- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin kv dem naber??ahahaha zaten şaka yapıyorum aman yapmasın kimse
1 sene içinde istiyor ister istemez aramızda hep muhabeti dönüyor bakıcı babane anane falan erken ama insan düşünüyor işte![]()
klima büyükmüş tüm evi sogutmus yatak odasında yatıyorlar kız diyorki salon kutuplar gibi oluyor nasıl yatacak tutulurbende bırak gelsin 1 gün tutulsun dönsün dedim
Ahhh pembe ahhh hiç akıllanmayacaksın!
Hala gelsin bir gece kalsın,tutulsun görsün diyorsun.
Örtünürse hiç de tutulmaz.
Kayınpeder ya da oğlan alıversin bir klima.
Klima lüks değildir,ihtiyaçtır!
arkadaşım 3 yıllık evli 28 yaşında kadından tam emin değil sanırım 55 falan diyor.
faturayıda ödeyelim deseler kadın her ihtiyacını. size gelim der valla![]()
Senin kv dem naber??
Napiyo var mi bi vukuat
Hakket senin bebege kim bakcak
Çok sevindim kvden adına da senin adına dabenimki tedaviye devam ediyor bırak başkasının evini kendi evini bile eskisi gibi temizlemiyormuş.
kendi gibi çılgın arkadaşları var biz yokken bi eskişehir birde bursa turu yaptı kadın yaşadıgımı anlıyorum diyormus
bazen gidiyoruz yanına haftasonları falan aramız bozuk değil beni biliyorsunuz zaten gülerim hiç kin tutamıyorummantı falan yapıyor arıyor canın bişi isterse söyle diyor. evim aynı boş boş duruyor işte..
ben kimseye bırakamıcam bakıcıya eşim asla olmaz diyor bende işten çıkmak istemiyorum o zaman söyle annene taşınsın buraya diyor annem taşınmam diyor o zaman benim annem baksın diyor ona da olmaz diyorum o zaman ben çıkcam işten diyor çık diyorumyaşayıp görcez daha hiç belli değil
![]()
Ee hic biseye gelmiyo bu arkadas. O zaman buyuk kavga cikarsin evde. Yada kv ye desin sutyen kulot geziyoruz evde. Cocuk deniyoruz desin. Kv de anlar herhaldeee..ahh bu kv ler ..
eşi demezmiş fatura ödeyelim yada klima alalım diye az kaldı yaz bitiyor ilk kez senden bişi istedim diyormuş.
ellerine saglik biz de anneyiz bizim de var annelerimiz nasil dokunuyor insana bu muameleben insanlardaki "her şeyi bekleyim ama hiçbişey vermeyim" mantığını anlayamıyorum.
hem bebeğine baktırma, kadını kullanma planları yapıyor ama kadın bişey beklediği zaman da böyle triplere giriyor.o zaman kadından bişey de istemeyecek.
sizin için fedakarlık edilmesini istiyosanız siz de insanları tolere edeceksiniz.böyle bi niyetiniz yoksa gidin kv'yi uygun dille kovun bebeğiniz için de sonrasında minnet etmeyin, parasını verin bakıcı tutun bi zahmet.bencil olmayın.
demez diyemez bir taraftan da iyi gelini oynuyor arkadasEe hic biseye gelmiyo bu arkadas. O zaman buyuk kavga cikarsin evde. Yada kv ye desin sutyen kulot geziyoruz evde. Cocuk deniyoruz desin. Kv de anlar herhaldeee..
Ee hic biseye gelmiyo bu arkadas. O zaman buyuk kavga cikarsin evde. Yada kv ye desin sutyen kulot geziyoruz evde. Cocuk deniyoruz desin. Kv de anlar herhaldeee..
ben insanlardaki "her şeyi bekleyim ama hiçbişey vermeyim" mantığını anlayamıyorum.
hem bebeğine baktırma, kadını kullanma planları yapıyor ama kadın bişey beklediği zaman da böyle triplere giriyor.o zaman kadından bişey de istemeyecek.
sizin için fedakarlık edilmesini istiyosanız siz de insanları tolere edeceksiniz.böyle bi niyetiniz yoksa gidin kv'yi uygun dille kovun bebeğiniz için de sonrasında minnet etmeyin, parasını verin bakıcı tutun bi zahmet.bencil olmayın.
Iyi de kadın gelmemiş
Ne bileyim karşıda görümcem var klima aldık dese ben de derim gelip sizin salonda yatayım diye
Gider miyim asla
Belki şaka yapmıştır kadın kocasını bırakıp kaç gün gelecek sanki
canım yalnız arkadaş önceden söyledi aylık 600-700 liraya yakın para verecek öyle keyfi olarak bakmayacak toruna. aralarında bu tarz bi muhabet geçmiş daha önceden para istiyor gibi bir imada bulunmuş.
arkadaşımın eşi de bakıcı tutsak ona da para vercez annem de ev hanımı iyi olur para versek demiş. arkadaşım bozulmuştu ilk etapta ama şimdi para ile baktırmak daha mantıklı diye düşünüyor.
yani öyle kullanma gibi bişey söz konusu değil aslında.