Bir anlam veremedim...

Aynen öyle canım boş kalmamak için böyle yapıyorlar..kendisi kaybetti ve artık geri dönüşü olmayacağını biliyor canım ama emin ol gerçekten sevmişse u_n_u_t_a_m_a_z..

Inşallah unutamaz da ben neler çektim ne kadar canım yandı beni anlar.Geri dönüşü olmadığının gayet farkında ama gerçekten pişman olduğunu görmek istiyorum

Benimle aynı şeyleri yaşayan ne kadar çok kişi varmış.Sadece benim ex böyle karaktersiz sanıyordum.Bana o kadar acı çektirdiki resmen öldürmeyip süründürdü.Ama bilmiyorum benim o kadar hakkıma girdiki bu vebali nasıl ödeyecek bilmiyorum.Beni ayakta tutan şey dua oldu canım.Inan bana o pişmanim ne olur şans ver dedigi gün ilişkisi var yaptılar facede başımdan aşağı kaynar sular döküldü.Sanki dalga geçer gibi geldi.Geceleri uyumazdim kaç kez şeytan aklıma girdi at kendini şu 5. Kattan diye.O kadar kötüydüm ki ayakta gezen ölü gibi.Şimdi öyle değilim normal hayata döndüm sayılır çok şükür.Ama arada içimi sızlatan bir acı oluyor.Sonra aman değmez diyorum.Sende inşallah atlatırsin canım.Sadece onu hayatının merkezinden çıkarmaya odaklan yeter.
Şuan beni üzen tek şey yıllarca beni salak yerine koymuş sevmediğini görememişim sadece bu

bendede aynı sey sozkonusu tatlım.. bugune kadar cok kavga ettik cok ayrıldık tamam baslarda oda cok sey yaptı bizm için.. ama sadece ilk 1 yıl gecerliydi bu davranısı sonra hersey cok deişti.. ben ona guvendikce ben ona kendimi kaptırdıkca o benden uzaklastı.. kac kez ayrıldı sayısını bilmiorum kac gece agladım yalvardım don die.. ama o ayrıldıında hc ole olmadı biliodu zaten benim paşa paşa donceimi yanıma geldii gibi herseyi unutcaımı kullandı bunu kac kez.. ama artık benmde sabrım tastı.. artık son numarasını kullandı yeter.. bıktırdı beni.. ama onca yıllık gecmismiz var.. benm o kadar cok hakkıma grdiki nasıl odycek unları cok merak ediorum.. bana ettigi eziyetler o agladıım geceler o doktugum gozyasları hepsinin hesabını sormycakmıyım ben ona.. hc ii duam yok ona karsı ama bedduamda yok.. sadece içten bi Allahından bulsun diorum baska bişey diemiorm.. ona karsı olan butun umudumu butn inancımı kaybettim.. Allah bana sabır versin gerckten suan ayaktayım ama bunun sebebi annem babam yanıbasımda bana noldu die sormalarını istemiorum..
ama umarm gece basımı yastıga koydugumda içim kan aglamaz.. bole zmanlarda en korktugum yer yatagım oluo.. dua edin bana nolurr.. sabra zamana ve guce ihtiyacım var cookk..

Gerçekten benim eski sevgilimde aynı kaç kez terketti geri döndü bende salak gibi affettim ama affetmemek gerekiyormuş.
Bu erkekler zaten kendini seven birini bulunca seven kişinin sevgisini kullanır.Ne kadar hakka giriyorlar ya acısı sonradan çıkıyor farkına varıyorlar ama o zaman iş işten geçmiş oluyor.Ben ona sana hakkımi helal etmiyorum dedim de etmemen için sebep mi var dedi.Bir insan bu kadar geniş olabilir.Hakkını helal et demedi ya.onca yaptığına rağmen etmemem için sebep mi varmış.Kötü birşey söylemiyorum ama beni ağlata ağlata yeni biriyle çıktı birde o yeni sevgilisi de bile bile bana nispet yapar gibi devam etti ya benim daha çok acı çekmeme sebep olduğu gibi inşallah yaptıkları çıkar ondanda.
Dua etmekten başka çare yok zaten canım.Sadece sabredip beklemesini bilelim yeter.Zamanla gerçekten herşey düzeliyor.Bir gün bizim kışımiz yaza, onların yazı kışa dönecek nasıl olsa.Hep mutlu olan veya hep mutsuz olan kimse yok.Zenginlik fakirlik bunun gibi şeyler bazı insanlara verilir ama mutluluk her insana verilir.Onun için sabır sabır.

