Belki yuvarlama yapıyordur. İki haftalık muhabbette ne ara aşkımlı aşamaya geldiniz, yaşlar kaç?4 saatte ne corbası yapiyorsa.
Maymun iştahlı işte.sinir bozucu biliyorum kendini kaptırmamaya çalışacaksın.alışmazsan yapamazsın.çoğu kişi bu şekilde zaten.Arkadaşlar merhaba. Kısa bir süre önce biriyle tanistik 2 hafta oldu tanışali. Ve biz 2 defa bulustuk. O kadar üstüme düşüyordu ki o kadar değer veriyordu ki anlatamam. Dün herşey iyiyken hiç bi sebep yokken, bana msj atmamaya basladı. Dedim neden msj atmiyorsun, corba yapiyorum cart curt iyi dedim. 4 saatte ne corbası yapiyorsa.
Akşam msj atmiş aşkım ben çok hastalandım yarin buluşmayalim felan. Bende trip attim. Cunku isi gereği sehir dislarinda oluyor. Ayni şehirde haftada 1 defa gorusuyoruz. O da bana trip atti! Şimdi konuşmuyoruz. Birden uzaklasmasin sebebi ne olabilir?
Başkasıyka görüşüyor, sevgilisiyle barıştı, karısı eve geldi vs. 2 haftada ne aşkımı zaten. Adamın başka bir hayatı var belli ki sal gitsinArkadaşlar merhaba. Kısa bir süre önce biriyle tanistik 2 hafta oldu tanışali. Ve biz 2 defa bulustuk. O kadar üstüme düşüyordu ki o kadar değer veriyordu ki anlatamam. Dün herşey iyiyken hiç bi sebep yokken, bana msj atmamaya basladı. Dedim neden msj atmiyorsun, corba yapiyorum cart curt iyi dedim. 4 saatte ne corbası yapiyorsa.
Akşam msj atmiş aşkım ben çok hastalandım yarin buluşmayalim felan. Bende trip attim. Cunku isi gereği sehir dislarinda oluyor. Ayni şehirde haftada 1 defa gorusuyoruz. O da bana trip atti! Şimdi konuşmuyoruz. Birden uzaklasmasin sebebi ne olabilir?
Dememeliydin. Dikkat çekmek istemiş, sen de istediğini vermişsin götü kalkmışDedim neden msj atmiyorsun,
başka kızlarArkadaşlar merhaba. Kısa bir süre önce biriyle tanistik 2 hafta oldu tanışali. Ve biz 2 defa bulustuk. O kadar üstüme düşüyordu ki o kadar değer veriyordu ki anlatamam. Dün herşey iyiyken hiç bi sebep yokken, bana msj atmamaya basladı. Dedim neden msj atmiyorsun, corba yapiyorum cart curt iyi dedim. 4 saatte ne corbası yapiyorsa.
Çok anlam yüklemeyin, o yazmıyorsa siz de yazmayın. İletişimi kesip uzaklaşıyorsa siz de uzaklaşın. Emin ol isteyen insan her türlü yazar yanınızda olun buna çok katılıyorum. Yeni insanlar uğraşlar bulunArkadaşlar merhaba. Kısa bir süre önce biriyle tanistik 2 hafta oldu tanışali. Ve biz 2 defa bulustuk. O kadar üstüme düşüyordu ki o kadar değer veriyordu ki anlatamam. Dün herşey iyiyken hiç bi sebep yokken, bana msj atmamaya basladı. Dedim neden msj atmiyorsun, corba yapiyorum cart curt iyi dedim. 4 saatte ne corbası yapiyorsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?