Bir arkadaş sorunsalı

abiyekuzu26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
1.160
1.266
53
Merhabalar. Benim iki yıldır yediğim içtiğim ayrı gitmeyen. Aynı kaptan yemek yendiğimiz. Üzerimde de çok emeği olan( Boşanma aşamasında çok kahrımı çekti) bir arkadasım var(dı). Bu iki yıl içerisinde zaman zaman anlaşmazlıklarımız oldu havadan sudan sebeplerle 2 3 sefer hep ben alttan aldım yanına gittim konuştum. Gerektiği yerde özür diledim. Ki ağladığımı bilirim üzüntüden.
Son olaya gelelim telefon etmiş etmiş diyorum hiç duymadım aramasını da görmedim ertesi gün iş yerinde tavır yapmaya başladı. Önemsemedim yine ona da simit aldım. Kendi masasında yedi. Önemsemedim öğle arası davet ettim yemeğe gelmedi. Kendi gitti ben dönerken yemekten o gitti bir de beni görüncenkarsı kaldırıma geçti. Bir hafta on gündür durum bu. Tüm binadaki çalışanlara dedikodu malzemesi verdi böyle yaparak. Hala daha yapıyor. Ayrıca iş konusunda yardım istediğimde de yapmıyor.

Neyse ben eskisi gibi gidip konuşmak istemediğimi fark ettim ve konuşmadım. Ve bugünde kafamda bitirdim. Bir müşterinin getirdiği çikolatayı diğer mesai arkadaşına ikram etti beni es geçti. Ben bunu asla yapmaZdım. Bana yapılması zoruma gitti.
Bugün cidden üzüldüm.

Bu dakikadan sonra yine konuşmamaya devam ederim ama içimdeki hüznü durduramıyorum düğününde param olmadığı için kredi kartımla ona altın aldım 500 liraya kendime elbise aldım. Kınasına hiçbir arkadaşı gelmedi ben geldim.

Hep böyle oluyor kimseyi kırmayayım derken ben kırılıyorum. O bana düşman gibi davranadursun ben onun düğün borçlarını ödeyeyim.

Çok içerledim sadece paylaşmak içimi dökmek istedim. Ve belki tecrübeleri ablalardan bir kaç şey duyarım dedim. Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Çok klasik. Hepimizin başına gelmiştir. Çok takmaya değmez. Böyle durumlarda hiç o yokmuş gibi davranırım. Yoksa iyice kalitesiz olduğunuzu düşünür insanlar. Kendi değerinizi bilin.

hep derim sonradan gozunuze gelecek iyilikler yapmayin kimseye.iyilik yapacaksan karsilik beklemeyeceksin bu zamanda yada yapabilecegin kadarini yapacaksin

hep derim sonradan gozunuze gelecek iyilikler yapmayin kimseye.iyilik yapacaksan karsilik beklemeyeceksin bu zamanda yada yapabilecegin kadarini yapacaksin

Yoo içimden gelerek yaptım. Ama ne bileyim o da bana yapar sakınmaz diye düşünüyordum. Böyle olmamasına kırıldım zaten

Çok klasik. Hepimizin başına gelmiştir. Çok takmaya değmez. Böyle durumlarda hiç o yokmuş gibi davranırım. Yoksa iyice kalitesiz olduğunuzu düşünür insanlar. Kendi değerinizi bilin.

Ne bilim sanki hep benim başıma geliyor gibi

Demek sende aynısını yasadın. Galiba hepimiz yasadık.
Bu ara zor zamanlardan geçiyorum beraber büyüdüm insanlar zil takip oynayacak ardımda allah büyük dilerim benim için en kısa zamanda herşey yoluna girer ve herkes ardında kalır...

Hayır canım. Bende çeyrek taktım bir ark ıma. O benim düğünüme bile gelmedi. Hatta evime bile.. Hiçbirşey yokken üstelik. Saçma sapan insanlar var.

Cidden sizinde mi böyle sebepsiz yereydi. Siz davet etmişsiniz o zaman düğünüze. Konuşuyor muydunuz

Bu ara zor zamanlardan geçiyorum beraber büyüdüm insanlar zil takip oynayacak ardımda allah büyük dilerim benim için en kısa zamanda herşey yoluna girer ve herkes ardında kalır...
Bende aynı durumdayım. Ve insanların bu tutumu ne kadar fesat olduklarını ortaya koyuyor.

Birincisi sorunsal degil, sorun.
İkincisi ben nedense soyle dusundum, o arkadasiniz her ihtiyacinizda yaninizda olmus ama o sizin telefona bilerek bakmadiginizi dusunuyor ya da belki o sirada cok ihtiyaci vardi size ve siz duymadiniz o da kirildi.
Yoksa hic kimse durduk yere bu kadar dusmanca davranmaz

Niye peki, neden oyle oldu veya neden oyle hissediyorsun?
Bosandim eski eşim pisliğin teki çıktı uğraştırdı durdu akrabalarıma anlattım destek olurlar belki diye tam tersi akla hayale gelmeyecek dedikodu çıkarttılar falan midem bulanıyor herseyden

Açıklama yapmak istediğimde dinlemedi bile. Bir telefonu duymadım diye 15 gün düşmanca tavır yapılmasının haklı bir tarafını göremiyorum.

Cidden sizinde mi böyle sebepsiz yereydi. Siz davet etmişsiniz o zaman düğünüze. Konuşuyor muydunuz
Konuşuyorduk tabi ki canım. Hiçbir sorun yoktu. Düğünden sonra görüştük. Çalışırken öğle tatilinde aramıştı yemeğe çıkmıştık. Başka Birgün msj yazdı bu cmrts geleceğim diye. Gel beklerim dedim. Hiç aramadı o gün. Hala ekli bende doğum günümü kutluyor sağ olsun neyse ki arkadaşım çok. Çocukluk arkadaşlarım komşularım kızım derken kimseye ihtiyacım yok. Başka bir ark ımda yaptı bunu. Hep arıyor ama gelmiyordu. Birçok şeyime gelmedi. Doğum yaptığımda da çok geç geldi. Ona yakın taşındım. Çok güzel olacak derdi yakın oturunca. Sadece tlf ediyordu ben taşınırken. Evimin önünden geçiyordu hergün. Sordum ne yapmaya çalışıyorsun diye. Hiçbir sorun yok kendimi iyi hissetmiyordum dedi. Hep arayıp iyi olmadığını geleceğini söylüyordu. Hatta diğer ark larla hayırlı olsuna gelecekti evime. Diğer ark ları da ayartmış sonra gidelim demiş öyle dediler bu süreç belki bir yıl sürdü diyebilirim. Kötü olan insan ig da dağ yürüyüşüne falan gidiyordu paylaşımlarda. Bilmiyorum. Mutlu olan günlerimde gelmedi hiç. Aldığım evi bile çekemediğini düşünür oldum. Hiç sevmem böyle yakıştırmaları ama.. Eşimin işyeri ile ilgili iflas edecek diye haber çıkmıştı hemen aramıştı çünkü. Haberlerde görmüş. Bende bir daha açmadım tlf larını.

Çok ince düşünmek bizi hasta eden şey zaten. Akışına bırak, konuşmak mı istemiyor bırak sen de konuşma. Aradığını duymadın diye küsülür mü? Başka birşey olmadığından eminsiniz değil mi? Küsme sebebi çok çocukça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…