- 17 Aralık 2015
- 27.099
- 49.553
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gururlu ve onurlu bir insan olabilmek güzel şey dogrusuÖyle olmuyor o senin arkadaisnin terbiyesizligi. Ben geçen sene hamile iken ve en zor kış şartlarında ise 3 vasıta değiştirerek gidiyordum günde 4 5 saat gidiş geliş yolda geciyordu. Sonra bir arkadaşım bizim şirkete geçti ve aynı ilçede oturuyoruz. Benzin parasını filan paylaşarak yol arkadssi olabilirdik hatta isyerindekiler hadi iyisin demişlerdi kurtuldun yoldan. O kişi işe başlayınca bana teklif bile etmedi o bişey demeyince bende gurur yaptım hiç söylemedim vkendim gitmeye devam ettim ona da tavır yapmadım sonuçta kimseye minnet etmem ben , imasini bile yapmadım , bu insanın gururu ile ilgili bişey dilencilik yapmak yerine yollarda sürünurum daha iyi :)
arkadasin degilde araban oldugu icin menfaatlenmek isteyen beleşci gibi geldi bana.
esimin de vardi boyle arkadaslari, normal zamanda arayip nasilsin diye sormayan, normal zamani gectim kötü gününde bile arayip bi gecmis olsun demeyen, basin saolsun demeyen veya hayirli olsun bile demeyen ama araba lazim olunca ilk önce onu arayan.Gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Ben arkadaşlığımi bozmadım hatta konuşmaya çalıştım o gittiğimiz yerde . Ben birini samimi görüyorsam bir şey isterim ancak yapmıyorsa tavır almam . Onun da benden bir şey istemesini anlarım ancak tavır almasını anlamıyorumBu arkadaslığınızın derecesi ile ilgili. İkinizin birbirinizi konumlardırdığınız yerler denk değilmiş. O nedenle onun sizi engellemesini de anlıyorum çünkü o daha samimi olduğunuzu düşünüyormuş, yanıldığını görmüş ve uzaklaşmış. 30 yaşımdan sonra ben sizin yerinizde olsam bunun için arkadaşlık bozmam, yalnızca ona göre davranırım
Eşiniz umarım akillanmistir o günden sonra . Yazık ya . Eşinizin kalbi temiz ama insanlar bunu anlamıyoresimin de vardi boyle arkadaslari, normal zamanda arayip nasilsin diye sormayan, normal zamani gectim kötü gününde bile arayip bi gecmis olsun demeyen, basin saolsun demeyen veya hayirli olsun bile demeyen ama araba lazim olunca ilk önce onu arayan.
arabayi vermedigi ilk gun ayni sizin arkadasiniz gibi yaptilar.
hatta bir arkadasi eryamanda oturuyordu, kizilaya gelecek esimi aradi, biz ozamanlar daha sevgiliyiz, x gel beni al da kizilaya gidelim dedi aksam 9.
