bir anne cocuklarini babaya birakip arkasini donup cok uzaga gidebilirmi?

bu ne yüzsüzlük yaaa, öffff... gerçekten içinin almadığı kadar varmış bu adam. hem aldat hem bensiz yaşayamazsın de. aldattığının delili yok mu? varsa kolaylıkla boşanabilirsin diye biliyorum.

aldatmasiyla ilgili bi delil yok elimde sadece taniklar aileden var okadar. kizlar benim esimin mafya tipi adamlarla isi oldu bi donem. bana dediki hakim bosasin bi bakalim ayni gun gebermezsen bende serefsizim. cocuklarida velayetini alsan bile kaciririm bidaha da goremezsin desi. hani fos desem pek degil korkuyorum oyle islerde gerecekten alakadardi bi donem. hic ama hic sansim yokkkk

Allah bağışlasın üçüzlerinizi, çok zor bakımı...Benim komşumun var, ikisi kız, biri erkek...Onlar 6 yaşında, okula veya markete giderken rastlıyorum, üçüde ayrı yerlerde, çok komikler...Annesi artık koşmuyor peşlerinden, çünkü hangisinin peşinden koşacağına karar veremiyor:) Eşinin bu kadar güzelliğe rağmen seni aldattıysa, dördünüzü de hak etmiyor demekki...Bence de tehditlere kulak asma, geri dönmen için yapıyor. Maddi olarak ne yapabilirsin onu düşünmelisin. Nafaka dışında bir gelir daha gerekiyor. Mesleğin var mı, iş bulabilir misin, çocuklarına annen bakabilecek mi?

eşiniz sizi bi güzel korkutmuş sizde buna inanmışsınız

üzgünüm ama 3 küçük çocuk gelir yok meslek yok aile desen belli koca desen ortada birşey yapamayacaksınız

Sen de savaşacağını belli et. İnan çocukların şu an senin yanındaysa hiçbirşey yapamaz. Seni aldatırken düşünseydi evlatlarını. Onların rızkını başkasına yedirirken düşünseydi onları. Boşanmayı uzatırsan yıllarca sürünen sen olursun de aynen bunları söyle ona da hakime de. Yılma ve çocukların için savaş hiçbişey yapamaz, sadece öyle havlar durur.

annem uzun vadeli 3 cocuga birden tek basina bakamaz yasli hem 1 deil 3 tane hemde hiperaktifler masallah bu adamin yarsimi olmadan dadi kres zaten karsilamam mumkun degil. hadi calistim diyelim aldigim para krese yetmez yada iste ucu ucuna. soyleyin bana siz napardiniz?

annem uzun vadeli 3 cocuga birden tek basina bakamaz yasli hem 1 deil 3 tane hemde hiperaktifler masallah bu adamin yarsimi olmadan dadi kres zaten karsilamam mumkun degil. hadi calistim diyelim aldigim para krese yetmez yada iste ucu ucuna. soyleyin bana siz napardiniz?

Pekii bu konuyu neden açtın arkadaşım.
Ne dersek çürütüyorsun...
Biz mi gelip alıp kaçıralım seni ve bebelerini.

birsey bekledigim yok arkdsm sadece fikir danismakti niyetim. kosullarim bu oldugu icin bende ne dusunsem elimde kaldi. care bulamayinca birde size sorayim dedim evet sIkIstIm zordayim farkindayim

o zaman susup boyun egeceksınız yaptıklarına....evlı olsanda bu adamın senı Allah korusun oldurmeyecegı ne malum....hergun haberlerde cıkmıyormu kadın cınayetlerı ve sebeblerıde hemen hemen bırbırıne benzıyor.....olan cocuklara olmus yazık......cesaretın yoksa ve yapamacagını dusunuyosan hıc kalkısma gorsende gormesden gel duysanda duymasdan gel ozaman ne dıyelım ki başka(((

Kesinlikle onu affetmeniz için zarf atıyor.

Çocuklar üçüzmüş, bir baba nasıl der ki 2 sini bana ver 1 'i sende kalsın diye?

Tehit edecek hiç bir şeyi kalmamış çocukları kullanıyor.

Anneliğin zaaflarını kullanıyor aklı sıra.

Bu kişiye asla ikinci bir şans vermeyin.

Çocukların yaşları küçük olduğu için yasalar sizden yana olacaktır,

Sonuna kadar hakkınızı savunun.

Allah yardımcınız olsun.

blöf yapıyor..

çocuklarım hatrına bir şans vermeli miyim? desen, neyse diyeceğim

ama sen diyorsun ki ben asla istemiyorum; ama adam beni tehdit ediyor

sakın sakın blöfünü yeme
devletin polisi var, savcısı var
o kim oluyor, neyle tehdit ediyor?

geçenlerde bir haber çıktı gördünüz mü bilmiyorum
kız nişanlısından ayrılıyor
kızın ailesi ile nişanlısının ailesi erkeği kıza tecavüz ettirme üzerine plan yapıyolar
ki böylelikle kız mecbur kalacakmış evliliğe
kızı nişanlısıyla aynı odaya kitliyorlar
kız tam 3 saat direniyor
kirlettirmiyor kendini
3 saatin sonunda adam illallah edip odadan çıkınca
kendini camdan atıp jandarmaya sığınıyor
şu an kızın ailesi de erkeğin ailesi de hapis istemiyle mahkemelikler

19 yaşında kız,
kendi ailesine karşı koyuyor

sen de dirayetli ol güzel kardeşim
seni başkasına tercih edip giden
kadın tekmeyi basınca geri dönen herife prim verme
ondan değil koca, sabun olmaz

En hassas noktanızı biliyor. Evlatlarınızla tehdit ediyor sizi. Yazıklar olsun. Madem çok düşkündü çocuklarına gitmeseydi,aldatmasaydı... Mücadelenizi sürdürün. Sorunuzun cevabı,

Oğlumun saçının telini bile bırakmam ona. Oğlumu da alır kaçarım. Bir anne evladını bırakamaz, bırakmamalı. Evlat gibisi var mı.

