- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.347
- 598
- Konu Sahibi Moonladyy91
Sorun yokSizin yorumunuz için doğru demek istemiştim tekrar kusura bakmayın ☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorun yokSizin yorumunuz için doğru demek istemiştim tekrar kusura bakmayın ☺
Siz inanmıyorsanız var olduğuna ki yüksek ihtimal tüm anneler kutsaldır, hiçbir hata yapmaz düşüncesidir bu..Arada bir narsist annelerin de var olduğunu anlatan videolar var. İnanmıyorsanız oradan da bakın. Böyle anneler var. Namussuzluk cinsellik değil, annenin cinselliği kızına erkegi elinde tutma kozu gibi göstermesi, bunu marifet sayması, sevgili edinmeyi de kendince zafer ilan etmesi. Ayrica 60 yaşına geldi ben onun hala erkek arkadaş muhabbetini ne kadar dinlemek zorundayım tartışilmaz bir gerçek. Ufkunuzu acma peşinde degilim. Bu konuda zaten önce algıların açık olmasi gerek :) İyi günlerHerkesin sınırları vardır ve herkesin sınırları birbirinden farklıdır.
Siz başkalarının sınırlarına saygı göstermez, kendi sınırlarınızı diğer insanlara "namus" diyerek dayatırsanız cahil de derler yobaz da derler. İstediğini söyleyen istemediğini işitir.
Forumu beğenmiyorsanız da girmeyebilirsiniz. Ufkumuzu aça aça bir hal oldunuz zaten. Size de yazık
+
Konu pek gerçekçi gelmedi bana. Böyle bir annenin var olduğunu düşünmek istemiyorum.
Annenizin size söyledikleri çok çirkin ama annenizin sevgilisi olması da namussuzluk değil. İkinizin de saygıyla ilgili probleminiz var bence.
Çalışıyormuşsunuz zaten, ayrı eve çıkın olsun bitsin. Ne siz onu değiştirebilirsiniz ne o sizi...
Anormal olan sizin gibiler asıl :) Yorumunuza çok güldüm. Siz Gidin onunla bununla evlilik öncesi cinsellik yaşayan, bunu modernlikmiş gibi gösteren ruh hastası tipleri savunun. Ben kapalı bir kadın değilim. Yetiştiğim coğrafya zaten kapalı değil ancak ben evlilik öncesi cinselliğe karşıyım. Elbette çok güvenip çok sağlam bir ilişkide hissediyorsa kendini bilemem ama zaten ne benim annem böyle bir ilişkideydi ne de o arkadaşım..Biraz daha derin düşünerek yorumlar yapmanız dileğiyle...
Sağlıkli düsunen bir insanım, benim annem o kızı bana karşı sırf onunla bununla gezdi diye övüyorsa problemlidir açık ve net. Böyle koyu harflerle yazınca dikkat cekmek istediginiz bayağı belli oldu. Dikkat cektiniz tamam siz çok sağlıklı düşünuyorsunuz, düşündüğünüz gibi yaşayın :)))Bence siz biraz derin düşünerek konuşun. Söylediğimi anlamamışsınız bile. Sizin evlilik öncesi cinselliğe karşı olmanız beni ilgilendirmiyor. Rahatsız eden şey, kendinizi sırg cinsellik yaşamıyorsunuz diye arkadaşınızı namus üzerinden yererek yüceltmeniz. Bilinçaltınız basbas bağırmış cümlelerinize dökmüşsünüz işte.
Evine erkek alır, isterse almaz. Size ne? Rahatsız olduğunuz annenizse eğer neden o arkadaşınızı da bu konuya karıştırdınız ki? Basbayağı çirkin fikirli, arkadaşınızı da kendinizi övmek için kullanıyorsunuz.
Benim savunduğum şey saygı. Birisi burada size gelip “yobaz, geri kafalı düşüncelere sahipsin” dese, ona da karşı çıkarım. İsteyen istediği gibi yaşar. İsteyen evlenmeyen cinsellik yaşar, isteyen evlenince yaşar. Ama siz, sırf arkadaşınız başka erkekleri evine alıyor muhabbetini yapıp namus diye bir şey söylerseniz böyle laflar da duyarsınız.
Anneniz de siz de düşünme stili olarak birbirine zıt ve sağlıksız düşünen insanlarsınız.
