Bir anne kızına böyle davranır mı? Annem normal mi?

Konunun fake oldugunu dusunenler yorum yapmak zorunda olmadiklarinin farkinda mi? Konuyu okuyup diger konuya gecebirler. Cinselligi gordukleri yerde fake damgasini yapistiran tuhaf bir kitle var burada. Ne hayatlar yasaniyor, bundan bihaber sekilde fake diye ciyaklamak abes kaciyor.

Konu sahibi, mesleginiz varmis. Ayrilin o evden ve kendi duzeninizi kurun. Normal degil yasadiklariniz.

Konunun fake oldugunu dusunenler yorum yapmak zorunda olmadiklarinin farkinda mi? Konuyu okuyup diger konuya gecebirler. Cinselligi gordukleri yerde fake damgasini yapistiran tuhaf bir kitle var burada. Ne hayatlar yasaniyor, bundan bihaber sekilde fake diye ciyaklamak abes kaciyor.

Konu sahibi, mesleginiz varsa ayrilin o evde ve kendi duzeninizi kurun. Normal degil yasadiklariniz.
Benim dikkat çekmek istedigim annemin psikolojisiydi. Böyle algılanacaginı dusunmedim..Sadece annem bu konuda ve ilişkiler konusunda bana baskıcı, rakip gibi, yaşinin kadıni degil keşke böyle ifade etseydim. Evet artık ayrilacagım yüksek ihtimal, teşekkür ederim 🙏

Onunla bununla sürekli gezem bir anneyi tanımlayacak başka bir kavram bilmiyorum ben. Hadi onu da geçtim elbet hayatında biri olabilir. Kızını bu konuda rakip görüyorsa o noktada bir sorun var bana kalirsa çünkü beni gerçekten üzüyor..
Onunla, bununla sürekli gezip, gezmemesini onaylamamak başka bir durum fakat bekar Annenin sırf bazı konularda senden farklı görüşleri var diye Namussuz tanımlamasını haketttiğini düşünmüyorum. Şayet kendi annem de boşansaydı ve sürekli sevgili değiştirseydi bu hoşuma gitmezdi fakat ona namussuz deme hakkını da kendimde bulmazdım. Belki de annenin gözünde sen de Cahil bir yobazsındır? Sırf sen cinsellik, sevgililik konusunda daha tutucu ve sınırlı bir yaşamı tercih ediyorsun diye Annen tarafından "Cahil, yobaz" gibi sıfatlara yakıştırılsan hoşuna gider mi? Gideceğini hiç mi hiç sanmıyorum...

Benim dikkat çekmek istedigim annemin psikolojisiydi. Böyle algılanacaginı dusunmedim..Sadece annem bu konuda ve ilişkiler konusunda bana baskıcı, rakip gibi, yaşinin kadıni degil keşke böyle ifade etseydim. Evet artık ayrilacagım yüksek ihtimal, teşekkür ederim 🙏

Yolunuz acik olsun. 🙏

Geçen sene ilişkim vardı. Bu çocuk geçmişte çok kişiyle birlikte olmuş biri. Ancak bana ciddiyetle yaklaştı. Asla da cinsellik konuşmadı. Annemle yaşiyorum yillardır. Annem bu sıralarda bana "Senin ayrılmanı bekliyorum sonunu bekliyorum." dedi. Bana hediye aldığında annem bana nefretle bakardı. Sonra birtakım sebeplerden ayrılmak istedi çocuk. Annem beni o kadar doldurmuştu ki çok büyük tepkiler gösterdim. Bana dedi ki annem "Eğer cinsellik yaşasaydın seni bırakmazdı, cinsel yönden bir erkeği mutlu edemiyorsun. Bu çocuk hareketli bir tip. Senin gibisiyle yapamaz deyip kahkahalar atti." Beni teselli edeceğine aşağıladı. Babamdan boşandıktan sonra birkaç erkek arkadaşı oldu. Hep ben onlar hakkında konuşmalarını dinledim. 60 yaşında ve 10 senedir böyle. Erkek arkadaşlarıyla yanyana sarmaş dolaş fotolarını bana gösteriyordu. Çevrem tarafından begenilen biriyimdir. Senin yerine olsam erkekleri sıraya dizerim diyor. Okudum mesleğim var ama aşağıliyor beni. Senden hicbir sey olmaz diyor bana. Eve erkek alan bir okul arkadaşım vardi mesela onu çok severdi.. Iliskiler konusunda hep beni aşağılıyor, artık kimsenin beni sevmeyecegini düşünüyorum. Değersiz hissediyorum. Namuslu olmak bir annenin gözünde neden kötü : ( Okumuş olmak, sınırları olmak neden kötü : ( Ne zaman ayrılık yaşasam gülüyor bana Annem normal mi : ( Ben ne yapsam kendimi kacıp kurtarsam mı artık?
Acilen kendinize bir ev tutup uzaklaşın

