- 22 Ocak 2018
- 171
- 25
- 98
- Konu Sahibi Moonladyy91
Bozuldu zaten, bu yıla kadar bu kadar değildi. Artık dayanılacak gibi değilGeç bile kalmışsınız kusura bakmayın ama böyle anneyle bence aynı evde kalmamalısınız insanın psikolojisini bozar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bozuldu zaten, bu yıla kadar bu kadar değildi. Artık dayanılacak gibi değilGeç bile kalmışsınız kusura bakmayın ama böyle anneyle bence aynı evde kalmamalısınız insanın psikolojisini bozar
Seni ekşi sözlüğe transfer edelim, ks da olur orada sana yardimcu olurlarNamuslu olmak bir annenin gözünde neden kötü : (
Allah yardımcınız olsun inşAllahBozuldu zaten, bu yıla kadar bu kadar değildi. Artık dayanılacak gibi değil
Uyduruk olan asil sizin bakiş açinız..Ben kötü bir niyetle yazmadım bunları. Çok kullanmıyorum çok soru sormam sadece danişmak istedim. Ayrı eve çıkmaya karar verdim zaten. Ama doğru anneler kutsal ya bizim külturümuzde siz de haklısınız. Ezilen bazen evlatlar oluyor.Valla hiç annenin psikolojisi ne dikkat çekmemişsin cektinse de annenin psikolojisinde cinselliğin yerine dikkat cekmissin annenin ilişkilerinde cinsellik yaşamadığın için seni suçlaması cinsellik yaşayan arkadaşlarını övmesi beğenmesi kendisının cinsel konularda serbest olması sevgilileriyle bunu yaşaması ve en sonda da namus falan demissin
Bu bir dert konusu ise de derdiniz cinsellik yani
Uyduruk bir konu olduğunu düşünüyorum
İkna edebilecek biri yok mu? Aileden filan.Sizi sözleriyle yaralıyor sanırım.Mesafe koyun.Annelerde insan.Sorunlu olanlarida mevcut elbet.İkna edemiyorum ki, onun yerine ben gittim. Insan annesinin normal olmadıgına inanmak istemiyor
Aslında böyle tanımıyorlar. Çünkü çevreye karşı ilgili bir anne gibi. Normal diye düşündüm şu yaşa kadar ancak öyle olmadiğını anladim..Inandırıcı gelmemis olabilir cunku anne bu kadar olamaz deniyor. Fake olarak algılanması normal..Tesekkur ederim yorumunuz için.Ahlak, etik gibi kavramlar herkes için aynı şeyleri çağrıştırmıyor demek. Öyşe olsa sabah kuşaklarında bu kadar rezilliğe şahit olmazdık. Ben inanıyorum sana. Bir an önce ayrılıp uzaklaşmazsan temiz düzgün biriyle tanışman zor olabilir. (Annen i sen bu kadar tanıyorsan herkes çok fazla tanıyordur) uzaklaş
Tesekkur ederimAllah yardımcınız olsun inşAllah
Ya siz nasil insanlarsınız, hic mi merhametiniz yok. Sorduguma pisman ettiniz! Evet ben bunu psikologuma da danıstım. Genc kız gibi davraniyor. Beni rakip görüyor. Sebebini bilmiyorum. Allah insallah sizin gibi düşunenleri uzak tutar benden..Ki beni biraz olsun anlayabilen insanlarla karşılasırım..Bu nasıl bi fantazi ya hayal gücünüze hayran kaldım!.!. Annem yakında beni çalıştırmaya başlıcak de de tam olsun. Tövbe yarabbim![]()
Kapattirın oyleyse gerçekten fake isem madem...İğrenç ya iğrenç konu kapanır inşallah
O benim hasta oldugumu düsünüyor...Acaba bende mi sorun var diye düsündüm yillarca..Ama degil. Insan inanın inanmak istemiyor, anne sonuçta..Insallah ayrı eve cıkınca daha iyi hissederim insallah, tesekkur ederimNormal degil ama boyle dusunmeniz normal
Sonucta anneniz o sizin , her cocuk anneye guvenir ve siginir
Hissettikleriniz , uzuntunuz cok normal
Ama anneniz hasta , kendinize bunu soyleyin surekli , o hasta ve normal olmayan o , insallah bir an once ayrilir kendi ayaklariniz ustunde durursunuz
Ben hep arkadaş gibi gördüm annemi:) Ben paylaşmasam o anlattırırdı samimi yaklaşırdı. Bakın ona göre o kendine çok dikkat eden biri ancak iliskilerle kafayı bozdu..Haliyle benle de. Ben aksine cektim kendimi öyle sevgililik islerinden. Egitimime odaklandım. Yani biz onunla zıttız. Hep doğruyu öğretmeye çalıstim ama ne karakterinden ne de genç kız gibi giyinmesindenn ne davranışlarından ödün verdi...Fake olarak algılanmama ben de üzuldum. Burada çok oluyor fake demek ki anlayamadım. Kendi hayatımı kuracağim artık. Tesekkur ederim..neden önyargıyla yaklaşılmış anlamıyorum fake olduğuna da inanmıyorum cünkü böyle Aileler böyle Anneler siz görmesenizde