- 13 Haziran 2011
- 12.763
- 7.922
- 448
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
annem uzun vadeli 3 cocuga birden tek basina bakamaz yasli hem 1 deil 3 tane hemde hiperaktifler masallah bu adamin yarsimi olmadan dadi kres zaten karsilamam mumkun degil. hadi calistim diyelim aldigim para krese yetmez yada iste ucu ucuna. soyleyin bana siz napardiniz?
evet kizlar konum soru basligim ben aldatildim esimle ayrildik oda sevgilisi tarafindan terkedilince bana evine donmek istedi. aylarca ugrasti ben kabul etmedim etmicemde cunku icim almiyor. benim 3 kucuk cocugum var simdi onlari kullaniyo beni tehdit ediyo ben bu adamla degil evli kalmak yuzunu gormeye tahmulum yok. cocuklari yada en az 2 sini vermezsem bosanmayi yillarca surdurceni yakami birakmicani bu isten bukdr kolay siyrilamicami kendi yapayalniz ben cocuklarimla yasayamicami soyledi. ben napcam simdi?
aldatmasiyla ilgili bi delil yok elimde sadece taniklar aileden var okadar. kizlar benim esimin mafya tipi adamlarla isi oldu bi donem. bana dediki hakim bosasin bi bakalim ayni gun gebermezsen bende serefsizim. cocuklarida velayetini alsan bile kaciririm bidaha da goremezsin desi. hani fos desem pek degil korkuyorum oyle islerde gerecekten alakadardi bi donem. hic ama hic sansim yokkkk
arkadaslar cok sagolun yardimci olmaya calistiniz ama bence tek cikar yol kardesleri ayirmadan 3 unude babaya birakmak.ondaki maddi guc bizde yok. tek dusuncem ben nasil yavrularimi vercem bu yasa kadar hep. benleydiler . onlari verip bende ya alkolik olurum yada intihar ederim cunku bundan sonrasi rezillik bundan sonrasi zulum...
arkadaslar cok sagolun yardimci olmaya calistiniz ama bence tek cikar yol kardesleri ayirmadan 3 unude babaya birakmak.ondaki maddi guc bizde yok. tek dusuncem ben nasil yavrularimi vercem bu yasa kadar hep. benleydiler . onlari verip bende ya alkolik olurum yada intihar ederim cunku bundan sonrasi rezillik bundan sonrasi zulum...
Öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum yaptığınız tüm eleştirileri ve yorumları ara ara işyerinde fırsat buldukça okudum ama yazamadım işlerin yoğunluğundan ziyade orda bulunan arkadaşların dikkatini çekmek istemedim.Ben 14 yaşında kendimden 12 yaş büyük biriyle evlendirildim,eski eşimden çok dayak yerdim düşünün evde bir çakmağını bulamasa sen benim çakmağıma bile sahip olamıyosun deyip belinden kemerini çıkarıp döverdi ve sonra dışarı çıktığında çakmağı cebinde bulurdu,buna benzer eften püften sayabileceğim çok hakaretler aşağılanma şiddet gördüm.Kimseye söylemezdim ailemin kulağına gider de üzülürler diye boşanmak da işime gelmezdi hem 2 çocukdan ayrı kalma korkusu, hem babamın geçimsiz ve çocuklarına düşkün bir baba olmayışı v.s. Neyse kavga gürültü bi şekilde devam eden evliliğimin 10.yılında eski eşimin hep '' senden boşanıcam başkasıyla evlenicem'' sözlerine aldırış etmezdim ta ki birgün beni istanbula annemleri görmeye gönderdiğinde nasılda sevinmiştim.Gelişim o oldu istanbula ben geldikten bir hafta sonra ayrılıyoruz dedi şaşırdım tamam iyi değildik ama boşanmak üzere de gelmemiştim istanbula.Kabul etim ayrılmayı daha mahkeme aşamasındayken 3.ayda gayri resmi nikahla biriyle evlendi ve 2ay sonra da çocukları aldı.Neden verdin demeyin Allah aşkına annem babam istemediler maddi manevi dayanağım desteğim yoktu. hem gitseler bile görecektim zaman zaman mahkemenin kararıyla.Ama öyle de olmadı çocuklarla görüştüğüm zamanlarda baba çocuklara zulm ediyormuş annenizle görüşmek istiyorsanız burda s....n gidin bir daha dönmek yok diye,dolayısıyle çocuklar bi süre sonra görüşmek istemediler benimle sonra da baba hepten beyinlerini yıkamış benden soğuttu onları.şimdi kocaman insan oldular hem ben pes etmedim gizlide olsa sordum buldum şimdi görüşüyoruz ara ara.Bugünkü konumuza dönecek olursak,beni kahreden yalanı evet haklısınız bişeyleri gizli tutan yalan söyleyen bana evlilik konusunda ne kadar haklı olabilirki ve sanırım 3.çocuk da başkasından eşinden değil.Onun da çocukları yetişkin üstelik kendiside 52 yaşında toy biri değil ne biliyim daha öncesinden de tanıdığımı zannettiğim biri, ya çok güvendim yada güvenmek istedim. Şu ana kadar boşanamama sebebi bi arkadaşın tahmin ettiği üzere mal paylaşımı falanfilan. Sizlerin zamanını aldığım için çok özür dilerim ama size söz veriyorum kendimi toparlamaya çalışıcam hem başladım bile inanın bana.Hoşçakalın
Canım bak şimdi...
Senin kocan,belalı bir adam olsaydı,o sevgilisine yaptığı evi çatır çatır geri alırdı.
Eski sevgili,şimdi o evde sevgilisiyle oturuyormuş ya...
Hangi erkek kabullenir bunu ? Gider gırtlağına dayanır yine o evi o kadına yar etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?