Bir anda....

Arada banada olur ama bunu tetikleyen seyler var bir sure sonra alistim umursamamaya calis.

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!

beni anlatmışsın resmen bende böle oluyorum doktor fikri ne kadar doğru bilemiyorum ama herşey bizim elimizde aslında düşünmemek başka şeylerle oyalanmak şart ama çok bunaldıysan bu durumdan bir doktora git

Herkes uzman psikolog olmus. Teshis koyuyor kendince. Bana da oluyor. Hayat telasi.

Tam da aklimdan bu gecti, yorumlari okurken birden modum dustu, konu sahibi kimbilir neler hissetmistir.
Bir psikologun kapisinin onunden her gecen veya 1-2 yazi okuyan burdan doktorculuk oynuyor yahu.

Konu sahibi elbette gelecek kaygilarin olacak, son sinifa gecince ogrencilik bitiyor kpss is para insanin tum aklini sariyor bu dusunceler.
Nasil ki kalbimizi kiran kisiye guvenimizi kaybediyorsak senin de gecmiste yasadigin seyler hayatindaki her adimda uyari veriyor bak dikkatli ol diye, aslinda herbiri tecrube...

Ama birine guvenimiz kayboldu diye sevmekten kavramsal olarak vazgecmiyoruz yine kalbimizi heyecanlandiran biri cikageliyor, hayat da oyle her hayal kirikligi veya kaygilari kadar onumuze cikan firsatlarla guzel seylerle dolu.
Bence doktorluk bir durumun olmadan tek basina da atlatabilirdin ama madem gittin simdi daha hizli gecmesini/alismani saglar, hem de baska kaygilarin uzuntulerin varsa anlatir rahatlarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…