- 1 Ekim 2019
- 1.160
- 1.266
- 53
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
Konuşuyorduk tabi ki canım. Hiçbir sorun yoktu. Düğünden sonra görüştük. Çalışırken öğle tatilinde aramıştı yemeğe çıkmıştık. Başka Birgün msj yazdı bu cmrts geleceğim diye. Gel beklerim dedim. Hiç aramadı o gün. Hala ekli bende doğum günümü kutluyor sağ olsunneyse ki arkadaşım çok. Çocukluk arkadaşlarım komşularım kızım derken kimseye ihtiyacım yok. Başka bir ark ımda yaptı bunu. Hep arıyor ama gelmiyordu. Birçok şeyime gelmedi. Doğum yaptığımda da çok geç geldi. Ona yakın taşındım. Çok güzel olacak derdi yakın oturunca. Sadece tlf ediyordu ben taşınırken. Evimin önünden geçiyordu hergün. Sordum ne yapmaya çalışıyorsun diye. Hiçbir sorun yok kendimi iyi hissetmiyordum dedi. Hep arayıp iyi olmadığını geleceğini söylüyordu. Hatta diğer ark larla hayırlı olsuna gelecekti evime. Diğer ark ları da ayartmış sonra gidelim demiş öyle dediler bu süreç belki bir yıl sürdü diyebilirim. Kötü olan insan ig da dağ yürüyüşüne falan gidiyordu paylaşımlarda. Bilmiyorum. Mutlu olan günlerimde gelmedi hiç. Aldığım evi bile çekemediğini düşünür oldum. Hiç sevmem böyle yakıştırmaları ama.. Eşimin işyeri ile ilgili iflas edecek diye haber çıkmıştı hemen aramıştı çünkü. Haberlerde görmüş. Bende bir daha açmadım tlf larını.
Yok ya zevk alıyorlar senin kötü durumda olmandan. Herkes birbirinin hayatını düşünür olmuş. Bir kıyas içinde. Benimde öyle midem bulanıyor.Kıskançlık hazimsizlik bence midem bulanıyor
İkisi de aynı kapıya çıkıyor işte. Biz aynı yerde çalışsak aynı durumda olabilirdik. Ben tlf u açmadım diye çikolata tutmazdı. Bizimki de bir düşmanlık işte durduk yere.Sizinki bir başka çeşidi. Yüzüne görüp iş çeviren cinsten. Benimki durup dururken düşman kesilen
Çok ince düşünmek bizi hasta eden şey zaten. Akışına bırak, konuşmak mı istemiyor bırak sen de konuşma. Aradığını duymadın diye küsülür mü? Başka birşey olmadığınızdan eminsiniz değil mi? Küsme sebebi çok çocukça
İkisi de aynı kapıya çöküyor işte. Biz aynı yerde çalışsak aynı durumda olabilirdik. Ben tlf ü açmadım diye çikolata tutmazdı. Bizimki de bir düşmanlık işte durduk yere.
Gerçekten eminim başka hiçbir şey yok. Çünkü bir önceki gün güzel güzel yemek yedik. Bi elbise almıştım beğenmedim ona verdim. Hiçbir sıkıntı yoktu. Sonra böyle bir şey oldu.
Diğer iş arkadasım konuşmuş duymamış filan demiş. Cevap vermemiş. Bir şey dememiş. Ben konuşmak istediğimde konuşmak istemiyorum dedi. Çok kırıldım açıkçası
Hiç üzülmeyin, karşınızdaki resmen kaprisler kraliçesi. Konuşmaması sizin hayranıza. Böyle arkadaş olmaz.
Aynen aynı kapı cnm biri sana düşman oluyorsa doğru yoldasın yaşadıklarından bunu öğrendim. ...İkisi de aynı kapıya çıkıyor işte. Biz aynı yerde çalışsak aynı durumda olabilirdik. Ben tlf u açmadım diye çikolata tutmazdı. Bizimki de bir düşmanlık işte durduk yere.
O yüzden hiç takmayacaksın. Taktıkça değerin düşer. Tabi ki hatan varsa çok ayrı. Özrümü de dilerim hatalı olsam. Umarım birdaha yaşamazsınız.Aynen aynı kapı cnm biri sana düşman oluyorsa doğru yoldasın yaşadıklarından bunu öğrendim. ...
Insan zoruna giden zaten o insanlarahata yanlış bişey yapma din halde düşman olmasıO yüzden hiç takmayacaksın. Taktıkça değerin düşer. Tabi ki hatan varsa çok ayrı. Özrümü de dilerim hatalı olsam. Umarım birdaha yaşamazsınız.
O yüzden hiç takmayacaksın. Taktıkça değerin düşer. Tabi ki hatan varsa çok ayrı. Özrümü de dilerim hatalı olsam. Umarım birdaha yaşamazsınız.
Kendi ağzıyla telefonu duymadığın için küstüm dedi mi? Çok saçma çünkü.Gerçekten eminim başka hiçbir şey yok. Çünkü bir önceki gün güzel güzel yemek yedik. Bi elbise almıştım beğenmedim ona verdim. Hiçbir sıkıntı yoktu. Sonra böyle bir şey oldu.
Diğer iş arkadasım konuşmuş duymamış filan demiş. Cevap vermemiş. Bir şey dememiş. Ben konuşmak istediğimde konuşmak istemiyorum dedi. Çok kırıldım açıkçası
Kendi ağzıyla telefonu duymadığın için küstüm dedi mi? Çok saçma çünkü.
Kendi ağzıyla telefonu duymadığın için küstüm dedi mi? Çok saçma çünkü.
Ne alakasi var diyeceksinjz belki de, eskiden yalnizdi ve size tutunuyordu. Simdi ihtiyaci kalmadi belki de. Kizmayin da turku de bile geciyor ya " burnun mu buyudu gelin olali" ... belki de o hesap.Velevki değil ne olduğunu söylesin
Bende öyle düşünüyorumNe alakasi var diyeceksinjz belki de, eskiden yalnizdi ve size tutunuyordu. Simdi ihtiyaci kalmadi belki de. Kizmayin da turku de bile geciyor ya " burnun mu buyudu gelin olali" ... belki de o hesap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?