Bence de çözümü çok basit yapsınlar bir klimada onlara gitsin, çocuğuna bakacakmış kadın hem çocuğu da rahat eder, kışın sıcak yazın serin olur, çocuğa yatırım gibi düşünsün. Hatta ben olsam faturayı da öderdim.
Ahhh ahh kızımı büyüttüm çok şükür ama çalışamadım istediğim yerde, annemin yaşı var sağolsun baktı ama kızıma baktığı için ona saçımı süpürge etsem az gelirdi. 2. çocuğu düşünüyorum, KV çok genç ahhh gelse baksa çocuğuma, yanımda kalsa, başımın üstünde taşırım. Evladınızı emanet ediyorsunuz, ne büyük bir lütuf bu ya. Çoğu kadın ağlaya ağlaya tanımadığı bakıcıya veriyor, bir sürü para döküyor, kreşe veriyor gözü arkada. Ablamın KV'si genç ama bakamam dedi, annem de rahatsız bakamıyor, kız mecbur bakıcıya vercek şimdiden kahroluyor. Kıymetini bilin şu KV'lerin, onlar rahatını bozup çocuklarınıza bakıyor, bu kadar da abartmayın, kadın çöpsüz üzümmüş üstelik. 3 günlük dünya ayol, kötü olsa zaten çocuk da verme de böyle KV'lere de burun kıvırmayın yarın o kadına öyle muhtaç olursunuz ki, keşke gelse de tepemde ağırlasam dersiniz.