bir anne ve 3 yaşındaki kız cocugu

Maalesef şiddet olmadığı sürece hiçbirşey yapamazsınız sadece annesiyle konuşabilirsiniz ama alacağınız yanıt çok iyi olamayacaktır. Yapacak bir şey yok. Bizim teyzemin gelini de öyle çocuğu annesine bırakırdı o kapı benim bu kapı senin gezerdi şimdi yarım gün kreşe gidiyor oğlu daha çok geziyor. Hatta günübirlik başka yerlere gidiyor 3 saatlik yollara gece dönüyor çocuk ya annesinde ya teyzemde ama teyzem rahatsız bakamıyor annesine bırakıyor ama yeri geldi mi iyi anneyim rolleri kesiyor o çocuğa ne özel yemek hazırlıyor ne özel ilgileniyor hafta sonu bile eşiyle değil arkadaşlarıyla. Ne uyku satti var ne bir şey 4 yaşında daha. Yazık diyorum bende ama bir aile ortamında iyi anne rollerine girmiyorlar mı deli oluyor insan işte. Benim çocuğum yok tedavi görüyorum bir olsa neler yapardım.

Canım çocuk gelişimli mii yani yemek yemiyor besbelli bu kadın akşam yemek yapıyor mu ben en çok bu kısmına takıldım aç da kalıyor yavrucak
Cocuk ufak tefek bisey. Kadın evde yemek yapmaz çocuk yemiyor diyor ama evde doğru düzgün sulu yemek yapılmıyor. O kuru ekmeği daha çok seviyo diyo çıkıyo işin içinden. Kocası da daha çok kahvaltı türü hazırlıyor

Neresi burası istanbulda mı valla hepimiz toplaşıp şu kadını biraz sıkıştırsak mı napsak ya içim gitti o parmaklarını yiyo diyorsun ya .. zaten o kadının boş gezdiğini sanmıyorum bi insan hergün ne konuşur arkadaşıyla. başka bi hayatı daha var gibi geldi bana ikisininde. ailesini yoksaymış o yüzden

Buda öyle sosyal medya hesabından baksan benim bu anlattıklarıma kimse inanmaz. Hep iyi anne rollerinde

Şu an dan daha kötü olabilir mi ? Çocuk resmen aç,pis bez ile akşama kadar hapishane içinde.Bir gün değil iki gün değil,tüm çocukluğu böyle geçecek belli,daha neyin kararsızlığı ? Sonuç değişmese de bir şeyler yapmak gerek,183 belediye,kaymakamlık,başbakanlık her ne ise...en azından denemek gerek.

Ah benim güzel yavrum, talihsiz kızım...
İnsanın yakınında kine birşey yapamaması kahrediyor
Güzelce bir gün kahve yada çaya çağırın çocuğu da getirmesini söyleyin
O çocuğun psikolojisi şmdiden bozuluyor ama anne denen insan bihaber
Siz nolur yardım edin, ikna edin konuşun. Kadının akli dengesi iyi değil, dışarı çıkıp rahatlmayı kafa boşaltmayı biliyor sizi de işine geldiği gibi anlamaz inş

niye sanane olsun ki tabiki umrumuzda olacak . zaten dünya banane diyenler yüzünden batacak. bii çocugun geleceğini kurtaracaksın. cocuguda alıp bize gel bigün de. bi hikaye uydur cocuguyla ılgılenmeyen anne hikayesi cocugun basına bişeyler gelmiş gibi anlat. bu devirde cocullar ılgısız kalmamalı ortalık kotu hemen kotu bı alıskanlı edınebılır gıbı genel konuş anlmazsa acık acık konuş işte yazık ya ne biçim anne

Son durum nedir? Ne yaptınız bu konuyla ilgili?
Çocuğu bize getirdim şimdi bizde kizimla oynuyorlar. Annesi hâlâ yok ortalarda. Kadınla konussam ters teper belki tartışırız. Bu sefer çocuğun bize gelmesine engel olur. Sosyal hizmetleri arasam çocuk zaten annesiz sayılır bide babasız kalacak. Annesi gittikçe bize getiricem benim kizimla yer içer oynarlar. Zamanla belki tuvalet eğitimi nide vermeye çalışırim. Biraz idare edelim böyle bakalım allah büyük.