Blöf!!!neden mi çünkü çocuklarına düşkün bir baba uckuruna düşkün olmaz düşkün olmasaydı sizi aldatmazdı!!!Sizi aldattığına görede çocuklarınada düşkün değildir sizi eve döndürmek için kısacası kullanıyor...Tamam al çocukları de bak cevabı ne olacak iş ciddiye binince al onlarıda git diyecektir...

Evliyken babalığı aklına gelmeyen eş ; böyle aldatıp sonra da terk edilince baba olduğunu aklına getirir.

Son düzenleme:
yanı sımdı bu sekılde cesaret verıyoruz aam kocası gercekten dedıgını yaparsa ne olacak....kocasını en ıyı o tanıyor....zor bı durum bence....otıp haberler var ama suda var cocuklarınınonunde pıdecıde annesını bıcaklayan adam....buda haberlerde cıktı ustelık kadın bosanmak ıstedıı ıcın.....valla ne gaza getırmek ısterım nede cesaretını kırmak ısterım en dogru kararı sen vereceksın bu ulkenın hakımı savcısı var ama kocandır dıyıp gerı yolluyolar sıkayetcı oldugunda....en ıyısı ıyı bı avukatta danısmanlık hızmetı al canım...arastır ayrıca elınde delıl yoksa delıl topla..yakınlarında korkup sahıtlık etmek ıstemeyebılrıler cunku...

Meslek liselerinin bünyesinde kurulan kreşler var ve bunların ücretleri
piyasanın çok çok altında oluyor. Çalışırsanız eğer bu seçeneği
düşünebilirsiniz. Ve kendinize güvenin öncelikle. Bin türlü işe bulaşmış,
keyfi hayatı istediği gitmeyince geri dönme acizliği göstermiş adam
korkutmasın sizi. Ne kadar korkarsanız, o kadar sinersiniz ve sindiğiniz
kadar da mutsuz olursunuz.

Benim adımını evden dışarı atmayan babam da annemi aynı şekilde
tehdit etti durdu yıllarca ve annem de korktu bize birşey yapmasından.
Ama böyle yapınca birşey olmadı mı??? Daha çok şey oldu aslında.
Hep diken üstünde yaşadık, hep içimiz kanadı hane içinde olanlar
yüzünden, geleceğimizi bile baltaladık...

Yapamayacaklarınızı düşünüp durmayın, olabilecekleri ve oldurabileceklerinizi
düşünün ki cesaretiniz baki olsun.

Kadın sığınma evleri var, size psikolojik destek de sağlıyorlar, hukuki destek de.
Arayıp görüşmenizde fayda var bence. Tabi öncelikle ne yapmak istediğinize
kendiniz karar verin. Eğer ayrılmayacaksanız ya da sığınma yardımı aldıktan
sonra vazgeçecekseniz hiç başlamayın. Başkalarının sığınma hakkına mani olmayın.

eğer o anne ben isem ne çocuklarımı veririm ne de bu o adama boyun eğerim..üçüz çocukları nasıl ayıracaksınız birbirinden,hangi vicdanla? benim de ikizlerim var,daha anne karnında başlıyor onların birlikte yaşama tutunma mücadelesi..nasıl ayrılabilirler ya da biri anne nasıl ayrılabilir evlatlarından..lütfen bu adamın şantajlarına boyun eğmeyin..yapacağı hiçbirşe yok,son kozlarını oynuyor!baba olduğu yeni mi aklına gelmiş..size tavsiyem bir avukatla görüşüp haklarınızı öğrendikten sonra çıkın karşısına..

Son düzenleme:
Geçen gün bir arkadaş başlık açmıştı.
Doğuştan rahmi yokmuş arkadaşın bunu erkek arkadaşına da söylemiş,
buna rağmen erkek arkadaşı"Seni her halinde kabul ederim, Allah'tan umut kesilmez.Belki bizim de olur ." demiş..
Adaletine yandığımın dünyası işte bir yanda babalık özlemiyle yanan bir eş adayı ,
bir yanda hem eşini aldatıp hem de 3 evladını tehdit malzemesi yapan bir baba!

Eşinizin sizi aldattığına dair belgeleriniz yok mu? Varsa nasıl olup da yıllarca sürdürebilecekmiş mahkemeyi? Bence de blöf yapıyor boşanmakta kararlıysanız kesinlikle blöfünü yemeyin. Ama ilk önce çocukları ona bırakmayı düşünmeden bir avukatla görüşmeniz daha iyi olacaktır her şeyi öğrenip ona davranın. Belli ki eşiniz çok çirkef şuan sizin dediğiniz yaptığınız her şeyi koz olarak kullanabilir bence dediğim gibi iyice bilgilenip ona göre davranın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…