- Konu Sahibi mavisiyah55
-
Diyelim ki sevmedi. Bu senin suçun, eksikliğin değil canım. Bu onun karaktersizliği. Bence bunları düşünerek kendine eziyet etme. Kolay değil biliyorum ama değmez de geç...
Erkekleri anlamak bazen öyle zor ki.
Hiç bi anlam veremdim yani yaptığına
Sen artık bunları düşünme bence yoluna bak hayatına bak
İlerde pişman olucaktır eminim ama çok geç olucaktır:26:
Ben artık eskisi gibi acı çekmiyorum ama yinede aklıma geldikçe üzülüyorum çünkü gerçekten sevdim ben.O beni hiç mi sevmedi diyorum nasıl iki günde unutabildi diyorum.Sadece kafamda bu soruların cevabını arıyorum.Yoksa onu özlüyor olabilirim ama artık benim için öyle birisi yok.
Ben erkek arkadaşımdan ayrıldım ve hemen yeni biri ile çıkmaya başladı. hemde yüzünü bile görmediği bir arkadaşının tanıştırdigi sadece telefonla görüştüğü bir kızla.onlar Çıkmaya başlamadan 1 ay önce bir kez daha ayrılmıştık o ara kızla tanışmış.Ama sürekli beni arar barışmak isterdi.Barıştık bir ay sürdü ve üç dört gün sonra o tanıştığı kızla çıkmaya başladı.Bu süre içinde yine beni aradi pişmanim diye ama facede ilişkisi var gözüküyordu.Hem yeni sevgilisine hemde ona bir ton laf saydım o günden sonra birdaha aramadi.Hemen başka biri ile çıkmaya başlıyorsa beni hiç mi sevmedi.Bir insan 2 yıl çıktığı birini hiç mi sevmez.Üçüncü yıla girmiştik hatta.Bu kadar süre benimle gönül mu eğlendirdi anlam veremiyorum.3aydir o kızla ilişkisi var ben onun yerine başkalarıni koyamazken o nasıl koydu benim yerime bir başkasını.Dile kolay 2 yıl.Hemen nasıl unutabildi.Ben hala yaptıklarına rağmen onu özlüyorum yaşadıklarimiz aklıma geliyor.Onun da aklına geliyomudur? Birdaha onunla biz diye birşey olmayacak ama ne bileyim hiç mi sevmedi diye düşünmeden de edemiyorum.
2 yıllık bir ilişki hatta 3 e girmişti diyorsun
Ayrılıktan hemen sonra biriyle sevgili olduysa bu senin bıraktıgın boşlugu doldurmak icindir bence
benimleyken bir boşluk olabilir ama yeni sevgilisi yanında bile değil anca uçakla gidip gelebileceği bir yerde.tamam bende yanında değildim ama en azından uzak değildik.o yüzdende sorular oluşuyor kafamda çok saçma geliyor
Bu tür erkekleri anlamıyorum ya 2 yıl ya dile kolay.. O kadar anı , o kadar güzel şeyler yaşanmıştır yani bu 2 yıl içinde..
Boşver canım sen kendi hayatına bak..
İlerde pişman olcak ama çok geç olcak. Belki de sen başka ellerde olucaksın..
Sen onu değil. O seni kaybetti. Bunu unutma..
boşver sen soruları filan... yoluna bak, hiç arkana bakma, onu da düşünme...
valla anlayamazsın erkekleri
neden ayrıldınızki siz ilk basta ..ama bu insan barısmak isteyen tarafmıs birde ilginc hani sen barısmak istesen dicemki aklı o kızda kalmıstır ondan donmustur ama oyle bir durumda yok
bazen cidden erkekleri anlamak zor ya 2 yıl yani dile kolay bir kalemde silip atmak ama o bence artık tercihini yapmış sen de yoluna devam et canım pişman olan da o olacktır sonrası için ama iş işten geçmiş olur hayırlısı olsun hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?