Bir apartman gurultu meselesi de benden

Ben söyle bir saflik yaptim mesajlari sildim. O yuzden yazili kanitim yok suan

Tabiki hakaret falan etmedim. Asla o karakterde biri değilim. Kanitim olsa ugrasicam

Keske sinirle silmeseydim

Evet yanıltmalar oluyor ben de emin olmak icin cok bekledim. Ama alttan geldigi cok net. Onlar evde yokken asla o rahatsiz edici gürültü olmuyor.

Yani sadece cocuk sesi değil bence. Surekli gum gum sesler gece 2 de kosma sesleri biseyleri vuruyolar falan bilmiyorum

Evet yalıtım konusunda haklısınız ama o yalitim bizim icin de geçerli. Biz kimseyi rahatsiz etmiyoruz. Her seyi incelikle dusunuyoruz. Tabiki bunun karşısında gece 2 de hala uyuyamamak çok sinir bozucu. Üstüne kibarca uyarmama ragmen hakaret ve tehdit olması daha fena. Hala elim ayagim titriyor sinirden ve suam inadina daha cok ses yapiyolar

Benim alt katımda ki kızını her akşam bana gönderiyordu oynasın diye evimde sanki 7.0 şiddetinde deprem oluyordu. Sonra birde arkamdan üst katımdakiler çok gürültü yapıyor diye dedikodu yapmış şimdi konuşmuyoruz ilk fırsatta muhabbetimi kestim şuan kızı alt katta evde koşturuyor bende üst kattan duyuyorum karşıma alıp uyarmam bile lüzumsuz tipin biri..

Yani sadece cocuk sesi değil bence. Surekli gum gum sesler gece 2 de kosma sesleri biseyleri vuruyolar falan bilmiyorum
Yaa bazilarida ruh hastasi bilerekde yapiyolar bizim evler ayrilar ama tabi ibur komsuyla bitisikler her aksam kadin eline alirdi birsey tak tak vururdu sanki pisket birakir gibi birakirdi yere sekerdi o şey gecenin 12de bide herkez uykuya dalinca basliyodu hastalikdi galiba kendisi yapip bize siz yapiyosunuz derdi ne kadarda tartisdik sonunda kendiliginden susdu ruh hali yerine dondu galiba

Demekki her yerdeler. Ama bir de dedikodunuzu yapması cok trajikomik

O normale dönmüş en azindan. Bunlar kabullenmeyip uste çıkıyorlar bir de

Mesajları verin savcılığa. Mahkeme kağıdı gitsin bakalım. Tehditle ve haydutluk yaparak pisliklerini bastıracaklar güyaa

Mahkemeye verirseniz hangi şebekeyi kullanıyorsanız savcı istediği takdirde hemen çıkıyor onlar asla yok olmaz
Benim şikayet ettiğim biri vardı. Mesaj akışı çıkıyor ama içerik çıkmıyor. Savcı istese de çıkmaz. Sadece dinleme yapılırsa neler konuşulduğu biliniyor ama mesaj içerikleri asla bulunmuyor

Sakin olun inanin bu şekilde kendinize yapıyorsunuz, ben uykusuzluktan dolayı sinir krizi geçirdim apartmanı ayağa kaldırdım yine banamisin demediler yüzsüz gibi devam ettiler ses yapmaya. Gece seslerden dolayi 4te yatıp 6da yine seslerden dolayi uyanıyorduk. Gözlerimin altı morarmıştı uykusuzluktan. Şikayet ettiğimiz zaman bizi mahkemeye vermekle tehdit etmişlerdi.
Siz ilk once ev sahibi ardından yönetici, oda olmazsa polise şikayet edin. Bi sonuç çıkmazsa ve uğraşırım derseniz mahkemeye verebilirsiniz son çare

Evet çok haklısınız. Siz de yaşamışsınız bizim gibi. Bir de utanmadan tehdit ediyolar. Bunlar hakaret de ettiler. Yöneticimizin kendine hayri yok. Ev sahibine de desek bunlar belliki pislik yine aynisi olur. Biz guzelce uyardik kötü olduk

Oyle oluyor, bu insanlar nasil varlıklar inanin bilmiyorum ama çok güzel suç bastırmaya çalışıyorlar. Taşınma imkanı yoksa, unutmayın ki siz onların üstünde yaşıyorsunuz. Giyin topuklu ayakkabıları oyle yürüyün evin icinde. Gece özellikle belki duvara birşey aşmak istersiniz ve çekiçle vuruverirsiniz :) belki biraz fazla yüksek sesli müzikte fena olmaz :) cok ayıp evet ama onları rahatsiz etmek için elinizden geleni yapacaksınız mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…