- 1 Şubat 2017
- 3.188
- 8.842
- 158
- 31
Slm kizlar bir arkadaşım var kac ayda birde olsa görüşürüz....
Şimdi size onun hareketleriyle ilgili bir şeyler anlatıcam aslında benmi kıskançlık yapiyorum benmi kötü niyetliyim sormak istiyorum...
Ne zaman bu kadınla konuşsam sürekli kocasını anlatır anlıyorum seviyor ama bizde seviyoruz mesela örnek vereyim bir kac tane..
Evine bir şey alsa hemen arar söyler kocam aldı benim kocam alır...
Bir oyuncak almıştı turkiyeden hemen foto atti "benim kocam fiyatı ne olursa olsun alir" dedi
(Fiyatında 100 tl yani burda satılsa 20 euro o kadar pahalı değil yani bunu kendisinede söyledim)
Kiyafet alsa hemen foto atar "bunları sipariş ettim "der...
Ararsa kocam şöyle kocam böyle deyip durur..
Ailemde genetik saçlarım cabuk beyazladı görmüştü dıger gün aradi
"Ayyy ben sana çok üzüldüm saçların hep beyazlanmış canim takma her seyi falan ben şok çünkü hayatımda olumsuz giden bir şey yok...
Evine gittim bir kere yani her seyi en ucuzundan oyle çok pahalı değerli şeyler değil..
Turkiyeye gitti geldi direk beni götürdü altinlarini gösterdi aldığı elbiseleri gosterdi durumları iyi eşi iyi bir ıste çalışıyor ve 10 yıllık evli Bnde o zamanlar 2 yıllık evliydim daha ...
2 yıldır tanıyorum ve hep böyle sanki bizim kocalarımız almıyor...
Bir şey isterse versek bir kac ay ancak utanıp istesek geri verir oda yine bir kac ay sonra...
En sonda artık patlama nedenim bu oldu haksizmiyim diye düşünüyorum da ...
Eşimin dayisinin karısıyla arası çok iyi benimde mesafeli gelmiyorsun deyip durdu bu arkadaş bende" tamam yarın geliyorum" dedim ...
Bana ıste x de gelmek istiyordu bana dedi" tabi çağır "dedim
Gittim x yok ..
"Gelmiyecekmi "dedim
"Yok gelmiyecek taziye var başka bir şehre gitmiş çok ağladı falan filan "
Tabi biz diğer gün akşamı eşimle x evine gittik bende x e baş sağlığı diledim gitmişsin falan dedim o yüzden gelmedin dedim ...
X cevabı "dogru kadın ölmüş üzüldüm ama ağlamadım taziyeye gitmedim kimsede beni çağırmadı "deyince ben şok oldum...
Haliyle bu arkadaşa mesafe koydum hemen aradi "hayırdır ne oluyor "dedi
Bende "niye öyle dedin falan diye söyleyince aldığım cvb şok etti beni
Bana direk söyle dedi"
"Hele buna bak biz insan yerine koyuyoruz bunun yaptığına bak iftira atti bna" falan diye beni yalanci çıkaracakdi
Tabi ben hakkımdan geldim ...
Diğer gün aradi "haklisin sen ben yalan söyledim senin için söyledim çünkü o kadın senin için cok kötü konuşuyor arkandan oyle olunca çağırmak istemedim ...
"Madem yalan söylüyorsun peki beni niye yalancı iftiracı yapiyon "diye sordum ses yok
Neyse dedim yine bu olaydan sonra baya bir mesafe koydum
Dün bana msj atti sordu bende sordum ...
Burda bir manevi ablam var kadın bunu çağırmış ben orda olmayınca aramızda sorun var diye düşünmüş olmalıki ağzımı aramak için msj atıyor..
"Ben ablana gittim sen yoktun " dedi
bende"evet habrrim var gittiğinden isim vardı gelemedim ben "dedim
Bu arkadaş yetmiyor gidiyor manevi ablamın gelininede "görümcene gidecem brni davet etti sende gel "demiş
Ablamın gelini görümcesine alınmıştı beni çağırmadı diye ...
