- 17 Ekim 2019
- 949
- 486
- 103
- 30
- Konu Sahibi Zorlumacera
-
Surekli kosturma sesi gum gum sesler insan sesleri ne ararsan yani. Ama ozellikle gece 2 de bile koşma sesleri.Ne gibi gürültü yapıyorlar ki ? Aile kalabalıksa bazen ses tonları yüksek olabiliyor bizimde vardı öyle bi konuşuyorlardı ki kendi aralarında sanki savaş vardı
Benim canimi en cok sikan kibarca uyarmama rağmen hakaret ve tehdit etmesi .Surekli kosturma sesi gum gum sesler insan sesleri ne ararsan yani. Ama ozellikle gece 2 de bile koşma sesleri.
Ya bunlar bizim anladığımız kadariyla normal degiller. Damatlari ogullari falan gorseniz serseri gibi tipleri . Kendilerini yakinen tanimiyoruz. Insan utanir. Bu utancagi yere hakaret ve tehdit ediyor. Eşkıya sanki. Ev sahibine desek de bisey degismez gibidemek dengesiz insanlarmış maalesef var öyleleri iyilikden anlamayan idare edeceksin mecbur. Bizimkide şikayet edince sanki düşman gibi davranmaya başlamışlardı böyle bi afta tafra konuşmalar bakışmalarol rahatsız oluyorduk en son ev sahibine söyledik sizde söyleyin ev sahibinee
Surekli kosturma sesi gum gum sesler insan sesleri ne ararsan yani. Ama ozellikle gece 2 de bile koşma sesleri.
Gürültünün şiddeti o kadar net ve çokki direkt geliyor. Ben hatta bi sure ustten geliyor sandim ama alttan geliyor.alt kattaki koşmaca üst kattan o kadar duyulur mu o ilginc geldi..benim ust kat komsumun 2 yaşında çocuğu var ve antre boyunca sabah 7 aksam 9 sürekli koşar, ağlar..
bizde tv açık degilse heleki sessizlikte evlerindeki gürültü konuşma hd kalitesinde bizim evde oluyor..
ama biliyorum ki cocuk var ve ne der nasil uyarirsan uyar cocuk anlamaz yine koşar yine oynar..
alt katımda da yine bi aile var ama varliklarina dair hiç bir emare yok..alt katın sesi bana gelmiyor yani..
sizinkiler balkonda mi gürültü yapiyor?
Kesinlikle ya rahatsız ettikleri yetmiyor bir de çirkinlesiyor sikayet edince. Elde olsa biz de istiyoruz oyle evMalesf bazı insanlar apartmanda yaşama görgü ve adabına laik değil ama bizlerde bu sayede sakin müstakil Bahçeli yerler istiyoruz apartmanlar siteler onların olsun Bahçeli oh mis yerler bizim
Çok net geliyor hem de. Eminim onlardan geldiğine. Yalan soyleyecek uydurcak halim yokAltaki ses tamam gelirde koşturma sesi nasıl geliyor ?
Size en yakın karakola gidip kimseyi dinlemeden şikayet dilekçesi veriyorsunuz ilk yapacağınız bu.... Sonra olay savcıya gider..... Sonra Bi şekilde araştırıyorlar nasıl demeyin buluyor onlar.... Gerçekten hakaret vs varsa elinizde özellikle yazılı.... Onlarıda istiyorlar sonra tazminat davası vs... Öderler heleki yazılı hakaret varsa... Umarım siz hakaret içeren birşey yazmadınız yazmadınız 100 de 100 kazanıyorsunuz. Tehdit varsa oda ayrı suç tabiMerhabalar. Alt katta oturan insan bile diyemiycegim varliklardan gürültü konusunda rahatsızız. Gece gunduz demeden sürekli gürültü yapıyolar. Biz de pandemi dolayısıyla kapılarına not bıraktık. Ricada bulunduk kibarca. Sonra tehdit ve hakaret iceren mesajlar aldik. Bu normal mi? Insanin rahatsiz oldugunu bildirmesi üstelik kibarca suç mu? Basvurabilecegimiz neler var ya da neler yapılabilir?
Bina içi ses yalıtımları çok iyi olmuyor, çok emin olmayın bence.Çok net geliyor hem de. Eminim onlardan geldiğine. Yalan soyleyecek uydurcak halim yok
Kiz bacim bazi insalarin cocuklari cok edebsiz oluyo mesela bizim cocuklar annemlerinki patir kutur vurduklari vurduk kirdiklari kirdik kapalarmi kaliyo vurmadiklari ellerinde savurmadiklarimi aklmiyo gotleri yirtilana kadzr aglamadiklari duruyo buyuzden babam aparmana gitmem ben dedi millete benim basimi beladami koycaksiniz diye kim ceker bu sesi dedi sahdi eve cikdi tabi yanlarda bitisik evler var ama herkez kendi evinde naparsa yapsin kimse ses cikaramiyo herkezinki ayri diye yoksa aprtman bizimkileride paklamazdi onlarindali var acaba cok yaramaz cocuklariMerhabalar. Alt katta oturan insan bile diyemiycegim varliklardan gürültü konusunda rahatsızız. Gece gunduz demeden sürekli gürültü yapıyolar. Biz de pandemi dolayısıyla kapılarına not bıraktık. Ricada bulunduk kibarca. Sonra tehdit ve hakaret iceren mesajlar aldik. Bu normal mi? Insanin rahatsiz oldugunu bildirmesi üstelik kibarca suç mu? Basvurabilecegimiz neler var ya da neler yapılabilir?
Çok net geliyor hem de. Eminim onlardan geldiğine. Yalan soyleyecek uydurcak halim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?