Siz inanmıyorsanız var olduğuna ki yüksek ihtimal tüm anneler kutsaldır, hiçbir hata yapmaz düşüncesidir bu..Arada bir narsist annelerin de var olduğunu anlatan videolar var. İnanmıyorsanız oradan da bakın. Böyle anneler var. Namussuzluk cinsellik değil, annenin cinselliği kızına erkegi elinde tutma kozu gibi göstermesi, bunu marifet sayması, sevgili edinmeyi de kendince zafer ilan etmesi. Ayrica 60 yaşına geldi ben onun hala erkek arkadaş muhabbetini ne kadar dinlemek zorundayım tartışilmaz bir gerçek. Ufkunuzu acma peşinde degilim. Bu konuda zaten önce algıların açık olmasi gerek :) İyi günler
70indeArkadaşlar belkide fake değildir okurken gerçekten cok üzüldüm dünyada böyle insanlarsa belki de vardır çünkü hiç bir anne bunu yapmaz diye düşünüyoruz ama haberlerde çıkıyor yeni doğum yapmış anne bebeğini çöpe bırakmış veya daha başka neler neler o yuzden ben inandım umarım gerçekten de fakesindir ama değilsen de tabiki annenin yanından çıkıp gitmek. Git kendine kurulu düzen kur. Seninle cinsellik yaşamadığı için ayrılacaksa bırak ayrılsn öylesinin gereggereği yok
Ama hakaret ederseniz tepki görmeniz doğal değil mi? Siz söyleyin kimse cevap vermesin, Çünkü cevap verirse ‘bak bak damarına dokundum’ olacak ya.iyileri tenzih ederim ama, bu forumda; namuslu olmayı bırak, namus imasından bile rahatsız olan tipler var. 'sınırları olmayı', kölelik, cahillik, gericilik olarak gören tipler var. bu tiplerle mücadele edemeyip kaçmayı düşünüyorsan eğer, evden kaçıp kurtulmadan önce bu forumu terk etmeni tavsiye ederim. (bak mesela birazdan harekete geçecekler)
foruma neden üyeyim; çünkü ben mücadeleden kaçan biri değilim.
ilgi meraklısı da değilim. beni kimse tanımıyor ki burada. uzun uzun anlatmayacağım ama kısaca fikirlerimin sağlamasını yapıyorum diyelim.
tehditleriniz de umurumda değil.
Uyduruyon heralde.Geçen sene ilişkim vardı. Bu çocuk geçmişte çok kişiyle birlikte olmuş biri. Ancak bana ciddiyetle yaklaştı. Asla da cinsellik konuşmadı. Annemle yaşiyorum yillardır. Annem bu sıralarda bana "Senin ayrılmanı bekliyorum sonunu bekliyorum." dedi. Bana hediye aldığında annem bana nefretle bakardı. Sonra birtakım sebeplerden ayrılmak istedi çocuk. Annem beni o kadar doldurmuştu ki çok büyük tepkiler gösterdim. Bana dedi ki annem "Eğer cinsellik yaşasaydın seni bırakmazdı, cinsel yönden bir erkeği mutlu edemiyorsun. Bu çocuk hareketli bir tip. Senin gibisiyle yapamaz deyip kahkahalar atti." Beni teselli edeceğine aşağıladı. Babamdan boşandıktan sonra birkaç erkek arkadaşı oldu. Hep ben onlar hakkında konuşmalarını dinledim. 60 yaşında ve 10 senedir böyle. Erkek arkadaşlarıyla yanyana sarmaş dolaş fotolarını bana gösteriyordu. Çevrem tarafından begenilen biriyimdir. Senin yerine olsam erkekleri sıraya dizerim diyor. Okudum mesleğim var ama aşağıliyor beni. Senden hicbir sey olmaz diyor bana. Eve erkek alan bir okul arkadaşım vardi mesela onu çok severdi.. Iliskiler konusunda hep beni aşağılıyor, artık kimsenin beni sevmeyecegini düşünüyorum. Değersiz hissediyorum. Namuslu olmak bir annenin gözünde neden kötü : ( Okumuş olmak, sınırları olmak neden kötü : ( Ne zaman ayrılık yaşasam gülüyor bana Annem normal mi : ( Ben ne yapsam kendimi kacıp kurtarsam mı artık?