Bir Arkadaşı arıyorum

Yani iyi niyetle yazmışsınız ama belki kendisi burada olsa bile takma isimle üye olmuştur ve bu tarz kişisel bilgilerini duyurmak istemiyor olabilir 😊
Bir an hiç düşünmedim öyle olabileceğini yani gerçekten iyi niyetli olarak son durumunu merak ettim hepsi bu takma isimle kaydolmuş olsa bile özelden mesaj atıp nasıl olduğunu yazarsa çok sevinirim

Lutfen tc ve adres bilgisi de ekleyin mesajiniza, bu kadar ifsa yetmemistir. Ya belki taniyan var ama kurtaj oldugunu bilmiyor? Belki annesi okuyunca uzuntuden kalp krizi gecirecek? Ya da bi ogrencisi, bir veli gorecek? Bu kadar dusuncesiz olmak zorunda misiniz?
Ne kadar kötüsünüz neden ifşa etmek için yazayım? Son durumunu merak ettim sadece annesi de oradaydı. Çok kötü niyetlisiniz

pankart bastırıp taksim ve kadıköy meydanlarına da asalım mı? sosyal medyada aratıp bulabilirseniz bulursunuz da burda bir kadının bilgilerini ifşa edip de aramak ne kadar doğru? Ayrıca belki kanlısısın da kadını elindeki bilgilerle arıyosun nerden bilelim kimsin ne değilsin?
İfşa etme niyetim yoktu sadece kendisini çok merak ettim çok üzgündü en son durumunu merak ettim bunda da kötü niyet aramayın be

Birini özel bilgileriyle anonim bir platformda aramak nedir? Hayatımda böyle saçma şey duymadım. Adını diğer tüm sosyal mecralara yazsanız bulursunuz belki de. Off akıl verdiklerine fikir de ver yarabbi 😑
Bulamadım maalesef soy adını da bilmediğim için bulamadım. En başta size fikir versin ön yargı ile yaklaşmamayı öğrenirsiniz

belki de yakalamakk isteyen bir eski sevgili yada eş ?
ya cidden adını gören bir tanıdığı olsa ?
kvkk kapsamına girer mi acaba ya şikayet etsek ceza alır mı
Yani ne diyeyim sadece iyi niyetimden kendisini çok merak ettiğimden dolayı böyle düşünüyorsanız diyecek bir şey bulamıyorum.

Merhaba,
tümüyle iyi niyetle konu açmış olabilirsiniz ama izni olmadan kimsenin isim soyad vb kişisel bilgilerini, sağlık durumunu paylaşamazsınız zira özel hayatın gizliliği ve mahremiyetin ihlali (TC Anayasa'nın 20. maddesi, 5237 sayılı TCK) ve 6698 sayılı Kişisel verilerin korunması kanunu gereği suçtur ve cezası vardır.
Merhaba evet bilgilerini verme sebebim belki bulurum diyeydi. Konuyu silebilirseniz çok sevinirim, düşünmeden yazdım 😊

Yani ne diyeyim sadece iyi niyetimden kendisini çok merak ettiğimden dolayı böyle düşünüyorsanız diyecek bir şey bulamıyorum.

yani sizce böyle bir dünyada ulu orta birinin bilgilerini ifşa edip arıyorum merak ediyorum diyen birine güvenebilir miyiz ? sizi tanımıyoruz, nasıl bilelim iyi niyetinizi ?
bi de millete laf çakmışsınız ön yargı ile yaklaşmayın diye. insanlar kapı komşusunu tanıyamıyor, neler geliyor başına. kilimcinin kör oğluna mı inanalım burada böyle bir konuda ?
siz iyi niyetli de olsanız başkaları şüphe etmek zorunda malesef. ki yaptığınız suç da teşkil eden bir durum.

yani sizce böyle bir dünyada ulu orta birinin bilgilerini ifşa edip arıyorum merak ediyorum diyen birine güvenebilir miyiz ? sizi tanımıyoruz, nasıl bilelim iyi niyetinizi ?
bi de millete laf çakmışsınız ön yargı ile yaklaşmayın diye. insanlar kapı komşusunu tanıyamıyor, neler geliyor başına. kilimcinin kör oğluna mı inanalım burada böyle bir konuda ?
siz iyi niyetli de olsanız başkaları şüphe etmek zorunda malesef. ki yaptığınız suç da teşkil eden bir durum.
Suç teşkil ettiğini bile bilmiyordum. Sadece arkadaşı merak ettim o kadar. Böyle paylaşım yapılmaması gerektiğini bilsem neden yazayım sizce? Evet tanımıyorsunuz ama yargılamadan önce gerçek niyetimi sorgulayabilirsiniz. Yöneticiden rica ettim postu silmesi için.

Suç teşkil ettiğini bile bilmiyordum. Sadece arkadaşı merak ettim o kadar. Böyle paylaşım yapılmaması gerektiğini bilsem neden yazayım sizce? Evet tanımıyorsunuz ama yargılamadan önce gerçek niyetimi sorgulayabilirsiniz. Yöneticiden rica ettim postu silmesi için.