ne münasebet yani neden sen gidip aliyosun seninle gorusmek istiyoda ciksin kendisi gelsin dedim, esim beni dinlemedi ozaman belki parasi yoktur vs dedi gitti aldi. ankaranin bir ucundan kalkip obur ucuna gitti diyeyim size, cocugu aldi geldi 5 dk bile oturmadi yaninda, baska bir arkadasi ariyormus gibi yapti gidiyim bide onu goriyim ya dedi gitti![]()
O bana gelinceye kadar oraya giderdi zaten. Çünkü evlerimiz çok ters ve uzakBosver sil gitsin ayyyy ne sinir bozucu nasıl insanlar var yüzsüz ötesiii... Ben en fazla benim buraya gel burdan gidelim derdim![]()
Tavır almasını ben sizi sizin onu gördüğünüzden daha samimi görmesine bağladım. O nedenle uzaklaşmış benim fikrimceBen arkadaşlığımi bozmadım hatta konuşmaya çalıştım o gittiğimiz yerde . Ben birini samimi görüyorsam bir şey isterim ancak yapmıyorsa tavır almam . Onun da benden bir şey istemesini anlarım ancak tavır almasını anlamıyorum
eşime ben söylemesem yine akıllanmazdı, cok arkadasi boyle yanimdayken aradi ozellikle bayanlar, x napiyosun ya surda canli muzik varmis beni alda gidelim, ben ozaman kiskanclik yapiyorum sanmasin diye sadece bir kez benim bir isim var sen gel kizilayda bulusup gidelim de, gelirse agzimi acmam ama gelmezse bir daha gel beni al diyen kimseye sende gitmeyeceksin dedim, 2 si haric digerlerinin hepsi boyle yaptiginda telefonda konusurken tamam diyip, 3 5 dk sonra mesaj atti ay benim bir isim cikti baska zaman goruselim olurmuuu falan yazdilar. hiç şaşmadı yani.Eşiniz umarım akillanmistir o günden sonra . Yazık ya . Eşinizin kalbi temiz ama insanlar bunu anlamıyor
Herkesi alıp bırakıyordu ama sizin dolmuşla donmenize izin verdiyse gerçekten sogurdum ben olsameşime ben söylemesem yine akıllanmazdı, cok arkadasi boyle yanimdayken aradi ozellikle bayanlar, x napiyosun ya surda canli muzik varmis beni alda gidelim, ben ozaman kiskanclik yapiyorum sanmasin diye sadece bir kez benim bir isim var sen gel kizilayda bulusup gidelim de, gelirse agzimi acmam ama gelmezse bir daha gel beni al diyen kimseye sende gitmeyeceksin dedim, 2 si haric digerlerinin hepsi boyle yaptiginda telefonda konusurken tamam diyip, 3 5 dk sonra mesaj atti ay benim bir isim cikti baska zaman goruselim olurmuuu falan yazdilar. hiç şaşmadı yani.
adam benim sevgilimken nisanlimken yeri geldi gece 2 lere kadar calisirken bir gun bile gel beni al demedim, gecenin 2 sinde tek basima dolmusa bindim taksiye bindim gittim, adamlarda ki rahatliga bak![]()
Bu samimi görmesinden değil başka bir şey olsa gerekTavır almasını ben sizi sizin onu gördüğünüzden daha samimi görmesine bağladım. O nedenle uzaklaşmış benim fikrimce
Kendilerini mağdur pozisyonuna getirmeye bayılır bu cinsler sizi de suçlu hissettirir . Yol ver gitsinAcaba gaddarlik mu yaptım diye aklıma geliyordu bazen ama yok ya onun böyle bir şey istemesi garip zaten
yoo benide cok birakmak isterdi, ben sinir oluyodum boyle seylere sabah ise gidecek gece 2 ye kadar beni beklemesinin anlami ne ki? ondan once nasil gidip gelebildiysem ondan sonra da gidip gelebilirdim sonucta. ben gerek duymadimHerkesi alıp bırakıyordu ama sizin dolmuşla donmenize izin verdiyse gerçekten sogurdum ben olsam
Aşırı talepkar insanlarla arkadaşlık edilmez, ortada bir zaruriyet olsa zaten o teklif etmese de siz götürebilirdiniz belki. Ama bu anlattığınız bildiğiniz adam kullanma.Ya aslında kendimi suçlu hissetmiyorum doğru yaptığımı düşünüyorum ama bu arkadaştan öyle bir şey beklemezdim . Yani adam kullanma mi denir buna bilmiyorum biraz öyle hissettim. Bir de "alır mısın" demiyor hep "al" diyor emreder gibi . İlginç ya
O tarz insanlar fedakârlık yapmayı bilmez ama hep fedakarlık ister bu tarz insanlardan uzak durmak en guzeliO bana gelinceye kadar oraya giderdi zaten. Çünkü evlerimiz çok ters ve uzak
Her yer bu ve daha fazlası insan türüyle doluBöyle bir insan olabilir mi? Bana olamaz gibi geliyor. Gerçekten ilginç