bir arkadaş sorunu

ben insanlardaki "her şeyi bekleyim ama hiçbişey vermeyim" mantığını anlayamıyorum.
hem bebeğine baktırma, kadını kullanma planları yapıyor ama kadın bişey beklediği zaman da böyle triplere giriyor.o zaman kadından bişey de istemeyecek.

sizin için fedakarlık edilmesini istiyosanız siz de insanları tolere edeceksiniz.böyle bi niyetiniz yoksa gidin kv'yi uygun dille kovun bebeğiniz için de sonrasında minnet etmeyin, parasını verin bakıcı tutun bi zahmet.bencil olmayın.

klima büyükmüş tüm evi sogutmus yatak odasında yatıyorlar kız diyorki salon kutuplar gibi oluyor nasıl yatacak tutulur :işsiz: bende bırak gelsin 1 gün tutulsun dönsün dedim :rapci:

Ahhh pembe ahhh hiç akıllanmayacaksın!
Hala gelsin bir gece kalsın,tutulsun görsün diyorsun.
Örtünürse hiç de tutulmaz.
Kayınpeder ya da oğlan alıversin bir klima.
Klima lüks değildir,ihtiyaçtır!

arkadaşım 3 yıllık evli 28 yaşında kadından tam emin değil sanırım 55 falan diyor.

Ahhh pembe ahhh hiç akıllanmayacaksın!
Hala gelsin bir gece kalsın,tutulsun görsün diyorsun.
Örtünürse hiç de tutulmaz.
Kayınpeder ya da oğlan alıversin bir klima.
Klima lüks değildir,ihtiyaçtır!

bebeği kv ye baktıracaksa onu çekmek zorunda arkadaşın bunun farkına varsın. ha bebek için bakıcı tutacaksa ben o sinirle evdeki klimayı bozardım

Senin kv dem naber??
Napiyo var mi bi vukuat
Hakket senin bebege kim bakcak

benimki tedaviye devam ediyor bırak başkasının evini kendi evini bile eskisi gibi temizlemiyormuş.

kendi gibi çılgın arkadaşları var biz yokken bi eskişehir birde bursa turu yaptı kadın yaşadıgımı anlıyorum diyormus :halay:

bazen gidiyoruz yanına haftasonları falan aramız bozuk değil beni biliyorsunuz zaten gülerim hiç kin tutamıyorum :hamarat: mantı falan yapıyor arıyor canın bişi isterse söyle diyor. evim aynı boş boş duruyor işte..

ben kimseye bırakamıcam bakıcıya eşim asla olmaz diyor bende işten çıkmak istemiyorum o zaman söyle annene taşınsın buraya diyor annem taşınmam diyor o zaman benim annem baksın diyor ona da olmaz diyorum o zaman ben çıkcam işten diyor çık diyorum :dondurma: yaşayıp görcez daha hiç belli değil :21:

benimki tedaviye devam ediyor bırak başkasının evini kendi evini bile eskisi gibi temizlemiyormuş.

kendi gibi çılgın arkadaşları var biz yokken bi eskişehir birde bursa turu yaptı kadın yaşadıgımı anlıyorum diyormus :halay:

bazen gidiyoruz yanına haftasonları falan aramız bozuk değil beni biliyorsunuz zaten gülerim hiç kin tutamıyorum :hamarat: mantı falan yapıyor arıyor canın bişi isterse söyle diyor. evim aynı boş boş duruyor işte..

ben kimseye bırakamıcam bakıcıya eşim asla olmaz diyor bende işten çıkmak istemiyorum o zaman söyle annene taşınsın buraya diyor annem taşınmam diyor o zaman benim annem baksın diyor ona da olmaz diyorum o zaman ben çıkcam işten diyor çık diyorum :dondurma: yaşayıp görcez daha hiç belli değil :21:
Çok sevindim kvden adına da senin adına da
Kv gezmenin tadini almis bak desenizde bakmaz gibi gorunuyo ;))
Olmazsa getir ben bakayim ;)

ahh bu kv ler ..

eşi demezmiş fatura ödeyelim yada klima alalım diye az kaldı yaz bitiyor ilk kez senden bişi istedim diyormuş.
Ee hic biseye gelmiyo bu arkadas. O zaman buyuk kavga cikarsin evde. Yada kv ye desin sutyen kulot geziyoruz evde. Cocuk deniyoruz desin. Kv de anlar herhaldeee..

ben insanlardaki "her şeyi bekleyim ama hiçbişey vermeyim" mantığını anlayamıyorum.
hem bebeğine baktırma, kadını kullanma planları yapıyor ama kadın bişey beklediği zaman da böyle triplere giriyor.o zaman kadından bişey de istemeyecek.

sizin için fedakarlık edilmesini istiyosanız siz de insanları tolere edeceksiniz.böyle bi niyetiniz yoksa gidin kv'yi uygun dille kovun bebeğiniz için de sonrasında minnet etmeyin, parasını verin bakıcı tutun bi zahmet.bencil olmayın.
ellerine saglik biz de anneyiz bizim de var annelerimiz nasil dokunuyor insana bu muamele

Ee hic biseye gelmiyo bu arkadas. O zaman buyuk kavga cikarsin evde. Yada kv ye desin sutyen kulot geziyoruz evde. Cocuk deniyoruz desin. Kv de anlar herhaldeee..

