Bir anlam veremedim...

mavisiyah55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2012
180
0
46
Bursa
Ben erkek arkadaşımdan ayrıldım ve hemen yeni biri ile çıkmaya başladı. hemde yüzünü bile görmediği bir arkadaşının tanıştırdigi sadece telefonla görüştüğü bir kızla.onlar Çıkmaya başlamadan 1 ay önce bir kez daha ayrılmıştık o ara kızla tanışmış.Ama sürekli beni arar barışmak isterdi.Barıştık bir ay sürdü ve üç dört gün sonra o tanıştığı kızla çıkmaya başladı.Bu süre içinde yine beni aradi pişmanim diye ama facede ilişkisi var gözüküyordu.Hem yeni sevgilisine hemde ona bir ton laf saydım o günden sonra birdaha aramadi.Hemen başka biri ile çıkmaya başlıyorsa beni hiç mi sevmedi.Bir insan 2 yıl çıktığı birini hiç mi sevmez.Üçüncü yıla girmiştik hatta.Bu kadar süre benimle gönül mu eğlendirdi anlam veremiyorum.3aydir o kızla ilişkisi var ben onun yerine başkalarıni koyamazken o nasıl koydu benim yerime bir başkasını.Dile kolay 2 yıl.Hemen nasıl unutabildi.Ben hala yaptıklarına rağmen onu özlüyorum yaşadıklarimiz aklıma geliyor.Onun da aklına geliyomudur? Birdaha onunla biz diye birşey olmayacak ama ne bileyim hiç mi sevmedi diye düşünmeden de edemiyorum.

Diyelim ki sevmedi. Bu senin suçun, eksikliğin değil canım. Bu onun karaktersizliği. Bence bunları düşünerek kendine eziyet etme. Kolay değil biliyorum ama değmez de geç...

Diyelim ki sevmedi. Bu senin suçun, eksikliğin değil canım. Bu onun karaktersizliği. Bence bunları düşünerek kendine eziyet etme. Kolay değil biliyorum ama değmez de geç...

gini biliyorum canım.Ama kaç yılımı verdim ona herşeyden önce alışkanlık olmuştu ve gerçek sevdim ben.Onun gibi bir kalemde silip atamadim şu an ilk gün kadar acı çekmiyorum ama aklıma geldikçe içim burkuluyor onunla hep telefonda oldu kavgalarimiz yanyanayken bir kez bile kötü hatırlayacağımız birşey yaşamadik.Hep güzel anılar.Onun için çok zorlanıyorum.Aklıma geliyor bir şekilde.

Erkekleri anlamak bazen öyle zor ki.
Hiç bi anlam veremdim yani yaptığına
Sen artık bunları düşünme bence yoluna bak hayatına bak
İlerde pişman olucaktır eminim ama çok geç olucaktır:26:

Erkekleri anlamak bazen öyle zor ki.
Hiç bi anlam veremdim yani yaptığına
Sen artık bunları düşünme bence yoluna bak hayatına bak
İlerde pişman olucaktır eminim ama çok geç olucaktır:26:

Ben artık eskisi gibi acı çekmiyorum ama yinede aklıma geldikçe üzülüyorum çünkü gerçekten sevdim ben.O beni hiç mi sevmedi diyorum nasıl iki günde unutabildi diyorum.Sadece kafamda bu soruların cevabını arıyorum.Yoksa onu özlüyor olabilirim ama artık benim için öyle birisi yok.

Kafanda bitirebilmen bile çok güzel
Özlemek zaten kaçınılmaz bişey,aklına gelen cevapsız sorularda öyle
Önemli olan bunlarla başedebilmek ve zamanla böyle yaşamaya alışmak

2 yıllık bir ilişki hatta 3 e girmişti diyorsun
Ayrılıktan hemen sonra biriyle sevgili olduysa bu senin bıraktıgın boşlugu doldurmak icindir bence

Bu tür erkekleri anlamıyorum ya 2 yıl ya dile kolay.. O kadar anı , o kadar güzel şeyler yaşanmıştır yani bu 2 yıl içinde..
Boşver canım sen kendi hayatına bak..
İlerde pişman olcak ama çok geç olcak. Belki de sen başka ellerde olucaksın..
Sen onu değil. O seni kaybetti. Bunu unutma..

neden ayrıldınızki siz ilk basta ..ama bu insan barısmak isteyen tarafmıs birde ilginc hani sen barısmak istesen dicemki aklı o kızda kalmıstır ondan donmustur ama oyle bir durumda yok

erkekler kadınlar gibi değil maalesef...

