Bir anlık hevesle ilişki yaşamak

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

MeDuSa

Ziyaretçi
Kızlar bende başta belirteyim evlilik öncesi cinselliği ne onaylıyor nede onaylamıyorum diyemem herkesin kendi kararıdır.
Benim sorum şu olacak mesela sevgiliniz var iradenize hakim olamadınız bir an düşünemeden ilişkiye girdiniz pişman oldunuz yada olmadınız fisfisfis
böyle bir olay yaşayan var mı acaba aranızda,yani hiç düşünülmeden bir anlık heveslede böyle bişey yaşanılabiliyor mu CADIARZU

çok var böyle ilişki yaşayan. benim okulumdan bir kız sarhoşken çok özür dilerim ama anal seks yapmaya niyetlenirken herifin yanlış yere şeetmesi sonucu bekaretini kaybetmiş sonrada bir kaç gün sevişip doktora gidip diktirmiş.

yaşayan mutlaka vardır... ama o bir anlık heveslere kapılmamak gerekir heralde illa kızlık zarı için demiyorum (benim için önemli) ama psikolojik olarakta heralde daha sonra iyi şeyler hissedilmez... Bende eşimle bir anlık heves için değil sonuna kadar onunla olucağım için beraber oldum. NO PİŞMANLIK

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:

bir insan sonradan pişman olacagı bişey yapmamalı diye düşünüyorum...
bunu kendi üzerime almıyorum...
evlendiğimde bakireydim...kaydirigubbakcemile5

İnsan zaten flört dönemindeyken aklı fikri orda olmuyorki??
daha romantik şeyler istiyor insan el ele tutuşmak sarılmak öpüşmek o işi zaten düşübnmüyorki
kendi acımdan konuşuyorum galiba .Valla ben ewlilik öncesi ilişkiye karsıyım
farzet oldu sonra bide o kişiyle bi şekilde olmadı ve evlenemedin?
baskasıyla ewleneceksin ee hiç utanmaz mı insan? bilemiyorm ama ben yerin dibine girerdim herhalde
insan böyle bir adım atmadan önce iyi düşünüp tasınmalı ve bunu gerceklestirmemeli die düşünüyorum
o kişiyle ewlenilecegi ne malum...???

bence bir anlık heves durumu kişiye ve bu konuya bakışına bağlı...
niyet yoksa,bunu evlenmeden yaşamayacağım diyen ve net olan kişi bunu başarır..
ama bu konuda git-gel yaşayan ve niyeti olan kişi iradesine ve nefsine yenileceği anı bekler aslında ve yaşar...sonra da bir anlık hevesti,diyip oturup ağlarlar,çare ararlar,bazsıda hatta bununla gurur duyar ve yie olsa yine yaparım der,pişmanlığını çoğu zaman çoğu kişi gizler...herkesin kendi kararı ve tercihi elbette,sadece bu konuda ne istediğini bilmek ve net olmak gerek....

Bi anlık hevesle ilişki yaşayanlar vardır tabiki.
Sonunda pişman olmuşmudur olmamışmıdır orası bilinmez.
Kendi adıma konuşmak gerekirse bi anlık heves ile olmadı. Ve pişman değilim.Rabbim de pişman ettirmesin.

valla heves ,meves anlamam ben,
biraz aklin varsa,dilinede,belinede hakim olmasini bilirsinşakkıdı

Sevgilisiyle ilişkiye girenlerin hemen hemen tamamı bir anlık kontrol kaybıyla oluyordur.
İlişkiye müsait ortamların getirisi maalesef planlanmamış ilişkiler oluyor.
Önceden konuşup - doğru yanlış yönlerini süzgeçten geçirerek-tamam biz buna hazırız-diyerek
ilişkiye giren kaç sevgili vardır ki? Birbirini delice arzulayan bir çiftin-gözlerden uzak başbaşa
kaldığı ortamlar olağanüstü bir atmosfer olsa gerek. Aralarında öyle bir cinsel çekim olur ki-
buna karşı koyabilmek her yiğidin harcı olamaz.. Boşuna denmemiş ateşle barut yanyana
durmaz diye. Eski türk filimlerini seyredenler çok iyi anımsayacaklar. Son derece mağrur-namus
abidesi genç kız-sevgilisiyle ormanda yürüyüşe çıktığı sırada-şiddetli yağmur-şimşek-gökgürültüsü
başlayınca-avcı kulübesine sığınırlar ve başroldeki namuslu kızımız hamile kalır. Eski türk filmlerinin
hemen tamamında böyle bir ilişki karesi vardı.
İnsanın aklını başından alacak ortamlara girmemek-girdikten sonra olacaklara engel olmaya çalışmaktan daha kolay olmalı.
Umarım hiçbirimiz pişmanlık duyacağımız şeyler yaşamayız.a.s.:teytey:a.s.

