bir anne cocuklarini babaya birakip arkasini donup cok uzaga gidebilirmi?

arkadaşım boş tehditlere pabuç bırakma. aldatma varsa boşanmayla birlikte tazmınat davası aç. nafakada bağlanacak sana zaten hemen
hukuksal tum sorularına yardımcı olabilirim

BENDE dun kuaforumle bu mevzuyu konustum bende esımden ayrıyım dogumdan hemen sonra ayrıldık aldatmadan oturu oglum 10 gun sonra 30 aylık olacak
sadece gecen sene aradı 2 gorus oldu okadar
onu hcı anlamıyorum bılıyormusun zaman zaman ona duydugum nefretten oturu cocugu basına atsanmı gorsun bı cocukla kalmayı dıyenler oldu ınsan halıyle dusunuyor vermeyı dusunmek degıl nasıl hıssederım dıye bogazımı sıkıyolar sankı
hanı olduda a ldı cocugumu alamıyorum her yolu denedım ıyılıkle cırkeflıkle en son nokta eskı esımı - oglumu,benı öldürürüm benden ayrı bır bardak mevye suyu ıcıp nefes alması oglumun zaten bana haram olur zehır olur nasıl boyle soru sorabılırsın tabıkı cocuklarnı bırakmamlısın ben cocugumu cok sevıyorum ondan ayrı yasamaktansa hepımızın ölmesi yasamamasını tercıh ederım ben

böyle bir durumda beyefendinin söylediklerinden çok hakimin borusu öter..

kadınlar artık kocalarının tehditlerinden korkmasınlar

çocuklarını alırsın nafakanı da bağlar hakim o da söylediği lafla oturur aşağı...

şu an dava açsan hatta sana ve çocuklarına tedbir nafakası bağlar...

hiç mecbur değilsin o adama korkma.

benim babamda vermeyecekti bizi velayet davası açmış o zaman 9 10 yaşındaydım kardeşimde 6 7 hakim sordu bize annende mi kalmak istiyorsun babanda mı biz annemde dedik...

hala annemle yaşıyoruz 14 senedir..

sonuçta boşanınca çocuklar içinde nafaka alıcaksın.3 nafaka +çalışırsan senin maaşın+ ailenin yanında olucaksın kiran yok. geçinebilirsin diye düşünüyorum ama tabiki zorluklarıda vardır. allah kolaylık versin.

Bir avukata danışın. Eşinizin tehditi tamamen boş. Aldatılan eş artık ıspatsız bile boşanabiliyor.
Siz iki şahitle tek celsede boşanırsınız ve çocuklarınızı alamaz.

Artık devlet kreş yardımında bulunmaya başlayacak. Nafakanız olacak. tazminat davası açarsanız onu bile kazanırsınız.
Eğitim gönüllerinden çocuklarınız için okuma bursu alabilirsiniz v.s

Elbetteki zor, hayat yazdığımız kadar kolay değil ama başarılamaz değil. Acı çektiren bir adamla yaşamayı kimse hak etmiyor.

Son düzenleme:

Ah keşke sevgilisi varken hemen boşasaydın.Hem kendisi hemen razı olurdu hem de ispatı kolay olurdu.
Sevgilisi de boşan derdi,tereyağından kıl çeker gibi kurtulurdun.
Anladığım kadarıyla zaten bir kapını açık bırakmışsın.

Ne yapacakmış çocukları ? Yarın başka birini bulunca nereye gönderecek ?
Sırf sana acı çektirmek için söylüyor.
Bu mafya da moda oldu.Kime sorsan arkası var.
Öyle kolay değil birini vurmak etmek.
O kadar belalıysa,sevgilisine bela olsaymış.

Ben sizi hatırladım.

Eşiniz size çatlaklarınız var, sevgilim senin gibi evde eşofman giymiyor,
iç çamaşırı ile dolanıyor diyen,
sonra da sevgilisi evi üstüne geçirince terkedilen adam degil mi? ((((((((((((((((((

Blöf yapıyor. Klasik gözdagı yalanları.
O çocukları alsın bakalım, ne yapacak?

O zamanlar sizi begenmiyordu da,
şimdi mi begenmeye başlamış da boşanmak istemiyor !

Yazıklar olsun böyle insanlara...

