• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir anne kızını bu şekilde üzebilir mi ?

2si1arada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
1.637
755
123
Merhaba kızlar. az önce annemle konuştuk beni aradı.insanın moralini bozmakta üstüne yok. hamileyim. bana dedi ki bebek sana benzesin babasına benzerse çok çirkin olur. kızlar söylenecek laf mı bu, ayrıca eşim benim için çok yakışıklı, kimsenin dış görünüşüne laf söylemem güzel çirkin diye ayırt etmem ama gerçekten çirkin bir adam değil. hem olsa bile annem bu şekilde bir laf söyleyebilir mi ya? zaten annem önceden de durmadan eşime laf etmiştir yok x kişisine benziyor, sanat camiasından birilerinden örnek veriyor anneme göre çirkin olan insanlardan,kaç defa laf söyledim şaka yapıyorum diyor, şimdi de beni ağlatıp üzdü,bir de whatsapp profil resmimiz hakkında diyor ki sen prenses gibi çıkmışsın bir de ona bak,ya sen nasıl bir insansın,normal bir insan ol normal bir anne ol, abuk sabuk konuşup beni sinir etme diye bağırdım,sonra da diyor ki ağır konuşuyorsun.. ya ağır konuştuysam bağırdıysam bunu haketti.annemi tabi ki çok seviyorum benimle de ilgili bir annedir ama o gerçekten beni düşünse üstelik hamileyim benim kalbimi bu şekilde kırmaz...
benim eşim çok iyi bir insan.anneme çok iyi davranıyor herkese karşı öyle zaten .saygıda kusur etmez ... hem farzedelim bebeğim oldu ve aynı babasına benzedi, bu sefer bebeğime de çirkin demeye kalkar kesin.. ki ben aynı eşime benzeyen bir oğlum olsun çok isterim mesela....kızlar kim haklı ,tamam ben bağırdım belki doğru değil ama sinirlerim tavan yaptı...

Gece koynuna alıp yatan benim, sana ne benim kocamın yakışıklı olup olmamasından? Ben beğenmiş almışım, kimseye laf etmek düşmez deyip geçerdim.

Edepsizlikse edepsizlik, hak edene hakkını vermek lazım.

Haddini aşan insanlar sırf yaşlı veya ebeveyn diye alttan almak zorunda değiliz diye düşünüyorum.

Sıkmayın canınızı, annenizin ayarları bozulmuş, bir fırçayla düzelir sanırım.

Anne dediğin yapıcı olmalı bence. Kızım sağlıkla kucağınıza alın, hayırlı bir evlat olsun, kocanla bebeğinle güzel günlerin olsun demek lazım, moral vermek lazım. Diğer türlüsü hamile bi kadını üzmekten başka bi şey değil..

Bebek daha iki aylık, sağlıklı olduğunu sağlıkla kucağına aldığımı gör ondan sonra güzelliğini konuşalım, önceliğin bu olmalı anneannesi, de.

Benim annemde eşimin boyu kısa diye söylenirde söylenir. Evlenmek istediğimizi söylediğimde yaptıklarını anlatsam şok olursun.

8 sene oldu biraz azalma var ama hala söyler. İlk zamanlar çok üzülüyordum kıyaslamalarına, ama artık aman ne hayatlar var yediğim önümde yemediğim arkamda diyorum tınmıyorum bile.
Ha seviyomu seviyo eşimi, ama damadı fiziksel olarak kızlarına yakıştıramayan anneler böyle oluyo galiba:bicak:

Anneler böyledir.
Sen onun gözünden dünya güzeli oldugun için brad pitt gibi biriyle evlensende annen seni ondan hep üstün görecektir.
Bence cok üzülüp moralini bozma benm annemde ablamlara öyle der :)
Annelern hepsi genelde oyle seyler söyler bosver yargılama bence

Hamilelikte insan nornalden cok daha hassas oluyor bebegini disun her duygunun ona yansidigini unutma onemli olan senin ne hissettigin
Bi durumu ben 10 sene yasadim esim esmer bende cok beyazim surekli bunu laf ettiler sadece annemde degil nereye gitsek bizi yakistirmayan ve bunu ima eden birileri surekli oldu ve bi sure sonra alistim hiiccc tinlamadim kime ne ben begenmisim evlenmisim amca hala teyze konu komsu herkes beni ovup onu yererler tip olarak ! Halbuki bilmezlerki gecim olarak huy olarak beceri olarak sabir olarak kendine guven olarak beni 5 e katlar hersey tip degil bu goreceli bi kavram kimseye laf demek dusmez ama milletin agzi torba degilki buzesin sen anneni yinede kirma sadece uyar ve uzuldugunu belirt

Gece koynuna alıp yatan benim, sana ne benim kocamın yakışıklı olup olmamasından? Ben beğenmiş almışım, kimseye laf etmek düşmez deyip geçerdim.

