bir anne ve 3 yaşındaki kız cocugu

Demek ki babanin cok duskun olmasi yetmiyormus. Zavalli yavrucak ya.

Telefonda ne dediniz? Ins ilgilenirler
Telefonda ne dediniz? Ins ilgilenirler
Sizinle paylastiklarimi aynen onlarada anlattık. Ismimizin gizli kalmasını talep ettik. Kimlik üçüncü bi kişi ile paylasilmiyormus. Ancak onlar sikayette bulunupta savciliktan karar cikarsa tel görüşmelerini dinleyebiliyorlarmis ama bu çok uzun bir süreçmis.

O çocuk çocuk esirgeme kurumunda daha iyi mi bakılacak sanılıyor ? maalesef yavrucagin durumu çok zor .

O çocuk çocuk esirgeme kurumunda daha iyi mi bakılacak sanılıyor ? maalesef yavrucagin durumu çok zor .
Hemen kuruma alinmiyormus sordum öğrendim. Önce denetleme yapılıyor Muş uyarıda bulunuyorlarmis. Benim amacım anne uyarilsin ve çocuğunu kaybetme korkusunu yaşasın belki o zaman yavrucugun kıymetini bilir

Valla canım ismimiz gizli kalsın dedik kimlik bilgilerini paylasmayacaklar. Ancak şikayet ci olurlarsa savcılık tan karar cikarsa o zaman tel kaydını dinleyebiliyorlarmis. Ama buda çok uzun bi surecmis

Avrupa'da bu şartlar altında çocuğu alıp götürüyolar siz bakamazsanız devlet bakar diyolar ve gerçekten devlet bakıyo

Hemen kuruma alinmiyormus sordum öğrendim. Önce denetleme yapılıyor Muş uyarıda bulunuyorlarmis. Benim amacım anne uyarilsin ve çocuğunu kaybetme korkusunu yaşasın belki o zaman yavrucugun kıymetini bilir

Yok sizin yaptığınız doğru , kurum daha iyi bakar diye bir kaç mesaj vardı onun için dedim. Ayda kaç kez yavrucaklari ziyaret ediyor o kurumdan söz eden mesajlar merak ettim. Bazı kurumlar hariç , durumlar çok vahim.

Daha dün özel bir kreşte çocuğa yapılan şiddet gösterildi.

Kahroluyorum. Küçücük ellere nasıl yapar bunu aileler, öğretmenler v.s

ocuk yuvası bana daha çok mantıksız geliyor. ben oralardan çıkan bazı çocukların çok daha kötü şeyler yaşadığına tanık oldum.. Anneyle konuşun siz.. ya da eşiniz babayla konuşabilir.

o kadın sabahtan akşama kadar başka bir kadınla avm avm geziyorsa ben onun başka şeylerinden şüphe ederim aile ve sosyal güvenlik bakanlığına şikayet edin bence.

Cook iyi yaptiniz gercekten bizi gelismelerden mutlaka haberdar edin ins gozu korkar da bundan sonra ona gore davranir. Nasil biri sizce denetlemeye gelince duzelirmi kadin?

bence sosyal hizmetleri arayacağını söyle,annelik görevini yapmayacaksa evinde eş olmayacaksa ondan çocuğu almasını bilirler.Vicdansız kadın de yüzüne valla bn olsam söylerim terbiyesiz kadın.O çocuğun günahı nedir ya altı pislik içinde kalıcak bir de anne eve gelince dövüyordur da neden ıslatıın diye ,sonra bu çocuk ilerde psikopat olmasın da kim olsun.Bu vatana bir psikopat yetiştirmeyemi çalışıyorsun sen deyin.

aradın diye senden şüphelenirmi sana karşı çirkinleşirmi

aradın diye senden şüphelenirmi sana karşı çirkinleşirmi
muhtemelen süphelenir. çünkü benden başka sürekli onu uyaran yok. valla eşimde gerekirse biz aradık diye söyleriz diyo. çocuğun haline üzüldük dayanamadık deriz diyo

Bu bir istismar. Çoçuğun ihtiyaçlarını karşılamıyorlarsa. Sosyal hizmetlere haber verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…