ay canım benım kıyamam ya. sanirim ayni seyleri yasamisiz. benim pesimden nasil kosardi ya. simdiki hale bak. ben onu surundrckce cok fazla isinamadikca o kendini sevdirdi pislik kopek (sonra dedim ki Allahm bu insan benim her seyim,sukurler olsn deyip ben sevgi yumagi oldum etrafinda. derken hic ayrilik anmayan adam 1 seneyi gecirdikten sonra degisti iste. inanin benim kadar uzulmez kimse ya. bugun eve donerken yine beni cok uzdugu bi olay geldi aklima. gozlerim yeni yeni goruyo aslinda mutsuzmusum hep yanimda olmasi yetmis.geri donusu yok zaten ama ben yine de donmesi icin dua ediyorum. o gunu o ani yasamak doyasiya nefretimi kusmak istiyorum, her seyi yuzune vurmak istiyorum o kadar cok istiyorum ki. serefsz insan face 'den guzel kizlarin resimlerini begenmeye baslamis bile,cakma face den takip ediyorum da ordan gordum. saka gibi ya inanamiyorum. sonra da " biliyorum sana giden yollar kapali"diye bi siiri begeniyo. beni gozden cikarmis. yani hepimiz gozden cikarildik. nasil boyle olduk kizlar? hic bi iyiligimizi hatirlamiyolar,hic bi guzelligi hatirlamiyolar, nasil oluyo bu ya? beni birakti gitti benim aklima hala guzel seyler geliyo onlar her seyden nasil vazgecebiliyo offf

ben de ona milyonlarca kez soyledm hakkim sana haram olsun ne bu dunyada ne ote dunyada hakkim HRAM HARAM VE HARAM olsn dedim. ve gercekten haram olsn zatn. ben onun icin cocuk gibi sevine sevine biseyler yaparken,ona yardim ederken hayatimi kararrttn her seyin sorumlusu sensin falan dedi. ben bu sozu icin hala hickira hickira aglarim. kimse kimseye bunu yapamaz ya. bence kimse bu kadar vicdansz olamaz kizlar ((( benim de cok hakkima girdi sonucta. neyim varsa haram olsn,beni sorumlu tuttugu seyler duzelmek yerine dibe batsin. benden daha iyisini de bulamaz zaten adim gibi biliyorm. ben de kisimin gecmesini bekliyorum, o da yazin tadini cikarsin simdilik. bi sevgilim olsn nispet bile yaparim valla. oylesine icim aciyo.. cok zor bi bolumdeym ve ilk vizelerim 10 20 arasi geldi 100 uzerinden. her seyime mal oldu sinavda bile konsantre olamiyorum hic biseye. tek istedgm cekmesi ve benim bunu gormem. ve ondan once mutlu olmak istiyorum,o benden sonra mutlu olsun.

