek gördüğünü hiç sanmam. Öyle olsaydı biriniz çoktan adım atardı.

Yerinizde olsam bu kişiye de çok güvenmezdim. Sizinle ciddi düşünmüyor bu çok açık, açıkçası hayatında başka ciddi bir ilişkisi olduğunu düşündüm. Sizden saklamadığını hemen düşünmeyin, hayatta neler neler oluyor, burada bile kaç tane kadın gözleri kapalı güvendikleri kocalarının geldikleri hale şaşırıyorlar.

Dünyanın binbir türlü hali var elbette olabilir.
Bilmiyorum takıntı konusunu ben de çok düşünüyorum. Ama hep ya tekrar olursa diye adım atıyoruz ve olmuyor bu döngü de hiç bitmiyor.

Bence artık o da bu ilişkinin saçma olduğunu anladı ve kendine mantıklı yolunda bir ilişki yaptı diye düşünüyorum tabii ki kendi haline bırak

Eski sevgilinizle görüşmeye devam edip tam anlamıyla yolunuza bakamazsınız ki. Bir de durum çok garip 4 yıl önce ayrılmışsınız hala görüşüyorsunuz. Ee sürekli iletişim halinde olacaksanız niye ayrıldınız? Görünce selamlaşmayı, arada hal hatır sormayı falan anlarım ama 4 yıl eski sevgiliyle görüşmeye devam etmek bende “daha iyisini bulana kadar en iyisi bu” hissi yarattı. Umarım kendi yolunuzu bulursunuz.

Hep araya bir şeyler girdi olmadı. Hep o ukteyle pekş ya şimdi dedik dedik durduk

Hep araya bir şeyler girdi olmadı. Hep o ukteyle pekş ya şimdi dedik dedik durduk
Boşverin bir daha aramasın çünkü bu durum sizin ilerlemenize önünüze bakmanıza engel bir durum. Sanırım siz duygusal bir insansınız beyefendi bunu bilip kendisini unutturmuyorda. 4 sene çok uzun bir süre. Eski sevgilinizle iletişiminizi tamamen kesip yeni insanlara şans vermezseniz ileride pişman olursunuz bence.

Bence o değil üzgünüm ama siz onu kullanıyorsunuz. Güvenilir biri, borç istemek?, derdini çözmek vs . Karşınızda böyle değerli insan varsa neden yıpratıyorsunuz, bunu düşünün. Şımarıklık, o hiç gitmez düşünceleri mi? Böyle devam etmez. Adam gidince de üzülüyorsunuz. Hiç sağlıklı hareketler değil maalesef. Bence asıl sizin biraz zamana ihtiyacınız var bi durup düşünün

Yani hiç istemedim borç vs ama sorduğu söylediği için güvenim oradan kaynaklı demek istedim. İhtiyacın olursa söyle der, vs ama Ben kendime yetiyorum çok şükür. O da bana hep bu gibi konularda çok güvendiğini söylerdi. O yüzden böyle bir örnek verdim. Ama doğru söylüyorsunuz ne diyim

Üstte biri söylemiş ama ben de yazmak istedim. Bu takıntı gibi. Bunun da 4 yıldır birbirinizin hayatında bir şekilde olmanıza bağlı alışkanlık olduğunu düşünüyorum. Alışılan şeyler kolay bırakılmıyor ne yazık ki.

Bir uzak kalıyorsunuz; hissettiğiniz o boşluk sizi rahatsız ediyor tahminimce ve hemen ardından, yeniden konuşmaya başlıyorsunuz ama aslında siz farkında olmasanız da bu durumdan rahatsızsınız ki, bir türlü anlaşamıyorsunuz. 'Belki olur,' umuduyla bakmayın derim. Bunu yapabilecek güçtesiniz, belirsiz bir gelecek için kendinizi yormamanızı öneririm.

Ben yapabilecek güçte değilsem de o bu güçteymiş.

Bir iliskisi baslamis olabilir

Püüü telefonu bozulmuş ya, başka yerden mesaj attı peki benim tüm gece uykusuz kalıp ağlamam…
Gerçekten kendime akıl fikir diliyorum yüce rabbimden. Yorumlarınız için de ne deseniz haklısınız. Ben zaten bağımlılık mı takıntı mı bilmiyorum bu, ama şu an hayatımda olan başka nedenlerden ve kendimi inanılmaz kötü hissetmemden dolayı profesyonel yardım almak için randevu almıştım. Umarım çözerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…