öyle bir kız değil diyemez asla anca eşi söylerse söyler eşi de annem zaten bana çok düşkün değil seni bunaltmıyor kadın kaç yaşında sıcak zor geliyor ne var yatsa bir süre diyor..

aman her türlü sıkıntı işte.
nasıl çözecekler bilmiyorum klima varken eve klima alınmasına eşi olmaz der alsalar bile fatura derdi var..

bu akşam gelecek mi bakalım merak içinde bekliyoruz.

Iyi de kadın gelmemiş

Ne bileyim karşıda görümcem var klima aldık dese ben de derim gelip sizin salonda yatayım diye

Gider miyim asla

Belki şaka yapmıştır kadın kocasını bırakıp kaç gün gelecek sanki

canım yalnız arkadaş önceden söyledi aylık 600-700 liraya yakın para verecek öyle keyfi olarak bakmayacak toruna. aralarında bu tarz bi muhabet geçmiş daha önceden para istiyor gibi bir imada bulunmuş.

arkadaşımın eşi de bakıcı tutsak ona da para vercez annem de ev hanımı iyi olur para versek demiş. arkadaşım bozulmuştu ilk etapta ama şimdi para ile baktırmak daha mantıklı diye düşünüyor.

yani öyle kullanma gibi bişey söz konusu değil aslında.

Iyi de kadın gelmemiş

Ne bileyim karşıda görümcem var klima aldık dese ben de derim gelip sizin salonda yatayım diye

Gider miyim asla

Belki şaka yapmıştır kadın kocasını bırakıp kaç gün gelecek sanki

kaç yıldır tanıyorum gelir eminim ki belki rahat edemez evine gider tam bilemiyorum diyor kız.
kadın kendine çok iyi bakıyormuş gerekirse eşinide alır 1-2 ay bizde takılır diyor.

bi kaç kere artık yeni evli değilsiniz daha sık gelin imasında bulunmuş ama arkadaşım sallamıyor pek hala hafta1 görüşmeye devam.

Kv cocuguma baksin ama evimde onun pisligiyle ugrasamam mantigi... Sonucta kv onun cocuguyla, beziyle, mamasiyla, daginikligiyla ugrasacak butun gun. Hem karnin doysun hem pastam dursun...
Klima var diye gelip kalmalarini ben de istemezdim ancak arkadasin olaya bakis tarzini yadirgadigimi belirtmek istedim.
Ya klimayi bozun ya da salonda biz yatiyoruz uygun olmaz desin esi.
Hem de onlarda da klima varmis, kv de bi ilgincmis hakkaten:işsiz:

Gelini hiç haksız görmedim kim isterki kayınvalde ile aynı evde yaşamayı.Bırak kayınvaldeyi yeri geliyor kendi annenle anlaşamıyorsun.

Evleri yakınmış kayınvalde sabah gelip akşam gidemez mi en güzeli bu bence.Çocuğa bakıyor diye beraber oturmak zorunda değiller.Hem çocuk sabah soğuğu yememiş olur hemde evde huzur olur.

canım yalnız arkadaş önceden söyledi aylık 600-700 liraya yakın para verecek öyle keyfi olarak bakmayacak toruna. aralarında bu tarz bi muhabet geçmiş daha önceden para istiyor gibi bir imada bulunmuş.

arkadaşımın eşi de bakıcı tutsak ona da para vercez annem de ev hanımı iyi olur para versek demiş. arkadaşım bozulmuştu ilk etapta ama şimdi para ile baktırmak daha mantıklı diye düşünüyor.

yani öyle kullanma gibi bişey söz konusu değil aslında.

600-700 liraya bakıcı falan bulamaz.en kötü 1200 lira şu an bakıcı.bulsa da insanlar evine kamera sistemi falan kurduruyo güvenebilmek için.kolay değil o işler öyle.elin tanımadığı insanına bırakıp gidecek bebeği.kayınvalidesini çok arar bebek doğunca, masrafı ihtiyacı neyse ben karşılayım da yeter ki kv baksın der emin ol.

Back
X