20 yıllık eşlerini en ufak bir vicdan azabı çekmeden terk edip başkalarıyla olabiliyorlar...

hatta terk etmeden de olabiliyorlar.

erkekleri anlamaya çalışma bence.. sadece yoluna bak

bazen cidden erkekleri anlamak zor ya 2 yıl yani dile kolay bir kalemde silip atmak ama o bence artık tercihini yapmış sen de yoluna devam et canım pişman olan da o olacktır sonrası için ama iş işten geçmiş olur hayırlısı olsun hakkında

Erkekler bizler gibi değiller, herşeyi bi kalemde silebiliyorlar, kestirip atıyorlar, onlar için bu kadar basit yani, ister 2 yıl çık, ister sonsuz çık, hiç fark etmiyor onlar için, o yüzden önüne bak artık, kendi yoluna git, değmez.

2 yıllık bir ilişki hatta 3 e girmişti diyorsun
Ayrılıktan hemen sonra biriyle sevgili olduysa bu senin bıraktıgın boşlugu doldurmak icindir bence

benimleyken bir boşluk olabilir ama yeni sevgilisi yanında bile değil anca uçakla gidip gelebileceği bir yerde.tamam bende yanında değildim ama en azından uzak değildik.o yüzdende sorular oluşuyor kafamda çok saçma geliyor

boşver sen soruları filan... yoluna bak, hiç arkana bakma, onu da düşünme...

valla anlayamazsın erkekleri

evet zaten onunla yan yanayken yaşadığımız hiç kötü anı yok hep güzel şey yan yanayken bir kez ufak bir tartışma olmuştu sadece.
uzun bir süre biri olmayacak hayatımda pişman olup gelse bile oda olmayacak başka biride yok senide istemiyorum demek daha çok canını acıtır galiba..

boşver sen soruları filan... yoluna bak, hiç arkana bakma, onu da düşünme...

valla anlayamazsın erkekleri

Aynen katılıyorum, erkekler çok garip yaratıklar, istesen de anlayamassın zaten, onun için uğraşma boşuna, bugün ak deseler yarın kara derler, ne dedikleri belirsiz, dengesizler.

şimdi ki aklımla genç olmak isterdim:)))

şööyle 17yaşıma geri dönebilsem... ahhh...ahhh

bak burada bu kadar tecrübeli, yaşını başını almış kadınlar var.. sen bizi dinle bence

neden ayrıldınızki siz ilk basta ..ama bu insan barısmak isteyen tarafmıs birde ilginc hani sen barısmak istesen dicemki aklı o kızda kalmıstır ondan donmustur ama oyle bir durumda yok

ilk başta aramız bozuktu biz ayrı şehirlerdeydik bir gün çalışıp bir gün izinli olduğu için yanıma gelemiyordu yeterli süre olmadığı için. kavgamızda görüşemiyoruz diyeydi.sonra ben yanına gitme kararı aldım tek gün izni vardı pazar işte neyse bunu arıyorum cevap vermiyo ya meşgule atıyo. kaç saat sonra önemli bir şey söyleyecektim dedim öyle aradı.yanına geleceğim onu söyleyecektim dedim.pazar izinler kapndı dedi çat suratıma kapattı telefonu.neye uğradığımı şaşırdım.tekrar aradım neymiş müsait değilmiş arkadaşları ile geziyormuş.o kadar sinirlendim ki kapattım telefonu düşündüm bir an mesaj attım senin derdin görüşememek falan değil bahane düzgünce söyleyip bşka gün gel diyebilirdin bitti gerçekten dedim. oda bir daha dön demem sen bilirsin diye cevap yazmış.işte o günden sonrada yeni kızla tanışmış bu evrede o kızla tanışma aşamasındydı kesin onun için böyle yaptı belkide.

ben zaten o tercihini yaptıktan sonra hiç bir şekilde arayıp sormadım o aradı sonra benden sert tepki gelince bıraktı.acımı içimde yaşadım.bundan sonraa o olmayak ama pişman olup sürünmesini istiyorum gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…