Onunla, bununla sürekli gezip, gezmemesini onaylamamak başka bir durum fakat bekar Annenin sırf bazı konularda senden farklı görüşleri var diye Namussuz tanımlamasını haketttiğini düşünmüyorum. Şayet kendi annem de boşansaydı ve sürekli sevgili değiştirseydi bu hoşuma gitmezdi fakat ona namussuz deme hakkını da kendimde bulmazdım. Belki de annenin gözünde sen de Cahil bir yobazsındır? Sırf sen cinsellik, sevgililik konusunda daha tutucu ve sınırlı bir yaşamı tercih ediyorsun diye Annen tarafından "Cahil, yobaz" gibi sıfatlara yakıştırılsan hoşuna gider mi? Gideceğini hiç mi hiç sanmıyorum...
Yo kendisi evlilik öncesi cinselliğe karsiyken hayatindakilerle bunu yaşamis biri. Kızina öğretecegi şeyler bunlar değil. Biraz şefkat ve anlayis bekledim. Sürekli bu konu üzerinden benimle muhabbetlerinden sıkıldim. Bir hobi edinebilir. Hayat ilişkilerden ibaret degil veya yalnızsak yaşayan ölü degiliz. Bunu kendisine anlatmaya çalısıyorum sadece..

Yo kendisi evlilik öncesi cinselliğe karsiyken hayatindakilerle bunu yaşamis biri. Kızina öğretecegi şeyler bunlar değil. Biraz şefkat ve anlayis bekledim. Sürekli bu konu üzerinden benimle muhabbetlerinden sıkıldim. Bir hobi edinebilir. Hayat ilişkilerden ibaret degil veya yalnızsak yaşayan ölü degiliz. Bunu kendisine anlatmaya çalısıyorum sadece..
Tamam işte ikiniz de bir birey olduğunuz için anlaşamıyorsanız ve farklı görüşleriniz mevcutsa yapılacak şey çok basit yolunuzu ayırmak ve birbirinizle min. düzeyde iletişim sağlamak...

.............
............

Eve erkek alan bir okul arkadaşım vardi mesela onu çok severdi.. Iliskiler konusunda hep beni aşağılıyor, artık kimsenin beni sevmeyecegini düşünüyorum. Değersiz hissediyorum. Namuslu olmak bir annenin gözünde neden kötü : ( Okumuş olmak, sınırları olmak neden kötü : ( Ne zaman ayrılık yaşasam gülüyor bana Annem normal mi : ( Ben ne yapsam kendimi kacıp kurtarsam mı artık?
iyileri tenzih ederim ama, bu forumda; namuslu olmayı bırak, namus imasından bile rahatsız olan tipler var. 'sınırları olmayı', kölelik, cahillik, gericilik olarak gören tipler var. bu tiplerle mücadele edemeyip kaçmayı düşünüyorsan eğer, evden kaçıp kurtulmadan önce bu forumu terk etmeni tavsiye ederim. (bak mesela birazdan harekete geçecekler)

Konu fake mi değil mi bilemiyorum ama şayet gerçek ise anneniz iğrenç biri.

iyileri tenzih ederim ama, bu forumda; namuslu olmayı bırak, namus imasından bile rahatsız olan tipler var. 'sınırları olmayı', kölelik, cahillik, gericilik olarak gören tipler var. bu tiplerle mücadele edemeyip kaçmayı düşünüyorsan eğer, evden kaçıp kurtulmadan önce bu forumu terk etmeni tavsiye ederim. (bak mesela birazdan harekete geçecekler)
Aynen öyle neden insanlar sınırları olmayı ya da namus kelimesini farklı algılıyor anlamıyorum..Gerçekten pişman oldum sorduğuma bir daha da soru danışmam heralde...

