- 15 Ekim 2016
- 6.856
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi Moonladyy91
-
Siz de foruma yeni uye olup uyeleri topa tutarsam sivrilirim diye dusunen ilgi meraklisi birisi misiniz?iyileri tenzih ederim ama, bu forumda; namuslu olmayı bırak, namus imasından bile rahatsız olan tipler var. 'sınırları olmayı', kölelik, cahillik, gericilik olarak gören tipler var. bu tiplerle mücadele edemeyip kaçmayı düşünüyorsan eğer, evden kaçıp kurtulmadan önce bu forumu terk etmeni tavsiye ederim. (bak mesela birazdan harekete geçecekler)
Gayet doğru bir yorumSiz de foruma yeni uye olup uyeleri topa tutarsam sivrilirim diye dusunen ilgi meraklisi birisi misiniz?
Baskalarina yol gosteriyorsunuz da siz neden uyesiniz foruma?
Mune bu arkadas yanlislikla uye olmuş foruma bacim
Öyle bir amacım yok bu yüzden sorma gereği duymuyorumBelli ki Anneniz onun ilerledigi yolda gitmenizi istiyor. Normal gibi gelmedi. Annenize sorun ozman siz de erkekleri elinde tutmak için neler yaptığını. Belki sizde öğretir.
O zaman uyeliginizi iptal ettirip gideceksinizGayet doğru bir yorum
Öyle bir amacım yok bu yüzden sorma gereği duymuyorum
foruma neden üyeyim; çünkü ben mücadeleden kaçan biri değilim.Siz de foruma yeni uye olup uyeleri topa tutarsam sivrilirim diye dusunen ilgi meraklisi birisi misiniz?
Baskalarina yol gosteriyorsunuz da siz neden uyesiniz foruma?
Mune bu arkadas yanlislikla uye olmuş foruma bacim
iyileri tenzih ederim ama, bu forumda; namuslu olmayı bırak, namus imasından bile rahatsız olan tipler var. 'sınırları olmayı', kölelik, cahillik, gericilik olarak gören tipler var. bu tiplerle mücadele edemeyip kaçmayı düşünüyorsan eğer, evden kaçıp kurtulmadan önce bu forumu terk etmeni tavsiye ederim. (bak mesela birazdan harekete geçecekler)
varsayımlar üzerinden beni gömmeye çalışmışsınız. sorun değil. umurumda da değil.Herkesin sınırları vardır ve herkesin sınırları birbirinden farklıdır.
Siz başkalarının sınırlarına saygı göstermez, kendi sınırlarınızı diğer insanlara "namus" diyerek dayatırsanız cahil de derler yobaz da derler. İstediğini söyleyen istemediğini işitir.
Forumu beğenmiyorsanız da girmeyebilirsiniz. Ufkumuzu aça aça bir hal oldunuz zaten. Size de yazık
Geçen sene ilişkim vardı. Bu çocuk geçmişte çok kişiyle birlikte olmuş biri. Ancak bana ciddiyetle yaklaştı. Asla da cinsellik konuşmadı. Annemle yaşiyorum yillardır. Annem bu sıralarda bana "Senin ayrılmanı bekliyorum sonunu bekliyorum." dedi. Bana hediye aldığında annem bana nefretle bakardı. Sonra birtakım sebeplerden ayrılmak istedi çocuk. Annem beni o kadar doldurmuştu ki çok büyük tepkiler gösterdim. Bana dedi ki annem "Eğer cinsellik yaşasaydın seni bırakmazdı, cinsel yönden bir erkeği mutlu edemiyorsun. Bu çocuk hareketli bir tip. Senin gibisiyle yapamaz deyip kahkahalar atti." Beni teselli edeceğine aşağıladı. Babamdan boşandıktan sonra birkaç erkek arkadaşı oldu. Hep ben onlar hakkında konuşmalarını dinledim. 60 yaşında ve 10 senedir böyle. Erkek arkadaşlarıyla yanyana sarmaş dolaş fotolarını bana gösteriyordu. Çevrem tarafından begenilen biriyimdir. Senin yerine olsam erkekleri sıraya dizerim diyor. Okudum mesleğim var ama aşağıliyor beni. Senden hicbir sey olmaz diyor bana. Eve erkek alan bir okul arkadaşım vardi mesela onu çok severdi.. Iliskiler konusunda hep beni aşağılıyor, artık kimsenin beni sevmeyecegini düşünüyorum. Değersiz hissediyorum. Namuslu olmak bir annenin gözünde neden kötü : ( Okumuş olmak, sınırları olmak neden kötü : ( Ne zaman ayrılık yaşasam gülüyor bana Annem normal mi : ( Ben ne yapsam kendimi kacıp kurtarsam mı artık?
foruma neden üyeyim; çünkü ben mücadeleden kaçan biri değilim.
ilgi meraklısı da değilim. beni kimse tanımıyor ki burada. uzun uzun anlatmayacağım ama kısaca fikirlerimin sağlamasını yapıyorum diyelim.
tehditleriniz de umurumda değil.
Ahhaa belli oldu simdi hatunun durumusiz kavga edince bile önune bir tabak yemek koyun eşiniz çöp karıştırmasın demiştiniz değil mi.
