- 24 Haziran 2011
- 23.505
- 49.027
- 798
- Konu Sahibi frozen12345
-
Tekrar hayırlı akşamlar arkadaşlar
Bugün çocuk bizdeydi yine annesi yoktu.çocuk altına büyük tuvaletini yapmış o halde öğle 12 den akşama kadar bekledi çocuğun banyosu düzenli yapılmıyo kulakları saçları kir icinde bugün banyosunu yaptırıyım dedim ama kadın bişey derse diye cekındım. Aksam eşim gelince bunları aynen onada anlattım. Esım 183 u aradı ıhbarda bulundu durumu anlattı hafta içerisinde denetlemeye gelecekler. Çocuk için ne hayırlı ise o olur inşallah. .
Telefonda ne dediniz? Ins ilgilenirler
Sizinle paylastiklarimi aynen onlarada anlattık. Ismimizin gizli kalmasını talep ettik. Kimlik üçüncü bi kişi ile paylasilmiyormus. Ancak onlar sikayette bulunupta savciliktan karar cikarsa tel görüşmelerini dinleyebiliyorlarmis ama bu çok uzun bir süreçmis.Telefonda ne dediniz? Ins ilgilenirler
Hemen kuruma alinmiyormus sordum öğrendim. Önce denetleme yapılıyor Muş uyarıda bulunuyorlarmis. Benim amacım anne uyarilsin ve çocuğunu kaybetme korkusunu yaşasın belki o zaman yavrucugun kıymetini bilirO çocuk çocuk esirgeme kurumunda daha iyi mi bakılacak sanılıyor ? maalesef yavrucagin durumu çok zor .
Yok canım anne hasta değil sadece rahatına normalden fazla düşkünya acaba annede hasta mi .Normal bir insan boyle davranmaz belliki kadinin kafasinda da sorun var .
Valla canım ismimiz gizli kalsın dedik kimlik bilgilerini paylasmayacaklar. Ancak şikayet ci olurlarsa savcılık tan karar cikarsa o zaman tel kaydını dinleyebiliyorlarmis. Ama buda çok uzun bi surecmisCnim cok iyi yapmissin insalah senin aradigin gizli kalir manyak kari musallat olmaz ins sana...denetlemeye gelmeleri cok guzel en azindan ihtar alir kadin gozu korkar belki biraz bi cocuk icin 12 de kaka yapip aksama kadar oyle durmasi inanilmaz bise gerizekali annesi hergun nereye gider allahim sen hidayete erdir ya cok sinirlwndim
Hemen kuruma alinmiyormus sordum öğrendim. Önce denetleme yapılıyor Muş uyarıda bulunuyorlarmis. Benim amacım anne uyarilsin ve çocuğunu kaybetme korkusunu yaşasın belki o zaman yavrucugun kıymetini bilir
o kadın sabahtan akşama kadar başka bir kadınla avm avm geziyorsa ben onun başka şeylerinden şüphe ederim aile ve sosyal güvenlik bakanlığına şikayet edin bence.gecenlerde cocuğu bi doktora götür mutlaka bi sıkıntısından parmaklarını kemiriyordur diyorum hiç bi sıkıntısı yok yaramazlığından yapıyo diyo akşam dövdüm bi daha yapamaz diyo. kahroldum dövme dedim. ama ....
Cook iyi yaptiniz gercekten bizi gelismelerden mutlaka haberdar edin ins gozu korkar da bundan sonra ona gore davranir. Nasil biri sizce denetlemeye gelince duzelirmi kadin?Sizinle paylastiklarimi aynen onlarada anlattık. Ismimizin gizli kalmasını talep ettik. Kimlik üçüncü bi kişi ile paylasilmiyormus. Ancak onlar sikayette bulunupta savciliktan karar cikarsa tel görüşmelerini dinleyebiliyorlarmis ama bu çok uzun bir süreçmis.
aradın diye senden şüphelenirmi sana karşı çirkinleşirmiSizinle paylastiklarimi aynen onlarada anlattık. Ismimizin gizli kalmasını talep ettik. Kimlik üçüncü bi kişi ile paylasilmiyormus. Ancak onlar sikayette bulunupta savciliktan karar cikarsa tel görüşmelerini dinleyebiliyorlarmis ama bu çok uzun bir süreçmis.
muhtemelen süphelenir. çünkü benden başka sürekli onu uyaran yok. valla eşimde gerekirse biz aradık diye söyleriz diyo. çocuğun haline üzüldük dayanamadık deriz diyoaradın diye senden şüphelenirmi sana karşı çirkinleşirmi
canım arada bi bakıyorum ama bi ses seda yokGeldikermi canim
Var mı bi gelisme cnmcanım arada bi bakıyorum ama bi ses seda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?