Konu fake mi değil mi bilemiyorum ama şayet gerçek ise anneniz iğrenç biri.
Beni arkadaş gibi görüyor ama ben göremiyorum rahatsz oluyorum yani fake değilim ama o kadar çok fake dendi ki birkaç defa hesabımı kontrol ettim istemsiz :)) Çok sık kullanmıyorum sadece.

Kesinlikle normal degil, kendini sizinle kiyaslayan, sizi asagilayan korkunc davranislar bunlar!!!! Inanamadim okurken. Bir an once o evden o anneden uzaklasin. Psikolojinizi koruyun. Malesef bazi anneler anne degil.

Kesinlikle normal degil, kendini sizinle kiyaslayan, sizi asagilayan korkunc davranislar bunlar!!!! Inanamadim okurken. Bir an once o evden o anneden uzaklasin. Psikolojinizi koruyun. Malesef bazi anneler anne degil.
Ben de böyle olduğuna inandım artık..Zor olsa da.

İlişkilerinize anlatmayin. Anneniz ebeveyn olarak değil, sizinle kendini bir tutuyor nerdeyse. Allah akıl fikir versin. Sizin ayrı yaşamanız sizin için daha iyi olacaktır. Mesafeli olun
Şimdiki aklım olsa anlatmazdım. Evet anne gibi degil rakip gibi adeta..Öype daha iyi olacak sanırım, teşekkür ederim

Aynen öyle neden insanlar sınırları olmayı ya da namus kelimesini farklı algılıyor anlamıyorum..Gerçekten pişman oldum sorduğuma bir daha da soru danışmam heralde...
aslıda sorabilirsin.

ama sadece onların istediği soruları sormalısın. ve de istedikleri cevapları vermelisin. yoksa çok kızıyorlar. :) beğenmedim butonuna basmaktan elleri nasır tutuyor. :)

Ben de böyle olduğuna inandım artık..Zor olsa da.

Gercekten uzuldum sizin icin sinaviniz zor internette annenin duygusal siddeti narsist anneler vb konularda yazilar.videolar var, ekonomik.gucunuzu kazaninca psikoterapi de alin bence klise bir oneri olacak ama... insallah kendi yetiskin yasaminizda mutlu olursunuz anneniz muhtemelen hasta bir kadin.

aslıda sorabilirsin.

ama sadece onların istediği soruları sormalısın. ve de istedikleri cevapları vermelisin. yoksa çok kızıyorlar. :) beğenmedim butonuna basmaktan elleri nasır tutuyor. :)
:))) Ayni dediginiz gibi oluyor şu an. Kelimeleri de tek tek secmeliyiz yoksa yine eksi hep eksi 😁

Gercekten uzuldum sizin icin sinaviniz zor internette annenin duygusal siddeti narsist anneler vb konularda yazilar.videolar var, ekonomik.gucunuzu kazaninca psikoterapi de alin bence klise bir oneri olacak ama... insallah kendi yetiskin yasaminizda mutlu olursunuz anneniz muhtemelen hasta bir kadin.
Psikoterapi aldım. Hatta 1 hafta önce sonlandırdım ćunkü tek çözümü yanından ayrilmak gibi geliyor bana..Ben narsist olduğunu düşündüm ama psikoloğum bunu derinlemesine incelemek gerekir dedi. Annem konusmaya ikna olacak bir kadın değil. Çok teşekkür ederim çok sağolun yorumunuz için 🙏

Back
X