Bir anlam veremedim

Mutlulukneydianlatirmisin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2019
23
13
38
Merhaba arkadaslar biraz uzun olcak ama kusura bakmayin simdiden esimle 8 yillik sevgililik donemimiz oldu cok severek evlendim.Kavgalarimiz da olsa kopmadik evlendik.Su anda da 4.5 senelik evliyiz. Esim 31 ben 28 yasindayim.2 gun once aksam aklima bir soru geldi dogru soyleyecegine dair soz ver dedim söz dedi.evliyken hic mantürbasyon yaptin mi diye sordum uzun zamandir yapmadim dedi ne kadar uzun bir zaman dedim 1-2 yil falan dedi ama bu durum cok canim sıktı.Sizce normal bir durum mu evli erkek neden ihtiyac duyar boyle bir duruma...(bu arada cinsellik yonunden esimi hic bir zaman geri cevirmedim.)

Cinsellikte karşı tarafı da mutlu etmek gerekir, masturbasyonda sadece kendine odaklanırsın,bireysel takılmak istemiş olabilir...Ayrıca siz regl iken de yapmış olabilir, büyütcek birşey yok bence...Siz hiç kendi başınıza yapmıyor musunuz yani ? :dondurma:
Acikcasi evlendikten sonra boyle bir ihtiyac duymadim.

değil tabi ki. belki regl olduğun dönemlerden biriydi. yani illa bir açıklaması vardır boşver bu çok küçük bir konu. senin ona yetmediğin anlamına da gelmez. hiç üzülme :)
Bu konu yuzunden kavga ettik ben cok kafama taktim esimin karakterine ve hayalimdeki sevdigim insana yakistiramadim acikcasi bu yuzden psikolojim bozuldu

Bu konu yuzunden kavga ettik ben cok kafama taktim esimin karakterine ve hayalimdeki sevdigim insana yakistiramadim acikcasi bu yuzden psikolojim bozuldu
hayır yapma bunu işte kendine de ona da. ne var ki bunda. küçücük bir konu. bunda böyle yaptıysan yani ohoo :) benim eşim yapmış olsa çok sorun yapmazdım belki de yapıyordur bilmiyorum sonuçta bazen 2 hafta bile beraber olamıyoruz. ben regl oluyorum üstüne misafir geliyo vs. napsın yani başka kadınlarla mı birlikte olsun tövbe :D

Her erkek mastürbasyon yapar , evli de olsa yapar. Evli kadınlar yapmıyor mu sanki ? Belki evli olup yapmayan kadın vardır ama erkekler yapar.

Siz yapmıyor musunuz ? Kendinizle oynamak yeteri kadar mutlu etmıyor mu sizi ? Ben gün içinde bir kaç defa bile yaparım.. Benim için önemli bir olay bu.. Ben nasıl keyif alıyorsam karşı tarafında bu yönde istekleri zevkleri var.. Karışamam, karışılmasından , kurcalanmasından ve özellikle tavır alınmasından asla hoşlanmam ... :dua:

Merhaba arkadaslar biraz uzun olcak ama kusura bakmayin simdiden esimle 8 yillik sevgililik donemimiz oldu cok severek evlendim.Kavgalarimiz da olsa kopmadik evlendik.Su anda da 4.5 senelik evliyiz. Esim 31 ben 28 yasindayim.2 gun once aksam aklima bir soru geldi dogru soyleyecegine dair soz ver dedim söz dedi.evliyken hic mantürbasyon yaptin mi diye sordum uzun zamandir yapmadim dedi ne kadar uzun bir zaman dedim 1-2 yil falan dedi ama bu durum cok canim sıktı.Sizce normal bir durum mu evli erkek neden ihtiyac duyar boyle bir duruma...(bu arada cinsellik yonunden esimi hic bir zaman geri cevirmedim.)
Ne kadar gereksiz bir konu... Bazen ben de yapıyorum. Kendi düşüncelerimiz ve duygularımızla başbaşa kalmayacak mıyız evliyiz diye... İlginç..

Back
X