Ama bu bir çözüm değil geçici bir şey. Sosyal hizmetler ha deyince almıyor çocuğu hemen babasız kalmaz merak etmeyin. Ama o kadını korkutmak işe yarayabilir.
Anneliğin babalığın bu kadar basit olmadığını anlamaları lazım. Siz şimdi varsınız yarın yoksunuz.

Merhaba kızlar konuyu görünce yaziyim dedim.ben ve esim ailelerimiz yurtdışında yaşıyor evlenince turkiye ye geldik iki çocuğumuz var bizim insanlarımıza büyüsün diye deli gibi pişmanım.severek aldığımız ev bana cehennem oldu.anlatayım eşim müdür haftanın 7 günü çalışıyor sabah 10 akşam 10 gelişi. Ikinci bebegimiz pek huysuzdu mecbur bu süre birlikte uyuduk bebekle çocuğum sosyal olsun diye hergün parka götürdüm sürekli konuştum 6 ayda kelimeleri söylemeye başladı 9 ayda yürüdü sorun oturduğumuz yerdeki insanlar allah korkusu yok valla evimizi gözetleme lazer tutma (bunları eşime söylemedim yoksa katil olurdu) gunesliklikleri çektim açmıyoruz psikoloji bozuldu insanlar nasıl başkasının evini izler allah helak etsin! Yaşadınız yer çok küçük alışveriş için aynı yoldan geçmek lazım edepsizler buranın yabancısı olanı hemen takip etmeye taciz etmeye çalışıyor üstün hiç dikkat çekici dildir pijama üstüne ferace sonra anladım bura küçük yabancıya böyle edepsizlikler yapıyorlar allah a havale ettim gurbette olan insanlara yaptıkları için ikimizin ailesi de yurtdışında gelen giden yok sahipsiz sandılar allah büyük.su an evimizi satmaya çalışıyoruz rezisdans bakıyoruz en azından daha edepli insan olurlar. Su an bursa zaruri ihtiyaç olmadığı sürece dışarı adım atmiyorum hayırlısıyla yeni evimizde herşey daha iyi olur.size tavsiyem lütfen kimseye on yargılı olmayın kadinlar birbirine destek olsun.çocuklarla alışverişe giderken araba takibi bile yaşadım odum koptu covuklarima bisey olcak fiye kimse yardım etmedi allaha böyle insanların belasını versin aman bu konu icin uye oldum icimi doktum rahatim banada yavrularimada dua edin.

Kesinlikle haklısınız,öyle bir telefonla çocuğu alıp götürmeleri mümkün değil,denetleme şeklinde olur muhtemelen...Ha götürselerde şu durumdan çok daha iyi olur çocuk en azından adam gibi karnı doyar.Babasının çok bi hayrı var gibi,babasız kalsa ne kalmasa ne.Bugün bir komşu biraz gözetir,yarın ne olacak ? Dünden beri içim acıdı keşke yerlerini bilsemde ben arasam

Ay allahın cezası olgunsun 45 yaşndasn allahın belası o yavrucağa kurban ol inşallh yazık değilmi onlara inşallh dışarıda başına bir bela gelirde çıkamayasn inşllh pislk gezmelerine o minick yavrucak tuvalete gitmeyi bile bilmiyo akşama kadar cam önnde kimbilir o minik iç dünyasından neler geçiyor yavrucağızn o nasıl bir sıkıntıdr yahu tırlakları kanatana kadar ağıza almak. frozen12345 cnm bak burda bir sürü arkadaş size yol göstermiş önce güzellikle kadını çağırn çocuklarınzla parka götürn oynatn bunu önce insanlık sonra allah için yapın orda güzel bir dille öğütler vermeye çalışn. Anlamadysa açık açık uyarın. Ondanda anlamadıysa sosyl hizmetleri arayın ( içim parçalanarak diyorm arayın) umarım düzelir inşllh vesile olurda kurtarırsnz o minik yavrucuğu sağduyunuz için sizi tebrik ederim o çocuğa verdiğnz bir kap yemek bir tebessüm inanın bana size fazlasyla gelir rabbim katında bunun sevabı nicedir.

Hala babasi diyorsunuz, siz aileden degilsiniz ki surekli basinda duramazsiniz. Babasi ilgilenemiyor iste. Bu cocuk buyudukce gereksinimleri cogalacak o zaman ne olacak? Ne kadar durabileceksiniz cocugun basinda?

Kendinize ayri konu acin bence. Bu konu icin uye olup alakasiz bir sey paylasmaniz ilginc olmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…