M
MeDuSa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MeDuSa
-
çok var böyle ilişki yaşayan. benim okulumdan bir kız sarhoşken çok özür dilerim ama anal seks yapmaya niyetlenirken herifin yanlış yere şeetmesi sonucu bekaretini kaybetmiş sonrada bir kaç gün sevişip doktora gidip diktirmiş.
Kızlar bende başta belirteyim evlilik öncesi cinselliği ne onaylıyor nede onaylamıyorum diyemem herkesin kendi kararıdır.
Benim sorum şu olacak mesela sevgiliniz var iradenize hakim olamadınız bir an düşünemeden ilişkiye girdiniz pişman oldunuz yada olmadınız fisfisfis
böyle bir olay yaşayan var mı acaba aranızda,yani hiç düşünülmeden bir anlık heveslede böyle bişey yaşanılabiliyor mu CADIARZU
Kızlar bende başta belirteyim evlilik öncesi cinselliği ne onaylıyor nede onaylamıyorum diyemem herkesin kendi kararıdır.
Benim sorum şu olacak mesela sevgiliniz var iradenize hakim olamadınız bir an düşünemeden ilişkiye girdiniz pişman oldunuz yada olmadınız fisfisfis
böyle bir olay yaşayan var mı acaba aranızda,yani hiç düşünülmeden bir anlık heveslede böyle bişey yaşanılabiliyor mu CADIARZU
bir anlik heves nasil bir anlik oluyor o kadar soyunuyuluyor ortam hazirlaniyor. o bir anliktan cok daha fazla bir hevestir emin olun. bir anlik bisi oldu duyenlere hic inanmam ben superman mi yahu adam. guldurmesinler. onun zemini coktaaan hazirlanilmistir akillarda bi kosededir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?