Anormal olan sizin gibiler asıl :) Yorumunuza çok güldüm. Siz Gidin onunla bununla evlilik öncesi cinsellik yaşayan, bunu modernlikmiş gibi gösteren ruh hastası tipleri savunun. Ben kapalı bir kadın değilim. Yetiştiğim coğrafya zaten kapalı değil ancak ben evlilik öncesi cinselliğe karşıyım. Elbette çok güvenip çok sağlam bir ilişkide hissediyorsa kendini bilemem ama zaten ne benim annem böyle bir ilişkideydi ne de o arkadaşım..Biraz daha derin düşünerek yorumlar yapmanız dileğiyle...Bence anneniz de siz de anormalsiniz. İkiniz de birbirinizi etkilemişsiniz ve ikiniz de sağlıklı fikirlere sahip değilsiniz. Anneniz zaten baştan falso.
Siz de annenizin hatalı davranışını göstermek için “Evine erkek alan arkadaşımı severdi” diyerek evine erkek alan arkadaşınızı kötülüyorsunuz. Çok saçma.
Namusun da cinsellikle bi alakası olmadığını öğrenememiş olmanız komik açıkçası. Okumuşsunuz, mesleğiniz var ama şu fikirleri okumayıp kendini yetiştirmemiş birisi söylese şaşırmazdım... O derece. Cinsellik konuşan ya da yaşayanlar namussuzluk mu yapmış oluyor ki?
Bence imkanınız varsa annenizden ayrı yaşayın. Çünkü sizin düşünme tarzınızı da kötü bi hale getirmiş.
Kusura bakmayın sizin gayet doğru bir yorum yaptığınızı yazacaktım yarım kalmış. Tesekkur ederim desteğiniz için. Sizin aksinize bir şey söylemedimO zaman uyeliginizi iptal ettirip gideceksiniz
Forumun isleyisi budur
Konuyu actiginizdan beri size destek oluyorum
Madem boyle sacma bir yer oldugunu dusunuyorsunuz buranin , gule gule
iyileri tenzih ederim ama, bu forumda; namuslu olmayı bırak, namus imasından bile rahatsız olan tipler var. 'sınırları olmayı', kölelik, cahillik, gericilik olarak gören tipler var. bu tiplerle mücadele edemeyip kaçmayı düşünüyorsan eğer, evden kaçıp kurtulmadan önce bu forumu terk etmeni tavsiye ederim. (bak mesela birazdan harekete geçecekler)
Annenin kafası iyi mi? Yanlış anlama ama normal gelmedi söyledikleri.Geçen sene ilişkim vardı. Bu çocuk geçmişte çok kişiyle birlikte olmuş biri. Ancak bana ciddiyetle yaklaştı. Asla da cinsellik konuşmadı. Annemle yaşiyorum yillardır. Annem bu sıralarda bana "Senin ayrılmanı bekliyorum sonunu bekliyorum." dedi. Bana hediye aldığında annem bana nefretle bakardı. Sonra birtakım sebeplerden ayrılmak istedi çocuk. Annem beni o kadar doldurmuştu ki çok büyük tepkiler gösterdim. Bana dedi ki annem "Eğer cinsellik yaşasaydın seni bırakmazdı, cinsel yönden bir erkeği mutlu edemiyorsun. Bu çocuk hareketli bir tip. Senin gibisiyle yapamaz deyip kahkahalar atti." Beni teselli edeceğine aşağıladı. Babamdan boşandıktan sonra birkaç erkek arkadaşı oldu. Hep ben onlar hakkında konuşmalarını dinledim. 60 yaşında ve 10 senedir böyle. Erkek arkadaşlarıyla yanyana sarmaş dolaş fotolarını bana gösteriyordu. Çevrem tarafından begenilen biriyimdir. Senin yerine olsam erkekleri sıraya dizerim diyor. Okudum mesleğim var ama aşağıliyor beni. Senden hicbir sey olmaz diyor bana. Eve erkek alan bir okul arkadaşım vardi mesela onu çok severdi.. Iliskiler konusunda hep beni aşağılıyor, artık kimsenin beni sevmeyecegini düşünüyorum. Değersiz hissediyorum. Namuslu olmak bir annenin gözünde neden kötü : ( Okumuş olmak, sınırları olmak neden kötü : ( Ne zaman ayrılık yaşasam gülüyor bana Annem normal mi : ( Ben ne yapsam kendimi kacıp kurtarsam mı artık?
Mesajiniz alintiladigim uyeye hak verir sekildeydiKusura bakmayın sizin gayet doğru bir yorum yaptığınızı yazacaktım yarım kalmış. Tesekkur ederim desteğiniz için. Sizin aksinize bir şey söylemedim
Sizin yorumunuz için doğru demek istemiştim tekrar kusura bakmayın ☺Mesajiniz alintiladigim uyeye hak verir sekildeydi
O zaman yanlis anlasilma olmus diyelim
Yani ona göre normal. Hani iki arkadaş nasıl birbirine tavsiye verirse öyle tavsiye veriyor ama ben istemiyorum artık normal gelmiyor çünkü.Annenin kafası iyi mi? Yanlış anlama ama normal gelmedi söyledikleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?