şunu anlatamadık sanırım art niyetli biri evet niyetim kötü der mi ?
burada kadınların yaşadıkları kötü bir sürü olay var, eşlerinin sevgililerinin neler neler yaptığını okuyoruz. üzülüyoruz. tepkimizi anlamsız bulmanız tuhaf.
neyse en azından öğrenmiş oldunuz. umarım arkadaşın hayatını sıkıntıya sokacak birşey olmamıştır.

şunu anlatamadık sanırım art niyetli biri evet niyetim kötü der mi ?
burada kadınların yaşadıkları kötü bir sürü olay var, eşlerinin sevgililerinin neler neler yaptığını okuyoruz. üzülüyoruz. tepkimizi anlamsız bulmanız tuhaf.
neyse en azından öğrenmiş oldunuz. umarım arkadaşın hayatını sıkıntıya sokacak birşey olmamıştır.
Yani çok uzun zaman olmadı üye olalı bilemiyorum neler yaşandığını, tepkiniz haklı ama şikayet edeceğiz ceza alsın gibi söylemler de doğru mu acaba? Allah biliyor sadece merak ettim nasıl olduğunu o kadar, suç olduğunu bilsem neden bile bile suç işleyeyim. Küçük çocuğum var ceza alsın diyen arkadaş neden önce bir kez dinlemiyor?

Yani çok uzun zaman olmadı üye olalı bilemiyorum neler yaşandığını, tepkiniz haklı ama şikayet edeceğiz ceza alsın gibi söylemler de doğru mu acaba? Allah biliyor sadece merak ettim nasıl olduğunu o kadar, suç olduğunu bilsem neden bile bile suç işleyeyim. Küçük çocuğum var ceza alsın diyen arkadaş neden önce bir kez dinlemiyor?

e çünkü yaptığınız cidden suç, iyi niyetle bile olsa birinin şahsi bilgilerini ifşa edemezsiniz, ilgili kanun maddesi eklenmiş. google a maddeyi kopyalayıp okuyabilirsiniz.

yani bilmiyor olabilirsiniz anlıyorum da, hala insanların buna kızmasını garip bulup kendinizi savunmanız bence doğru bir tutum değil. bunu söylemeye çalışıyorum. bundan sonrası için aklınızda olur.

e çünkü yaptığınız cidden suç, iyi niyetle bile olsa birinin şahsi bilgilerini ifşa edemezsiniz, ilgili kanun maddesi eklenmiş. google a maddeyi kopyalayıp okuyabilirsiniz.

yani bilmiyor olabilirsiniz anlıyorum da, hala insanların buna kızmasını garip bulup kendinizi savunmanız bence doğru bir tutum değil. bunu söylemeye çalışıyorum. bundan sonrası için aklınızda olur.
Suç olduğunu bilmiyordum diyorum bende işte. Evet şimdi öğrendim mune yazınca baktım. Ama yemin ederim ifşalamak vs gibi bir amacım yoktu sadece buradaysa son durumunu merak etmiştim o kadar. Ceza alsın demeleri çok zoruma gitti ya vallahi de billahi de bunun ifşalamak anlamında olduğunu bilsem asla ve asla böyle bir paylaşım yapmazdım.

Ne kadar kötüsünüz neden ifşa etmek için yazayım? Son durumunu merak ettim sadece annesi de oradaydı. Çok kötü niyetlisiniz
Kadinin her seyini yazmissiniz, ben mi kotuniyetliyim? Bi kendinize gelin, annesini de misa olarak yazdim 🤦🏼‍♀️

Suç olduğunu bilmiyordum diyorum bende işte. Evet şimdi öğrendim mune yazınca baktım. Ama yemin ederim ifşalamak vs gibi bir amacım yoktu sadece buradaysa son durumunu merak etmiştim o kadar. Ceza alsın demeleri çok zoruma gitti ya vallahi de billahi de bunun ifşalamak anlamında olduğunu bilsem asla ve asla böyle bir paylaşım yapmazdım.
Turkiye devleti sinirlari icerisinde “kanunu bilmemek” yani “suc oldugunu bilmiyordum” bahanesi mazeret sayilmaz, dolayisiyla bu soylediginiz hicbir yerde kabul gormez

Merhaba arkadaşlar 21 Haziran’da beraber Zeynep Kamilde kürtaj olmuştuk. Aynı odadaydık, o an telaştan iletişim bilgisi isteyemedim. Ama onu çok merak ettim nasıl oldu acaba diyorum hep. Kendisi öğretmendi. Tanıyan belki çıkar belki kendisi buralardadır diye yazayım dedim
bulursunuz inş. sitede açılmış kürtaj konularına yorum yazın konu açmıştır belki yorumunuzu görür

Son düzenleme:
Back
X