Bir Arkadaşı arıyorum

balkizim95

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2021
116
30
18
30
Merhaba arkadaşlar 21 Haziran’da beraber Zeynep Kamilde kürtaj olmuştuk. Aynı odadaydık, o an telaştan iletişim bilgisi isteyemedim. Ama onu çok merak ettim nasıl oldu acaba diyorum hep. Kendisi öğretmendi. Tanıyan belki çıkar belki kendisi buralardadır diye yazayım dedim

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar 21 Haziran’da beraber Zeynep Kamilde kürtaj olmuştuk. Aynı odadaydık, o an telaştan iletişim bilgisi isteyemedim. Ama onu çok merak ettim nasıl oldu acaba diyorum hep. Kendisi öğretmendi. Tanıyan belki çıkar belki kendisi buralardadır diye yazayım dedim
Yani iyi niyetle yazmışsınız ama belki kendisi burada olsa bile takma isimle üye olmuştur ve bu tarz kişisel bilgilerini duyurmak istemiyor olabilir 😊

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence buraya kadının bu kadar kişisel bilgisini yazmanız doğru olmamış.

Lutfen tc ve adres bilgisi de ekleyin mesajiniza, bu kadar ifsa yetmemistir. Ya belki taniyan var ama kurtaj oldugunu bilmiyor? Belki annesi okuyunca uzuntuden kalp krizi gecirecek? Ya da bi ogrencisi, bir veli gorecek? Bu kadar dusuncesiz olmak zorunda misiniz?

pankart bastırıp taksim ve kadıköy meydanlarına da asalım mı? sosyal medyada aratıp bulabilirseniz bulursunuz da burda bir kadının bilgilerini ifşa edip de aramak ne kadar doğru? Ayrıca belki kanlısısın da kadını elindeki bilgilerle arıyosun nerden bilelim kimsin ne değilsin?

1627163905920.webp

Birini özel bilgileriyle anonim bir platformda aramak nedir? Hayatımda böyle saçma şey duymadım. Adını diğer tüm sosyal mecralara yazsanız bulursunuz belki de. Off akıl verdiklerine fikir de ver yarabbi 😑

pankart bastırıp taksim ve kadıköy meydanlarına da asalım mı? sosyal medyada aratıp bulabilirseniz bulursunuz da burda bir kadının bilgilerini ifşa edip de aramak ne kadar doğru? Ayrıca belki kanlısısın da kadını elindeki bilgilerle arıyosun nerden bilelim kimsin ne değilsin?
Oooo mevlana Aslı seni buralarda tekrar görmek ne güzel 😂
Mevlana olunca insan ne olursa olsun yine geliyor tabii 😂

ya safın önde gidenisiniz yada çok kötü niyetleri olan biri
elinde interneti olup buralara girebilen biri saf olamayacağına göre...
gece gece sinir harbisiniz
İlk başta siradan isim soyisim vermiş diye düşündüm de meslek yaş evlilik senesi verince de bence hiç saf değil kotuniyetli

İlk başta siradan isim soyisim vermiş diye düşündüm de meslek yaş evlilik senesi verince de bence hiç saf değil kotuniyetli

belki de yakalamakk isteyen bir eski sevgili yada eş ?
ya cidden adını gören bir tanıdığı olsa ?
kvkk kapsamına girer mi acaba ya şikayet etsek ceza alır mı

Merhaba,
tümüyle iyi niyetle konu açmış olabilirsiniz ama izni olmadan kimsenin isim soyad vb kişisel bilgilerini, sağlık durumunu paylaşamazsınız zira özel hayatın gizliliği ve mahremiyetin ihlali (TC Anayasa'nın 20. maddesi, 5237 sayılı TCK) ve 6698 sayılı Kişisel verilerin korunması kanunu gereği suçtur ve cezası vardır.

Son düzenleme:
Back
X