- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
Siz merak edin diyedir. Yoksa işsizlikten çok canınız sıkılır.Üst katımdakileri şikayet etmeye üşeniyorum artık. Çocuk sabahtan beri evde. Yakında da park var. Anne çalışmıyor, tatilde. Bir insan niye çıkarmaz ki? İkisi de gayet sağlıklı. Yani bir hastalık da yok. Kışın da böyleydi.
Üst katımdakileri şikayet etmeye üşeniyorum artık. Çocuk sabahtan beri evde. Yakında da park var. Anne çalışmıyor, tatilde. Bir insan niye çıkarmaz ki? İkisi de gayet sağlıklı. Yani bir hastalık da yok. Kışın da böyleydi.
Ay bir daha buraya konu açmayacağım. Kadına gidip çocuğu çıkar mı dedim? Başkalarının hayatına karışma falan denmiş. Merak edip buraya sordum, üst katımdaki gibi olan kişiler yorumlarından belli olmuş. Cevabımı almış oldum. Şikayet et diyen de merak etmesin, ettim.
Kim istemez ki oksijen almak? Eve yakın çok park var, çoğu da boş. Onu geçtim kapının önünde biraz hava alsa çocuk için mutlu olucam. Bir anne olarak annem de üzülüyor, ben de çocuğa üzüldüm ama bana ne! Buradaki yorumları okuduktan sonra annem gibi annem olduğu için kendimi çok şanslı hissettim. Nöbetten çıktığında bile üşenmezdi. Allah böyle anneleri korusun,amin!
fevrisiniz@sibelizim, yahu park olmasın, kapı önü olsun, bir oksijen alsa keşke. Ben çıkıp alıyorum, o çocuğun annesi de alıyor, babası da alıyor ama kendi evde. Çocuğun gürültü yapmasının suçu kendisinin değil sorumluluk sahibi olmayan anne ve babasında. Çocuğa neden kızayım? Neden başına bir şey gelsin isteyeyim? Şikayet edilince ne olduğunu biliyorum, isterseniz siz de deneyin Sibel Hanım, öğrenmiş olursunuz. Hala burnunu sokma diyen var. Komşuya mı dedim? Ayşeye söyle de çocuğu çıkarsın diye. Uzun zamandır olan bir durum bu, her zil çaldığında kapıya kadar koşuyor dışarı çıkacak diye. Üzülmüştüm ama bana ne! Birisi de beddua etmiş, inşallah çıkmaz da kudurursun. Kudurmadım, o bedduayı sana aynen iade ediyorum.
Ha bir de dağ başına git diyenler var. Dağ başına da gidiyorum, kalıyorum, merak etmeyin.
parka götürmeseniz de dışarı en azından gezmeye hemen hemen hergün çıkartıyorsunuz inşallah dimi?Ev hanımıyım oğlum 3 yaşında senede toplasam 3 ü geçmez parka götürme sayım ve kendimce haklı sebeplerim var
devir eskisi gibi değil
hep böyle ufak kalmıcak ve okul zamanı kendi dışarı çıkmak isticek(şimdiden alışmasın)
oturduğum muhitin çocukları çok ama çok terbiyesiz yaşadığım yerde genelde insanların çocuk bakma anlayışı saldım çayıra mevlam kayıra
Tabiki sosyalleşmesi için akranlarıyla vakit geçirmesi oynaması lazım o yüzden oyun gruplarına gidiyoruz
Evdeki büyük odamı oğluma oyun odası yaptık bi kreşten farksız o da evde vakit geçirmeyi seviyor çok şükür
Benim bu tutumum kimseyi ilgilendirmiyor bence komşunuzun durumu sizide ilgilendirmesin ister parka götürür ister götürmez
Tabiki de çıkarıyorum akşamlarıda eşimle oğlumu bisiklet sürmeye götürüyoruz her hafta sonu muhakkak bi yeşil alan planı yapıyoruz hususi onun için eğleneceği yerlere gidiyoruz ama parka çıkarmıyorum sebeplerini de yazdımparka götürmeseniz de dışarı en azından gezmeye hemen hemen hergün çıkartıyorsunuz inşallah dimi?
temiz hava oksijen de önemli biliyorsunuz
terbiyeli veya terbiyesiz insanlar heryerde çocuğumuzu iyi gözetmek gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?