bir anne ve 3 yaşındaki kız cocugu

Asla bundan sana ne diyemeyiz. Keşke herkes senin gibi duyarlı olsa. Ülkemiz daha yaşanılır bir yer olurdu o zaman. Ben olsam çocuğu evde yalnız bıraktığı bir gün sosyal hizmetleri arardım. Ama evde babası varsa ve çocuk yalnız değilse devlet birşey yapamaz. Kadınla konuşmanı yanlış bulmuyorum. İnsanlık vazifesidir. Böyleleri anne olmamalı dersem Rabbimin gücüne gider. Vardır O'nun bir bildiği ama ben şu aciz kul beynimle yine de böylelerinin anne olmamasını diliyorum her zaman.

Baba muhtaç. Çocuğa birşey veremez. Siz de sürekli ilgilenemezsiniz. Lütfen 183u arayın. Yada gidin aile sosyal politikalar il müdürlüğüne.

Bu böyle gitmez. Ellerini kanattığına göre psikolojik sorunları var bebeğin. Tedavi de olur.

Tekrar hayırlı akşamlar arkadaşlar

Bugün çocuk bizdeydi yine annesi yoktu.çocuk altına büyük tuvaletini yapmış o halde öğle 12 den akşama kadar bekledi çocuğun banyosu düzenli yapılmıyo kulakları saçları kir icinde bugün banyosunu yaptırıyım dedim ama kadın bişey derse diye cekındım. Aksam eşim gelince bunları aynen onada anlattım. Esım 183 u aradı ıhbarda bulundu durumu anlattı hafta içerisinde denetlemeye gelecekler. Çocuk için ne hayırlı ise o olur inşallah. .

Canim konunu takip ediyorum cocuga çok uzuldum herkes annelik yapamiyor bence yapilmasi gerekeni yapmissin umarim cocuk icin hayirli olur zavalli yavrucak bakima ilgiyemuhtac

Allah bin belasini versin pislik!! Utanmadan dovdum diyor birde!!

Bu kadın anne mi??!
Allahım sen o çocuğun yardımcısı ol. . İçim parçalandı ya. Beynim uyustu resmen.

Umarım bir önce o çocuk o evden kurtulur ve gerçekten iyi bir hayatı olur Allah karşısına iyi insanlar çıkarsın...

Çok sevindim,inşallah çocuk için bir şeyler yapılır...Arada habersiz denetlemeye geleceklerini bilse en azından bu kadar dışarı çıkamaz,oturur çocuğuyla ilgilenir.

Filmlerde görürüz yurtdışında sosyal hizmetler gelir çocuğu alır götürür. Ülkemizde böyle bir şey var mı bilmiyoruz. Sosyal medyadan akrabalarını falan bulup haber verebilir misiniz?
Evet turkiyede de var...183 u arayin(siddet hatti) sosyal hizmet uzmani gelip alsin cocugu...belki akillanirda bir cocugu oldugunun farkina varir

Çok sevindim,inşallah çocuk için bir şeyler yapılır...Arada habersiz denetlemeye geleceklerini bilse en azından bu kadar dışarı çıkamaz,oturur çocuğuyla ilgilenir.
Evet çocuğunu kaybetme korkusunu bi yaşasın bakalım. Bidaha ufacık çocuğu hergün bırakıp gidebilecekmi

Ayrıca konuma duyarsız kalmayıp yazan herkeze çok teşekkür ederim 183 u arama konusunda siz cesaretlendirdiniz beni

o kadinida kakaayla bekletip pisik, yapmak lazim
yavrum benim ya yanmistir aksama kadr
yikamayin siz gelip gorsunler nasil durumda oldgunu

Cnim cok iyi yapmissin insalah senin aradigin gizli kalir manyak kari musallat olmaz ins sana...denetlemeye gelmeleri cok guzel en azindan ihtar alir kadin gozu korkar belki biraz bi cocuk icin 12 de kaka yapip aksama kadar oyle durmasi inanilmaz bise gerizekali annesi hergun nereye gider allahim sen hidayete erdir ya cok sinirlwndim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…