Edepsizlikse edepsizlik, hak edene hakkını vermek lazım.

Haddini aşan insanlar sırf yaşlı veya ebeveyn diye alttan almak zorunda değiliz diye düşünüyorum.

Sıkmayın canınızı, annenizin ayarları bozulmuş, bir fırçayla düzelir sanırım.
Kaç kere neler neler söyledim güzellikle de söyledim sert şekilde de ama diyor ki sen beni bilmiyor musun ben şaka yapıyorum diyor. açıklaması """""şaka."""""

Allah gönlünüze göre versin, hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.
Bazen kırıcı oluyorlar maalesef. Evet haklısınız, tepkinizi de dile getirmişsiniz ama daha çok düşünüp, kendinizide üzmeyin. Düşündükçe annenize karşı kinlenirsiniz. Annenize eşinizi çok sevdiğinizi, bebeğinizin de babasına benzemesini çok istediğinizi sık sık dile getirin. O söyledikçe siz duymazdan gelmeye çalışın, biliyorum çok zor ama deneyin. Ayrıca torun öyle çok seviliyor ki emin olun sizden daha çok değer verecek.

Hamilelikte insan nornalden cok daha hassas oluyor bebegini disun her duygunun ona yansidigini unutma onemli olan senin ne hissettigin
Bi durumu ben 10 sene yasadim esim esmer bende cok beyazim surekli bunu laf ettiler sadece annemde degil nereye gitsek bizi yakistirmayan ve bunu ima eden birileri surekli oldu ve bi sure sonra alistim hiiccc tinlamadim kime ne ben begenmisim evlenmisim amca hala teyze konu komsu herkes beni ovup onu yererler tip olarak ! Halbuki bilmezlerki gecim olarak huy olarak beceri olarak sabir olarak kendine guven olarak beni 5 e katlar hersey tip degil bu goreceli bi kavram kimseye laf demek dusmez ama milletin agzi torba degilki buzesin sen anneni yinede kirma sadece uyar ve uzuldugunu belirt
Annemi kaç defa uyardım söyleme diye güzel şekilde söyledim başlarda anlamadı devam etti ileri gitti hatta sonra yine sert konuştuğum oldu fakat açıklaması şaka yapıyorum oluyor. gerçekten artık sinirlerim bozuluyor.

Canim benim anne babamizi secme yada degistirme sansimiz yok onu oyle kabul etcen artik herkesin turlu turlu huyu var he hos de gec varsin desin simdi kendini uzunce bebisinde hissetcek hamileligi mutlu gecirmeye bak allah baska dert vermesin

Allah gönlünüze göre versin, hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.
Bazen kırıcı oluyorlar maalesef. Evet haklısınız, tepkinizi de dile getirmişsiniz ama daha çok düşünüp, kendinizide üzmeyin. Düşündükçe annenize karşı kinlenirsiniz. Annenize eşinizi çok sevdiğinizi, bebeğinizin de babasına benzemesini çok istediğinizi sık sık dile getirin. O söyledikçe siz duymazdan gelmeye çalışın, biliyorum çok zor ama deneyin. Ayrıca torun öyle çok seviliyor ki emin olun sizden daha çok değer verecek.
Amin inşallah çok teşekkür ediyorum. duymazdan gelemiyorum maalesef çok can sıkıcı oluyor çünkü insanın morali bozuluyor...

Valla benim kuzen hamile bende dedim çocuk inş sana benzerde babası gibi kocakafali birsey olmaz :D bence annen seni sevdiği için seni güzel bulduğu için söylüyor. Tabi söylemese daha iyi ama kötü niyetle söylemediğine eminim

Valla benim kuzen hamile bende dedim çocuk inş sana benzerde babası gibi kocakafali birsey olmaz :KK70: bence annen seni sevdiği için seni güzel bulduğu için söylüyor. Tabi söylemese daha iyi ama kötü niyetle söylemediğine eminim
İyi niyetle de söylemediği kesin..

Sende ona laf soyle
Babam iyiki senle evlenmiş yoksa kimse evlenmezdi senle dünya ya ben gelmezdim çocuğumda olmazdı de

Ay babam nasıl güzel çıkmış de

Babam yanında daha yakışıklı görünüyor de

Evet ben güzelim çünkü babam tarafına çekmişim genim kütüğüm baba tarafı de

Back
X