Bir anda....

asksarhosuyum

Aşk*
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
443
49
53
Sizede oluyor mu bilmiyorum bu da yeni çıktı..... Durduk yere mutluyken yani çok mutlu değil ama normal halimle bir anda durduk yere mutsuz karamsar moda geçiyorum her şey bütün üzüldüğüm ( hala geçmeyen bazı şeyler) aklıma geliyor üzülüyorum sonra umutsuzluğa kapılıyorum hayatta hep mutsuz olucam hiçbir zaman isteidğim şeyler olmayacak diye okul biticek de atanıcam da hiçbir şeyden umudum yok ne gelecek hayalim ne de gelecekten umudum bir anda böyle karamsar oluyorum sizde de oluyor mu? polyana olmak istiyorum ben

Depresyon başlangıcı olabilir.. Ablam öyleydi uzun yıllarda öyle oldu sonra doktora gitti ilaç kullanıyor ve şuan iyi

Canım bir uzmana danışman en doğrusu.Sgk bile karşılıyor üşenme doktora git biz seni doğru yönlendiremeyebiliriz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Güzel şeyler düşün karamsarlığa kapılınca pozisyon veya olduğun ortamı terk et .evet depresyon başlangıcı olabilir ama inancın aşamıyacağı güç mani yoktur

Bende bu oldum olası olur.
Çok gülerim bi anda durulurum

bence insanlık hali ya zamanla her şey geçiyor

Bence gayet doğal. Yani insan her zaman pozitif olamıyor ki. Herşey güzel olacak diyip pollyannacılık oynayamıyoruz her daim malesef..

Ben de yaşıyorum zaman zaman bunu. Bazen kendimi bir şekilde motive edebiliyorum "evet yolunda gidecek, herşey güzel olacak" diye. Ama bi bakıyorum ertesi gün küücük bi sebeple "hayır olmayacak ben mutlu olamicam. Bişeyler hep aksi gidecek, sorun çıkacak" demeye başlıyorum. İnsanlık hali yani. Her an pozitif olamıyoruz ne yazık ki..

Bunun üzerinde durma bence çok.. Çok düşünürsen ben neden böyleyim, neden bir anda değişiyorum vs deyip onu da kafaya takarsan iş farklı bi boyuta geçebilir tabii ki..

Dediğim gibi üzerinde durmamanı tavsiye ederim.. Her duygumuzu sorgularsak işimiz iş...

ikizler burcumusun???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tabii ki. Aslında bence biraz da olsa karamsarlık iyidir. :93: Hiç değilse hayal kırıklığına uğradığında daha kolay atlatıyorsun. Ama fazlası zarar.

bunları düşünmeye basladıgın anda o ortamı degiştir, kendini baska şeylerle oyalamaya calıs canım, mesela konusmaktan en cok keyif aldıgın senı en cok eglendiren arkadasını ara.. baya faydası olacaktır. veya hayatı senden cok daha kötü olan biriyle konusmakta iyi gelir..

Banada surekli olur durduk yere moralim bozulur kolay kolay da duzelmez cevremdekilere falan sinirlenir bagirir cagiririm simdi bile o moddayim :/

Bende de oluyor o dediğin .

Fakat bazen de tam tersi üzgünüm mutsuzum bir and tekrar toparlıyorum kendimi kahkahalar atabiliyorum yani

Bir arkadaşta yazmış öyle hissettiğinde ortamını değiştir işe yarıyor

Ben hep o moddayim...hayat zor bunalmamak elde degilkiii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bazen daralabilir,sıkılabilir,karamsar olabiliriz...
Ne de olsa insanız ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…