Çalışmıyorum demişsiniz,
aileniz de karşı çıkıyor boşanmanıza...
Ne yapacaksınız?

arkadaslar cok sagolun yardimci olmaya calistiniz ama bence tek cikar yol kardesleri ayirmadan 3 unude babaya birakmak.ondaki maddi guc bizde yok. tek dusuncem ben nasil yavrularimi vercem bu yasa kadar hep. benleydiler . onlari verip bende ya alkolik olurum yada intihar ederim cunku bundan sonrasi rezillik bundan sonrasi zulum...

Bu oyuna gelme.
Kendini de o kadar çaresiz hissetme.
Evlatlarını bırakma.
Çok üzülürsün sonra.

Lütfen lütfen dirayetli ol.
Annen baban elbet bir şekilde ikna olacaklar.

Eşinin yıldırma politikasına yenilme.
O böyle yaparak boşanamayacagını düşünüyor...

kusura bakma ama evlatlarını o rezil adama mı bırakacaksın?o aman çözülecek mi bütün sorunlar?o çocuklara bakacak mı sanıyorsun ?u kadar kişi çözüm yolu sundu sana... herşeyin bir çözümü vardır..bir anneye bu kadar kolay pes etmek yakışmıyor..daha 3 yaşında o çocuklar....lütfen pes etme ya

Son düzenleme:
kocanız olacak o adamı Allah bildiği gibi yapsın...sanki o çocukları kullanınca onları üzünce sizdende intikem almış olacak..tuuu yazıklar olsun diyorum..iyi bir koca olmadığı gibi şerefli bir babada olamamış..bir anne yavruları olmadan nasıl yaşar..Allahım düşünmesi bile korkunç.kimsenin başına vermesin Rabbim.oğlum 3 yaşında ve hafta sonları 1 saatliğine eşimle gezmeye çıkıyolar valla aklım kalıyo,özlüyorum...blöf yapıyo belli ,boşanmazssa boşanmasın sonuçta ayrı yaşıyosunuz ve nihayetinde boşayacak mahkeme sizi..çocuklarınızdan ayrılmazsınız inşallah..bir kadın olarak zaten acı bir olay yaşamışsınız ,bir anne olarak daha fazla acı çekmemenizi diliyorum.Allah yardımcınız olsun

Canım bak şimdi...
Senin kocan,belalı bir adam olsaydı,o sevgilisine yaptığı evi çatır çatır geri alırdı.
Eski sevgili,şimdi o evde sevgilisiyle oturuyormuş ya...
Hangi erkek kabullenir bunu ? Gider gırtlağına dayanır yine o evi o kadına yar etmez.

Lütfen çıkmadan şunu okuyun.

Başka bir üyenin yaşadıkları...

Son düzenleme:
lütfen çocuklarını bırakmayacağını söyle..şu anda bir anne olarak çok kötü oldum..üstelik üçüz onlar..çok küçükler..nolur güçlü ol.Allah çok büyük.sana ve yavrularına elbet bir kapı açacaktır.yeter ki sen kararlı ol.

Altta alıntı yaptığım konunun linki :

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/543462-birileri-yardim-edebilir-23.html