Bir selamim vardı bu manevi ablamla ilgili arama girmye çalışması canimi sıktı...
Şimdi size onun hareketleriyle ilgili bir şeyler anlatıcam aslında benmi kıskançlık yapiyorum benmi kötü niyetliyim sormak istiyorum...
Ne zaman bu kadınla konuşsam sürekli kocasını anlatır anlıyorum seviyor ama bizde seviyoruz mesela örnek vereyim bir kac tane..
Evine bir şey alsa hemen arar söyler kocam aldı benim kocam alır...
Bir oyuncak almıştı turkiyeden hemen foto atti "benim kocam fiyatı ne olursa olsun alir" dedi
(Fiyatında 100 tl yani burda satılsa 20 euro o kadar pahalı değil yani bunu kendisinede söyledim)
Kiyafet alsa hemen foto atar "bunları sipariş ettim "der...
Ararsa kocam şöyle kocam böyle deyip durur..
Ailemde genetik saçlarım cabuk beyazladı görmüştü dıger gün aradi
"Ayyy ben sana çok üzüldüm saçların hep beyazlanmış canim takma her seyi falan ben şok çünkü hayatımda olumsuz giden bir şey yok...
Evine gittim bir kere yani her seyi en ucuzundan oyle çok pahalı değerli şeyler değil..
Turkiyeye gitti geldi direk beni götürdü altinlarini gösterdi aldığı elbiseleri gosterdi durumları iyi eşi iyi bir ıste çalışıyor ve 10 yıllık evli Bnde o zamanlar 2 yıllık evliydim daha ...
2 yıldır tanıyorum ve hep böyle sanki bizim kocalarımız almıyor...
Bir şey isterse versek bir kac ay ancak utanıp istesek geri verir oda yine bir kac ay sonra...
En sonda artık patlama nedenim bu oldu haksizmiyim diye düşünüyorum da ...
Eşimin dayisinin karısıyla arası çok iyi benimde mesafeli gelmiyorsun deyip durdu bu arkadaş bende" tamam yarın geliyorum" dedim ...
Bana ıste x de gelmek istiyordu bana dedi" tabi çağır "dedim
Gittim x yok ..
"Gelmiyecekmi "dedim
"Yok gelmiyecek taziye var başka bir şehre gitmiş çok ağladı falan filan "
Tabi biz diğer gün akşamı eşimle x evine gittik bende x e baş sağlığı diledim gitmişsin falan dedim o yüzden gelmedin dedim ...
X cevabı "dogru kadın ölmüş üzüldüm ama ağlamadım taziyeye gitmedim kimsede beni çağırmadı "deyince ben şok oldum...
Haliyle bu arkadaşa mesafe koydum hemen aradi "hayırdır ne oluyor "dedi
Bende "niye öyle dedin falan diye söyleyince aldığım cvb şok etti beni
Bana direk söyle dedi"
"Hele buna bak biz insan yerine koyuyoruz bunun yaptığına bak iftira atti bna" falan diye beni yalanci çıkaracakdi
Tabi ben hakkımdan geldim ...
Diğer gün aradi "haklisin sen ben yalan söyledim senin için söyledim çünkü o kadın senin için cok kötü konuşuyor arkandan oyle olunca çağırmak istemedim ...
"Madem yalan söylüyorsun peki beni niye yalancı iftiracı yapiyon "diye sordum ses yok
Neyse dedim yine bu olaydan sonra baya bir mesafe koydum
Dün bana msj atti sordu bende sordum ...
Burda bir manevi ablam var kadın bunu çağırmış ben orda olmayınca aramızda sorun var diye düşünmüş olmalıki ağzımı aramak için msj atıyor..
"Ben ablana gittim sen yoktun " dedi
bende"evet habrrim var gittiğinden isim vardı gelemedim ben "dedim
Bu arkadaş yetmiyor gidiyor manevi ablamın gelininede "görümcene gidecem brni davet etti sende gel "demiş
Ablamın gelini görümcesine alınmıştı beni çağırmadı diye ...
Bir selamim vardı bu manevi ablamla ilgili arama girmye çalışması canimi sıktı...