Biz hakkımızı haram ettik ama adamların umrunda değil.Hakka girdiğini farkeden adam zaten öyle bir insana acı çektirmez.Bana öyle acı yaşattıki Allah'im onun yanına koymasın.
Ben onu o kadar çok seviyodm ki bunuda biliyodu pislik bile bile yaptı.Çünkü ben ona benim kalbimde o kadar büyük bir sevgi varki aklın almaz aklın almadığı içinde başka ellere gittin demiştim.
Hiç değmezmiş hemde hiç.Birde benim yazdığım mektupları notları sakladığını söylemişti.Gerizekalı sayısını bilmediğim kadar çok kızla çıkmış biri bile buna değer vermemiş hepsi bırakıp gitmiş.Yada aldatmış.Bir salak benmişim diyorum.Sadakat gösterdim gerçekten sevdim o bana kazık attı.
Bu erkekler çok merhametsiz ben ona acıdım hatası olmuştu ama bırakıp gidemedim.Benim hatam olmadı ona karşı adam bırakıp gitti hemde küfreder gibi iki günde yeni sevgili yaptı.
Benimde güz dönemimi mahvetti final dönemi yaptı bunları.Hepsinden kalacağım sandım.Ama şükür ki sınırdanda olsa hepsinden geçtim.Canım ya sende şu sınav dönemi kendini toparlamaya çalış onlar geçti gitti hayatımızdan ama sonrasında hala bizimi mahvetmelerine izin vermememiz lazım.Yoksa sadece pişmanlık kalır kendine yaparsin Allah korusun dönemin uzar.
Bende ümitsizliğe düşüyorum elimden geleni ardına koymadan ona öyle şeyler yapardım ki yeni bulduğu kız arkasına dönüp bakmadan kaçardi.Ama Allah görsün hesabımızı diye sabrediyorum.
inşallah diyorum Rabbim peşimde öyle bir süründürsün ki onu benim 1günde döktüğüm göz yaşı kadar gözlerinden yaş gelsin yeter fazlası da değil.Ama çektiğim acıyı aynı şekilde yaşasın inşallah.

dogru diyosun canim benim ya. oyleki ben kariyer pesinde kosan,ask benden uzak olsun diyen bi insandim. kendimi gelistirmeyi severdim. (cunku bilirdim ki cok kolay baglanirim)ama bu aska dustum duseli kendime hic bi faydam olmamis onu goruyorum. ve aradan 2.5 ay gecti. bu insan degmemis. ben dedim ki 2 aya kadar donsun kabul edicem dedim hep ama donmedi zaten donmez de. su an onun da uzuldugunu de biliyorum ama kendini tutar,cunku gercekten hayati iyi gitmiyodu. faturasi bana kesildi sadece
ben dedim ki,sen bana yasatiklarini cekmeyecek misin?imanliyim merhametliyim dersin,caninin yanmasindan korkmuyo musun,keser doner sap doner dun gelir hesap doner falan dedim. hani zaayif noktasindan vurmaya calistm ama karsimda o degil bambska biri vardi o anda. dedgi su oldu " o gun gelsin dusunuruz" simdi o gunun gelmesini nasil istemeyeym ben.dedm hic ozlemeyecek misin pisman olmayacak misin nasil yaparsn. " ozlesem de askimdan olsem de aramiycam " ben hala nasil bittgini anlayamadm ama anlamak icin caba harcamak istemiyorum, icinden cikamiyorum ki cunku. sadce Rabbim bitmesini istedi o da bu kadar degisti diyorum kendi kendimi rahatlatiyorum belki de:S hayirlisi olsn insallah ikimizin de istekleri kabul olur. dua dan baska bi yol yok. Rabbmden baska yolumu belir.eyecek varlik yok. ona guvenip sabrediyorum guzel gunler icin..

Benimde 2 yılım bom boş sanki.Hayatımın en güzel zamanlarını çaldı benden.Ablam bile diyor sen ayrılınca daha iyi oldun eskisi gibi benimle uzun uzun konuşuyorsun artık diyor :) gerçekten ona ayırdığım tüm zamanıma yazık.Şimdi keşke diyorum ilk hatasını yaptığı güne dönüp onu hiç affetmeseydim ama yaşayacak sıkıntım varmış.
Gerçekten erkekler affedince kendini birşey sanıyorlar. gelmez diyorsun ama gelir bence ama affetme canım.Çok zor biliyorum ama seven insan sevdiğini gerçekten bırakıp gidemez.Bir hafta bile geçmek bilmez.
Içinde Allah korkusu olan hayırlı insanlarla kıymet bilenlerle karşılaştirsin Rabbim.
Sabrın sonu selamettir bekliyoruz bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…