arkadaslar..
burada yazılanlardan sonra bir süre kendimi sorguya çektim ve ne yapıyorum ben dedim kızım yanımda olmalı bunca insan aynı seyi söylüyor ben kötü anneyim cocuğumu nasıl bıraktım vs..
ardından velayet davası açmak için mahkemeye gittim amacım o dönemde işim gücüm yoktu bakamazdım ama simdi isim var diyerek dava açmaktı..ve şok yaşadım kütükte velayet bende görünüyordu şaka sandım tekrar cıkarttım yine bende müdüre gittim bende ..boşandığımız yere gittim hemen orada kaymakamlığa
gittim bende nufus müdürüne gittim yine bende en sonunda adliyeye gittim kararı aldım ki yası dolayısıyla bana vermişler..
eski eşimi aradım durumu sordum bende olduğunu biliyormuş.
herseyden vazgectim kızımı almam imkansız diye düşünüyordum hala ve barısalım dedim
olur annemin ayaklarına kapanır af dilersin ben ettim sen etme dersin ne derse yaparsın köle olursun dedi açık açık vs o zaman barısırm dedi ama barısmamızı ailesi istemiyordu
hem herseyine tamam dedim herseyden vazgectim hemde bana yaptığına bak diye düşünürken kızımı gezdirmek üzere evlerinden aldım.nasıl oldu bilemiyorum
5 dk içinde orayı terk etmeye karar verdim ve kızımı da yanıma alarak ..
ne ara buldum o cesareti ne sekilde karar verdim bilmiyorum.
sadece üzerimizdeki kıyafetlerle kaçtık kızımla bunları yazarken bile titriyorum çok korktum.
ardından babasını aradım şikayette bulunmus içeri gireceksin kaçırmaktamn vs saçmaladı tehtid etti bende hemen indiğim yerde ifade vermeye gittim karakola velayetin bende olduğunu kanıtladım ve bıraktılar.
ardından babamlara gittim ve evden kovulduk.kızımla beni almadı saat gecenin üçüydü..
ama ne olursa olsun umutsuzluğa düşmedim kızım yanımdaydı o yeterdi bana bu konuyu açma sebebim hala oğlu falan umrumda değildi kimseyi aramadım ablama gittim simdi ablamdayım cumaya kendi evime çıkacağım.zor olacak evet ama elifim yanımda hiç birsey umrumda değil kimse ama hiç kimse umrumda değil
anne olduğumu yeni hissediyorum ilk defa bu kadar cok zaman gecirdik bir gülüyor bana annem diyor ömre bedel yasadığım her türlü sıkıntıya değer diyorum.o çok korktuğum babasını dün gece emin olmak için(sakinleştiğinden)tekrar aradım ve aynen sunları söyledi....istediğin kızındı aldın düşün yakamdan...yine evlenir yine doğurturum!!!!!
blöf mü sahi mi bilemedim ama olsun artık korkmuyorum.o asarım keserim gebertirim diyen adam da yıllarca korktuğum adamda bu kadar yürek varmışş!!!az daha barısıp bosu bosuna hayatımı zehir edecektim.Ya da yeniden yanlıs bir evlilik yapacaktım.
evlilik falan aklımda yok hem çalışırım hem bebeğim yanımda olur şükürler olsun diyorum Allah a..
burada beni yerden yere vuran herkese minnet borcluyum Allah sizlerden razı olsun aklımı başıma getirdiniz.
Su anda bebeğim bunları yazarken anne diye dizlerime sarılıyorsa inanın abartısız sizlere borçluyum.
Herkese teşekkürler...

1,5 yaşında kızım var,son derece anlayışlı,evine ve ailesine düşkün bir de eşim,çok şükür..
kızımı eşime ancak birkaç saatliğine bırakabilirim,Allah ölüm zulüm vermesin tabi ama,kızımı anneme,babannesine ya da babasına tek bir gece bırakmayı aklımdan dahi geçiremem.

siz,lütfen kendinize gelin!insan olmaktan aciz bir adama,kendi konforunuz için çocuklarınızı bırakmayı düşünüyorsunuz!o çocuklar ne yiyecek,ne içecek,ahlakları neyle beslenecek?
madem çocuklarınızı bıraktıktan sonra hayat anlamsız,o zaman lütfen dönün kocanıza,en azından çocuklarınızın başında olursunuz,kol kanat gerersiniz?

bir anne,bunu nasıl yapar,yapmayı bırak aklından nasıl geçirir anlamam mümkün değilyapmayın

Çok mantıklı bir yaklaşım olmuş, lütfen üstünde durun.

Ayrıca eşiniz çocuklarınızın "en az ikisini" alıp ne yapacakmış çok merak ettim, çok mu meraklıymış babalık yapmaya, veya aile olmaya? Sizi böyle böyle yıldırıp sizi başından en az zararla savmak istiyor sanırım, oysa hukuki açıdan çok fazla haklara sahipsiniz, lütfen eşinizin atıp tuttuklarını ciddiye almayın. Konunuzun başlığından anlaşılıyor ki en başından beri üç çocuğunuzu da o insana teslim etmek gibi bir düşünceniz var, lütfen hukuk bilgisi olan birileriyle konuşup bunu bir daha düşünün. Sizin ölesiye pişman olacağınızı geçtim, o üç yavruya yazık, ne yapsınlar o adamın elinde...

önce savcılığa gideceksin tehdit edildiğine dair suc duyurusu daha sonra boşanma davası kendine ve her çocuğa nafaka bağlanması istemi ile adaltılma oldugu için de bir üst mahkeme ile tazminata gidebilirsin.kendi haklarını biraz araştır eşinin maddi imkanları mal paylaşımından da yararlanman mümkündür.biraz cesaret biraz güçlü olmalısın...hakkında hayırlısını dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…