- 1 Ekim 2019
- 1.160
- 1.266
- 53
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
Bu sözü çok seviyorum ağladım suanAynı sofradan yemek yedik, karnı doyan dusman oldu.
Sanirim bu sozu yasamayan yok ıcımızde.
Demek sende aynısını yasadın. Galiba hepimiz yasadık.Bu sözü çok seviyorum ağladım suan
hep derim sonradan gozunuze gelecek iyilikler yapmayin kimseye.iyilik yapacaksan karsilik beklemeyeceksin bu zamanda yada yapabilecegin kadarini yapacaksin
Çok klasik. Hepimizin başına gelmiştir. Çok takmaya değmez. Böyle durumlarda hiç o yokmuş gibi davranırım. Yoksa iyice kalitesiz olduğunuzu düşünür insanlar. Kendi değerinizi bilin.
Bu ara zor zamanlardan geçiyorum beraber büyüdüm insanlar zil takip oynayacak ardımda allah büyük dilerim benim için en kısa zamanda herşey yoluna girer ve herkes ardında kalır...Demek sende aynısını yasadın. Galiba hepimiz yasadık.
Hayır canım. Bende çeyrek taktım bir ark ıma. O benim düğünüme bile gelmedi. Hatta evime bile.. Hiçbirşey yokken üstelik. Saçma sapan insanlar var.Ne bilim sanki hep benim başıma geliyor gibi
Niye peki, neden oyle oldu veya neden oyle hissediyorsun?Bu ara zor zamanlardan geçiyorum beraber büyüdüm insanlar zil takip oynayacak ardımda allah büyük dilerim benim için en kısa zamanda herşey yoluna girer ve herkes ardında kalır...
Hayır canım. Bende çeyrek taktım bir ark ıma. O benim düğünüme bile gelmedi. Hatta evime bile.. Hiçbirşey yokken üstelik. Saçma sapan insanlar var.
Bende aynı durumdayım. Ve insanların bu tutumu ne kadar fesat olduklarını ortaya koyuyor.Bu ara zor zamanlardan geçiyorum beraber büyüdüm insanlar zil takip oynayacak ardımda allah büyük dilerim benim için en kısa zamanda herşey yoluna girer ve herkes ardında kalır...
Bosandim eski eşim pisliğin teki çıktı uğraştırdı durdu akrabalarıma anlattım destek olurlar belki diye tam tersi akla hayale gelmeyecek dedikodu çıkarttılar falan midem bulanıyor herseydenNiye peki, neden oyle oldu veya neden oyle hissediyorsun?
Birincisi sorunsal degil, sorun.
İkincisi ben nedense soyle dusundum, o arkadasiniz her ihtiyacinizda yaninizda olmus ama o sizin telefona bilerek bakmadiginizi dusunuyor ya da belki o sirada cok ihtiyaci vardi size ve siz duymadiniz o da kirildi.
Yoksa hic kimse durduk yere bu kadar dusmanca davranmaz
Konuşuyorduk tabi ki canım. Hiçbir sorun yoktu. Düğünden sonra görüştük. Çalışırken öğle tatilinde aramıştı yemeğe çıkmıştık. Başka Birgün msj yazdı bu cmrts geleceğim diye. Gel beklerim dedim. Hiç aramadı o gün. Hala ekli bende doğum günümü kutluyor sağ olsunCidden sizinde mi böyle sebepsiz yereydi. Siz davet etmişsiniz o zaman düğünüze. Konuşuyor muydunuz
Kıskançlık hazimsizlik bence midem bulanıyorBende aynı durumdayım. Ve insanların bu tutumu ne kadar fesat olduklarını ortaya koyuyor.
Merhabalar. Benim iki yıldır yediğim içtiğim ayrı gitmeyen. Aynı kaptan yemek yendiğimiz. Üzerimde de çok emeği olan( Boşanma aşamasında çok kahrımı çekti) bir arkadasım var(dı). Bu iki yıl içerisinde zaman zaman anlaşmazlıklarımız oldu havadan sudan sebeplerle 2 3 sefer hep ben alttan aldım yanına gittim konuştum. Gerektiği yerde özür diledim. Ki ağladığımı bilirim üzüntüden.
Son olaya gelelim telefon etmiş etmiş diyorum hiç duymadım aramasını da görmedim ertesi gün iş yerinde tavır yapmaya başladı. Önemsemedim yine ona da simit aldım. Kendi masasında yedi. Önemsemedim öğle arası davet ettim yemeğe gelmedi. Kendi gitti ben dönerken yemekten o gitti bir de beni görüncenkarsı kaldırıma geçti. Bir hafta on gündür durum bu. Tüm binadaki çalışanlara dedikodu malzemesi verdi böyle yaparak. Hala daha yapıyor. Ayrıca iş konusunda yardım istediğimde de yapmıyor.
Neyse ben eskisi gibi gidip konuşmak istemediğimi fark ettim ve konuşmadım. Ve bugünde kafamda bitirdim. Bir müşterinin getirdiği çikolatayı diğer mesai arkadaşına ikram etti beni es geçti. Ben bunu asla yapmaZdım. Bana yapılması zoruma gitti.
Bugün cidden üzüldüm.
Bu dakikadan sonra yine konuşmamaya devam ederim ama içimdeki hüznü durduramıyorum düğününde param olmadığı için kredi kartımla ona altın aldım 500 liraya kendime elbise aldım. Kınasına hiçbir arkadaşı gelmedi ben geldim.
Hep böyle oluyor kimseyi kırmayayım derken ben kırılıyorum. O bana düşman gibi davranadursun ben onun düğün borçlarını ödeyeyim.
Çok içerledim sadece paylaşmak içimi dökmek istedim. Ve belki tecrübeleri ablalardan bir kaç şey duyarım dedim. Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?