- 21 Mayıs 2010
- 593
- 18
- 298
- Konu Sahibi aynalarkoridoru
-
KISACA KÜS OLDUGUM KIZLARIN OLDUGU ORTAMDA ANNEM KÜS OLDUGUM KIZLARA BIZIM BARISMAMIZI SÖYLEDI BENDEN HABERSIZ KÜSMEKTE HAKLIMIYIM HAKSIZMIYIM?? benden habersiz asla barismayacagimi bile bile
face ten kimi sildin? kiminle nerede ne konustun yanni ne ozne var ne yuklem belli canim kusura bakma ama bende herkes gibi yazini okumama ragmen hic bisey anlayamadim. ama ikinci verdigin cevapta annenin sana sormadan kizlarla barisin dedigini soylemissin. tabii o kisimda annen biraz patavatsizlik yapmis gibi ama yinede boyle ziril ziril aglanacak birsey soz konusu degil bence.
Benim hakkimda yaptiklari sakayi baska bir kiza söylemeleri sonucunda, bende bunu söyleyen kizlarin hepsini sildim .nolur nolmaz diye, korunmak icin, herkes daha fazla duymadan iliskimizi keselim diye..agladim cünkü bunu söyleyen kizlar yüzünden derse gitmiyordum.bu derse gelen baska ve cok da iyi kizlar israr etti "nolur gel" diye. bende onlar icin gittim. dersten sonra filim izliycektik.tv de acilmayinca sordum zamaniniz varmi?laptopu getireyim izleyelim. kimse cevab vermedi.hem cagiriyorlar hemde ilgilenmiyorlar diye benimde sinirlerim bosaldi ve agladim...eve geldim madem istenmiyorum birdaha asla gitmem dedim .annem cok israr etti sen gel diye.gittim filim izledik. ben kimseyle konusmuyorum tabi.kizlar gidicekken annemde böyle olsun istemiyorum.türkiye ile felan dedi.kizlar beni öptü.bende annem benden habersiz beni bu duruma soktu diye daha cok agladim.simdi anladinizmi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?