- 6 Nisan 2017
- 1.964
- 2.406
- 133
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
Ev hanımıyım oğlum 3 yaşında senede toplasam 3 ü geçmez parka götürme sayım ve kendimce haklı sebeplerim varÜst katımdakileri şikayet etmeye üşeniyorum artık. Çocuk sabahtan beri evde. Yakında da park var. Anne çalışmıyor, tatilde. Bir insan niye çıkarmaz ki? İkisi de gayet sağlıklı. Yani bir hastalık da yok. Kışın da böyleydi.
Gerçekten nasıl bir tahlil yeteneğiniz var hasta olamadıklarını anliyorsunuz,disari istediklerini anliyorsunuz..benim çocuklar da gün-de 2 3 saat çıkıyorlar bazen ona rağmen zil çaldığında kapıya koşuyorlar yani genelde bütün çocuklar zil çaldığında kapıya koşar.Birde nasıl anlıyorsunuz tüm gün çıkarmadığını tüm gün evde misiniz yada hiç uyumuyor musunuz?Uzun zamandır olan bir durum bu, her zil çaldığında kapıya kadar koşuyor dışarı çıkacak diye
neden hemen yaftalıyorsunuz ki çocuklarla evin işi gücü yemeği bitmiyor, bende hergün çıkaramıyorum, evimiz bahçeli olmasa evde oturup oynuycak bütün gün..Üşengeçlik. Peşinden koşmak istemiyordur. Ha bir de durmayınca ağzının ortasına yapıştırıveriyordur. Dışarıda nasıl yapsın bunu (!)
:)neden hemen yaftalıyorsunuz ki çocuklarla evin işi gücü yemeği bitmiyor, bende hergün çıkaramıyorum, evimiz bahçeli olmasa evde oturup oynuycak bütün gün..
Edit: ay siz dalga geçmişsiniz ya 3 saatlik uyku 2 bebeylen jeton 8gen falan olmuş bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?