bilmesenizde duymasanızda var. Özellikle eşinden ayrıldıktan sonra cizgisinden kayan ve Kızını da aynı yola sürükleyen Anneler gördü benim gözlerim. Hatta yabancı Ailelerde daha cok oluyor bu tür şeyler Anne sürekli sevgili değiştiriyor Kızını da kendi gibi yetştiriyor ortaokulda vardı böyle bir Sınıf Arkadaşım. Haliyle onunda cok erken yaşta erkek arkadaşları olmaya başladı. Biz daha sokakta top oynarken... sizi cok iyi anlıyorum Annenizin psikolojik sağlığı yerinde değil ve sizede acı çektiriyor bilerek yapıyor bunu bence yanından ayrılmalısınız bir an önce Mesleğinizde varmış zaten ve özel ilişkilierinizi detaylarını paylaşmayın onunla ki yorum yapacak konusu olmasın
Fake degilim ama öyle algılaniyor. İnsanlar burada hayal gücünü paylaşıyor heralde anlayamadım. Evet herkes farklı şeyler yaşamis olabilir. Tum anneler şefkate sahip değil. Bazılari da ikiyuzlu olabiliyor benim annem gibi..Valla siz fake mısınız değil mısınız bilmiyorum ama benim eşimi doğuran kadın bu anlattıklarınızı sadece 1 saatte yapan biriydi. Kadını burda anlatmaya kalksam roman olur. Bana hiç garip imkansız gelmedi. Valla öyle kadinlar var ki dünya da anne vasfını asla hak etmiyorlar. Ki anneligi sisirip kutsaklastiranlara kizarim ama yine de hak etmediklerini dusunurum Sadece doğuran kadın der geçerim
Coğu Annelerin nedense en büyük korkusu Kızım ilişki yaşamayacak evde kalacak cidden anlamıyorum. Ben 16 yaşındayken başladı sevgilin olsun neden erkek arkadaşın yok bu gidişle evde kalacaksınız diye korkuyorum aklın hep derslerinde vs vs. Sözde kendisi muhafazakar bir Aileden geliyor. 18 yaşımda okumak yerine evlensem dünyanın en mutlu İnsanı olurdu herhalde. Bende bu İlişki Baskısını cok yaşadım anlıyorum sizi. Baskı olunca İnsan tam tersini yapma eğilimi gösteriyor bende inatla erkeklerle konuşmazdım cok güzel biri olmama rağmenBen hep arkadaş gibi gördüm annemi:) Ben paylaşmasam o anlattırırdı samimi yaklaşırdı. Bakın ona göre o kendine çok dikkat eden biri ancak iliskilerle kafayı bozdu..Haliyle benle de. Ben aksine cektim kendimi öyle sevgililik islerinden. Egitimime odaklandım. Yani biz onunla zıttız. Hep doğruyu öğretmeye çalıstim ama ne karakterinden ne de genç kız gibi giyinmesindenn ne davranışlarından ödün verdi...Fake olarak algılanmama ben de üzuldum. Burada çok oluyor fake demek ki anlayamadım. Kendi hayatımı kuracağim artık. Tesekkur ederim..
Onunla bununla sürekli gezem bir anneyi tanımlayacak başka bir kavram bilmiyorum ben. Hadi onu da geçtim elbet hayatında biri olabilir. Kızını bu konuda rakip görüyorsa o noktada bir sorun var bana kalirsa çünkü beni gerçekten üzüyor..Bekar Annenin sevgilileri oluyor diye veya senden bambaşka bir görüşü var diye "Namussuz" mu oluyor?? Veya sen başka bir görüşe sahipsin diye Namuslu olan sen mi oluyorsun? Kim belirliyor bunu hangi makalelerden bilgi edindiysen bizimle de paylaşırsan sevinirim...
Namuslu muyum, değil miyim kontrol edicem...
Anladım, sizin durumunuz da zormuş. Benim baskılar babamla ayrildıktan sonra başladı. Okudum meslegim var eğitimimi sürdurdüm ama yaranamadım. Neden böyleler. Bu konuda anneler karişmamali veya daha şefkatle yaklaşmalı. Benim istediğim yalnızca buydu.Coğu Annelerin nedense en büyük korkusu Kızım ilişki yaşamayacak evde kalacak cidden anlamıyorum. Ben 16 yaşındayken başladı sevgilin olsun neden erkek arkadaşın yok bu gidişle evde kalacaksınız diye korkuyorum aklın hep derslerinde vs vs. Sözde kendisi muhafazakar bir Aileden geliyor. 18 yaşımda okumak yerine evlensem dünyanın en mutlu İnsanı olurdu herhalde. Bende bu İlişki Baskısını cok yaşadım anlıyorum sizi. Baskı olunca İnsan tam tersini yapma eğilimi gösteriyor bende inatla erkeklerle konuşmazdım cok güzel biri olmama rağmen
Sizin aksınıze bizim anne kız muhabbettimizde cok yoktu hep mesafeliydik. Ama sonunda kabul etti psıkolojisinin bozuk olduğunu baskıları kesti ama bana coktan empoze etmişti bile İlişkiler konusunda yetersiz olduğumu ... bunu aşmaya çalışıyorum :)