Bir arkadaş sorunsalı

Sizinki bir başka çeşidi. Yüzüne görüp iş çeviren cinsten. Benimki durup dururken düşman kesilen

Sizinki bir başka çeşidi. Yüzüne görüp iş çeviren cinsten. Benimki durup dururken düşman kesilen
İkisi de aynı kapıya çıkıyor işte. Biz aynı yerde çalışsak aynı durumda olabilirdik. Ben tlf u açmadım diye çikolata tutmazdı. Bizimki de bir düşmanlık işte durduk yere.

Gerçekten eminim başka hiçbir şey yok. Çünkü bir önceki gün güzel güzel yemek yedik. Bi elbise almıştım beğenmedim ona verdim. Hiçbir sıkıntı yoktu. Sonra böyle bir şey oldu.
Diğer iş arkadasım konuşmuş duymamış filan demiş. Cevap vermemiş. Bir şey dememiş. Ben konuşmak istediğimde konuşmak istemiyorum dedi. Çok kırıldım açıkçası

İkisi de aynı kapıya çöküyor işte. Biz aynı yerde çalışsak aynı durumda olabilirdik. Ben tlf ü açmadım diye çikolata tutmazdı. Bizimki de bir düşmanlık işte durduk yere.

Çok haklısınız umarım bir daha böyle bir set başımıza gelmez. Ben artık yakın arkadaş edineceğimi bile sanmıyorum.

Hiç üzülmeyin, karşınızdaki resmen kaprisler kraliçesi. Konuşmaması sizin hayranıza. Böyle arkadaş olmaz.

Hiç üzülmeyin, karşınızdaki resmen kaprisler kraliçesi. Konuşmaması sizin hayranıza. Böyle arkadaş olmaz.

Haklısınız ama iş ortamında çok sıkıntı oluyor. Ben de takmıyorum sanıyordum ama takıyor muşum. Bugün müşterinin getirdiği çikolatayı kendi malı gibi davranıp yemesi ve herkese ikram etmesi zoruma gitti biraz

İkisi de aynı kapıya çıkıyor işte. Biz aynı yerde çalışsak aynı durumda olabilirdik. Ben tlf u açmadım diye çikolata tutmazdı. Bizimki de bir düşmanlık işte durduk yere.
Aynen aynı kapı cnm biri sana düşman oluyorsa doğru yoldasın yaşadıklarından bunu öğrendim. ...

Aynen aynı kapı cnm biri sana düşman oluyorsa doğru yoldasın yaşadıklarından bunu öğrendim. ...
O yüzden hiç takmayacaksın. Taktıkça değerin düşer. Tabi ki hatan varsa çok ayrı. Özrümü de dilerim hatalı olsam. Umarım birdaha yaşamazsınız.

O yüzden hiç takmayacaksın. Taktıkça değerin düşer. Tabi ki hatan varsa çok ayrı. Özrümü de dilerim hatalı olsam. Umarım birdaha yaşamazsınız.

Hatalı olsam da olmazsam da 3 defa adım atmısım öncesinde keşke atmasaydım daha önce den biterdi arkadaşlığımız meğerse sadece süreyi uzatmışım

Kendi ağzıyla telefonu duymadığın için küstüm dedi mi? Çok saçma çünkü.

Ne alakasi var diyeceksinjz belki de, eskiden yalnizdi ve size tutunuyordu. Simdi ihtiyaci kalmadi belki de. Kizmayin da turku de bile geciyor ya " burnun mu buyudu gelin olali" ... belki de o hesap.
Bende öyle düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…