Bir arkadaştan daha oldum

kesinlikle aklımdan geçen herşeyi yazmışsın .aynen öyle oluyor o anne babanın tüm sorumlulugu o tek oğlana haliyle evlendiği kıza kalıyor.

Çok haklısınız. En başta bana sen tecrübelisin nasıl davranayım ne yapayım diye sormuştu. Fikrimi söyledim ben. Her söylediğine tamam demesine güvenme dedim ama ben kötü oldum. Bir evin bir oğlu sorumluluğu çoktur dikkat et dedim. Beni üzecek hiç bir şey yapmaz ailesine hiç bağlı değil dedi. Bana da mutluluklar dilemek düştü. Keşke oda bana aynı şeyi yapsaydı

Kesinlikle aynı durum. Artık mesajlarında nasılsın diye sormak bile yok. Sorusunu soruyor cevabını alıyor sonra kayıp. Artık açmıyorum ben de

kesinlikle aklımdan geçen herşeyi yazmışsın .aynen öyle oluyor o anne babanın tüm sorumlulugu o tek oğlana haliyle evlendiği kıza kalıyor.
İşte ben bunu söylediğimde kötü oldum. Zaten 10 yıldır aileden uzak evlenince iyice uzaklaşır dedi bana. Ben onu etkiliyorum dedi

Evlilik birazda nasip işidir. Bugün iyi olursun yarın işin bozulur. Bunun havasının atılmasını gerçekten anlamıyorum. Bir ay tanıdığın bir insan için arkadaşını kırmak hiç anlamadığım bir şey

Benim sadece arkadaş olsa....
Akrabalarimin bazilarindan da cirkin davranişlar sergileyenler olmuştu. :)
İyi oluyor tanımış oldunuz işte. Emin ol durumunuz duzelince de ya yarişa girer sizinle ya da iyi olmaya calisir.

Siz de ona bedava peynirin sadece fare kapanında olduğunu bildirin. Bir evin bir oğlu olma durumu demek o oğul kardeşlere maddi manevi yardım edecek demek, anne babaya da o oğul yaaaaani gelin bakacak demek, bunu da bilsin yağni.

bu kadar varlıklı ve bir evin bir oğlu 10 gündür tanıdığı kızla mı evleniyor.bu işte bir bit yeniği vardır bence mümkünn değil
Yaniii, herhangi bir kadın da olurmuş. Adam evlenmek için evleniyor sanki. Hani kadın olsun evde, donlarımı yıkasın, neslimi yürütsün, anama babama baksın, toplum içinde evli barklı adam etiketim olsun falan. Saf kız da iki marka elbise, mücevher görmüş nasıl havalanmış. Yazık yav.

Aslında beni çok severdi ama nasıl böyle bir kıyas içine girdi anlamadım
Sende olup onda olmayan bazı şeyler yıllarca canını sıktı da farketmedin belki. Belki bu tavrı tek sana değil, etrafa kendini kanıtlama peşine düştü. Belki eziklik psikolojisine girdi. Belki yarıştan beslenen bir tip.

Neden böyle yapmasını sormuyorsunuz? Senin evliliğinde olacaklar sana benimkiler bana özel böyle yapması çok ayıp ama belki farkında değil lütfen ilk önce konuşmayı deneyin eminim yaptığını fark edecek. Etmezse işine baksın zaten

Artık görüşmek istemiyorum bu arkadaşımla ama yakın arkadaştık biz. Böyle konuşuyor diye görüşmemek olur mu
Senin düşündüğün kadar yakın arkadaş olsanız hiç böyle şeyler yapmaz arkadaşınız içten içe ya başka konularda sizi kıskanıyor ya da sizi sevmiyor valla durumu olmayan arkadaşıma ben aman ne güzel bak hayatında şunlar şunlar güzel diyorum parayla bunları alabilir misin vs. hiçte aldığımı sattığımı da göstermem üzülmesin diye elimden geldiği kadar da çocuklarına falan çok istediklerini bildiğim şeyleri almaya çalışırım yani benim de var çocukluk arkadaşım yakin normali böyledir sizinki nasıl yakın arkadasmis. Görüşmek zorunda değilsiniz

Bi türban ve makyaja çok bile. Benim gelinliğim 1000 TL idi. Kuaför 100 TL. Benim kıymetim gayet de bilindi. Dediğinize göre sizin de kıymetiniz bilinmiş. En güzeli bu. Allah tonla para dökenden ziyade seni senin onu sevdiğinden daha çok seven, kollayan bir adam nasip etsin, gerisi teferruat.

Anlamadığım benim kıskanacak hiç bir şeyim yok. Kötü bir evlilikten çıktım. Kaç sene borç ödedim. İyi kötü tekrardan bir hayat kurup evlendim. o çok çok iyi şartlarda benden ki evleneceği eşininde şartları çok iyi. Kıyas yapıp kalbini kıracağı son insan bendim

Belki evliliği olduktan sonra konuşmayı denerim

İşte ben bunu söylediğimde kötü oldum. Zaten 10 yıldır aileden uzak evlenince iyice uzaklaşır dedi bana. Ben onu etkiliyorum dedi
Tam tersi olacak. Evlenince adam ve ailesi arasında büyükkkk bir aşk başlayacak. Yıldırım aşkı.

Herkesi kendin gibi bilme. İnsanlardan herşeyi bekle. Hem de herşeyi. O kadar huzursuz ki içi onun, o kadar mutsuz ki, kıyas yaparak elde ettiği yalan mutluluklarla ayakta kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…