- 16 Kasım 2015
- 3.317
- 3.843
- 53
- Konu Sahibi frozen12345
-
Asla bundan sana ne diyemeyiz. Keşke herkes senin gibi duyarlı olsa. Ülkemiz daha yaşanılır bir yer olurdu o zaman. Ben olsam çocuğu evde yalnız bıraktığı bir gün sosyal hizmetleri arardım. Ama evde babası varsa ve çocuk yalnız değilse devlet birşey yapamaz. Kadınla konuşmanı yanlış bulmuyorum. İnsanlık vazifesidir. Böyleleri anne olmamalı dersem Rabbimin gücüne gider. Vardır O'nun bir bildiği ama ben şu aciz kul beynimle yine de böylelerinin anne olmamasını diliyorum her zaman.hayırlı akşamlar arkadaşlar,
benim karşı komşumun 3 yaşında bir kızı var. cocuğu ile hiç ama hiç ilgilenmiyor. üst kat komşusu ile hergün ama hergün çarşılara avm lere gezmelere gidiyolar sabah gidiyorlar akşam geliyorlar. bu komşumun eşi rahatsız olduğu için çalışmıyor evde ve çocuğu hergün evde babası ile bırakıp gezmelere gidiyo çocuk akşama kadar kapalı camların ardında günü dışarıyı seyretmekle geçiyo. ben çocuk için çok üzülüyorum çocuk ne bir park görüyo ne bir insan görüyo. çocuk sıkıntıdan parmaklarını kemirmeye başlamış parmakları kan içinde kalıyo anneside cocuğu bunun için dövüyo. sevgi asla göstermiyo. kocasıda aptallaşmış iyice kadın kocasına karşıda çok sert. yani insanlar kedilerini köpeklerini bile arada bi dolaştırmaya çıkarıyorlarki bu çocuk oynayıp zıplayacağı yıllarını kapalı camlar ardında geçiriyo. şimdi şunu sormak istiyorum size. ben bu komşumu bu konuda nasıl uyarabilirim çocuğunu bu kadar ilgisiz sevgisiz bırakmaması gerektiğini hergün çarşılarda gezmek değil de çocuğu ile vakit gecirmesi gerektiğini nasıl soyleyebilirim. aranızda belki sanane diyenler olabilir ama inanın çok üzülüyorum. kadınla azda olsa samimiyetim var.
Annesi gitti yine çocuğu bize getirdim kızımla oynuyor lar..Suan ne yapiyor cocuk ve annesi evdemi
Canim konunu takip ediyorum cocuga çok uzuldum herkes annelik yapamiyor bence yapilmasi gerekeni yapmissin umarim cocuk icin hayirli olur zavalli yavrucak bakima ilgiyemuhtacTekrar hayırlı akşamlar arkadaşlar
Bugün çocuk bizdeydi yine annesi yoktu.çocuk altına büyük tuvaletini yapmış o halde öğle 12 den akşama kadar bekledi çocuğun banyosu düzenli yapılmıyo kulakları saçları kir icinde bugün banyosunu yaptırıyım dedim ama kadın bişey derse diye cekındım. Aksam eşim gelince bunları aynen onada anlattım. Esım 183 u aradı ıhbarda bulundu durumu anlattı hafta içerisinde denetlemeye gelecekler. Çocuk için ne hayırlı ise o olur inşallah. .
Allah bin belasini versin pislik!! Utanmadan dovdum diyor birde!!gecenlerde cocuğu bi doktora götür mutlaka bi sıkıntısından parmaklarını kemiriyordur diyorum hiç bi sıkıntısı yok yaramazlığından yapıyo diyo akşam dövdüm bi daha yapamaz diyo. kahroldum dövme dedim. ama ....
Tekrar hayırlı akşamlar arkadaşlar
Bugün çocuk bizdeydi yine annesi yoktu.çocuk altına büyük tuvaletini yapmış o halde öğle 12 den akşama kadar bekledi çocuğun banyosu düzenli yapılmıyo kulakları saçları kir icinde bugün banyosunu yaptırıyım dedim ama kadın bişey derse diye cekındım. Aksam eşim gelince bunları aynen onada anlattım. Esım 183 u aradı ıhbarda bulundu durumu anlattı hafta içerisinde denetlemeye gelecekler. Çocuk için ne hayırlı ise o olur inşallah. .
Evet turkiyede de var...183 u arayin(siddet hatti) sosyal hizmet uzmani gelip alsin cocugu...belki akillanirda bir cocugu oldugunun farkina varirFilmlerde görürüz yurtdışında sosyal hizmetler gelir çocuğu alır götürür. Ülkemizde böyle bir şey var mı bilmiyoruz. Sosyal medyadan akrabalarını falan bulup haber verebilir misiniz?
Evet çocuğunu kaybetme korkusunu bi yaşasın bakalım. Bidaha ufacık çocuğu hergün bırakıp gidebilecekmiÇok sevindim,inşallah çocuk için bir şeyler yapılır...Arada habersiz denetlemeye geleceklerini bilse en azından bu kadar dışarı çıkamaz,oturur çocuğuyla ilgilenir.
Helal olsun sizeAyrıca konuma duyarsız kalmayıp yazan herkeze çok teşekkür ederim 183 u arama konusunda siz cesaretlendirdiniz beni
Cnim cok iyi yapmissin insalah senin aradigin gizli kalir manyak kari musallat olmaz ins sana...denetlemeye gelmeleri cok guzel en azindan ihtar alir kadin gozu korkar belki biraz bi cocuk icin 12 de kaka yapip aksama kadar oyle durmasi inanilmaz bise gerizekali annesi hergun nereye gider allahim sen hidayete erdir ya cok sinirlwndimTekrar hayırlı akşamlar arkadaşlar
Ya hayrey bisey nereye gider hergun acaba senin dusundugun bisey varmi canim hicmi evde durmuyor ise gidiyor gibi hergun ne bu yaAnnesi gitti yine çocuğu bize getirdim kızımla oynuyor lar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?