allah a şükür sımdıye kadar hıc heveslerımın kurbanı olmadım..geri dönüşü olmayan hatalar yapmadım cok şükür..herşeyin yeri ve zamanı olduguna inanıyorum..tabi evlenınce bu yer ve zaman konusu degısebılırlülülülülülü

TABİKİDE vardır ama sınırlı olmalı zaten uzun süren beraberlıklerde olabiliyor saygı duyuyorum ama onaylamıyorumklava:
herkezin kendı tercihi şahsen ben yaşamış olsaydım ve ayrılsadm direk pişmanlık duyardım..klava:

birebir yaşamasamda çok sevdiğim dostum bunu yaşadı, nekadar büyük bir tramva olduğunu gördüm, onunla bende üzüldüm.ilişkisinide sarstı bu durum ama ilişkisini toparladı sonradan yinede çok yorucu tabi.kıza bir durgunluk geldi.umarımböyle bir şey yaşayan kimse keşke olmasaydı demez.

bunu yaşayan kızlar
ilerde o insanla evlenmezse çok problemli bi hayat sürerler diye düşünüyorum ve bazı arakadaşlarımda görüyorum da....
hele bide evlendiği adama yalan söylemişse...baştan falso.. klava:
o yüzden bi anlık heves bi ömre bedel...herkes nefsine hakim olsun...zor bişey değil sonuçta boşa bu güç verilmemiş..

ben anlık hevesle pek olacağını sanmıyorum. insan yapacaksa, kararlı ve özgüvenle bunu yapar. ben öyle yaptım, pişman da değilim :) ayrıca, eğer bir kadın (dişileri kız-kadın diye ayırmıyorum) cinsel ilişki sınırına geldiyse zaten orda anlık bişey kalmamıştır ki, aleni hazırdır eğer çıplak kalabiliyorsa. anlık heves onun mazereti olur eğer zayıf karekterliyse.

bir anlık hevesle böyle bişey yaşanabilir çünkü ateşle barut diye bi laf vardır..kişi belki olmaz ben kendimden eminim dese de ufak ufak bişiler yasarken bi anda kişi kendini kaptrabilir ve devamını getirebilir.sonradan pişman olur veya olmaz bu ona kalmış bişey.ama mesela buna engel olmak için sevgiliyle uyunmamak gerektigini düşünüorum.bişey yapmıcaz sadece uyuycaz dese bile bi insan sonuçta onu sevdigi için tabi ki arzulaması normal ve kendini kaptrabilr.yani baştan önlem almak gibi bişi bu..:1closedeyes:

Iradesine hakim olabilir insan. Evlenmeden once bu cesit iliski yasanmasi pismanlikla sonuclanir bence. Sonucta evlenicez diyosun ama cogu zaman evlilikle sonuclanmiyo ve tabi pismanlik basliyo. Duyuyoruz hep etraftan. Hersey zamaninda yapilmali ve zamaninda yapilmasi guzeldir diye dusunuyorum..

olamayan varsa da söylemez ki ..fisfisfis

bir anlik heves nasil bir anlik oluyor o kadar soyunuyuluyor ortam hazirlaniyor. o bir anliktan cok daha fazla bir hevestir emin olun. bir anlik bisi oldu duyenlere hic inanmam ben superman mi yahu adam. guldurmesinler. onun zemini coktaaan hazirlanilmistir akillarda bi kosededir.

ben çevremde bi kaç kişiden duyduğum için söledim bi anlık heves lafını fisfisfis
açıkcası şöyleydi normalde her zaman çoğu şeyi yapıyorlarmış bakirelik dışında ve bir gün düşünmeden ileriye gidilmiş yani durduk yerde yanyana otururken olmuo yine sevişme esnasında dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…