Haklisin, tedavi ol dediler oluyorum, is bul Calis Seidler is ariyorum daha bulamadim ama gittigim Bütün görüsmeler isvicredee gönlümde türkiye olmasina ragmen, kocanndan bosan Dediler, Kücük bebekle depresif enerjisiz, issiz aile desteksiz , yalniz bosanamiyorum, Evet öneriler güzel ama uygulamasi zor ,Cidden bir arpa boyu yol alamamışsın , hala aynı şeyler , burdaki insanlar sana daha ne desin
Bak 8 yıldır aynı konuyu açmışsın , ben son konularını hatırlıyorum , yurtdışında ünide kocanla tanıştın evlendin orda kaldın , şiddetin her türlüsünü gördün üstüne kocan seni kızınla tehdit etti , intiharı bile düşündün , senin boşanmaktan başka çaren Yok , çifte vatandaşsın yaşadığın yerde bir araştır kadın haklarını bilmem nesini .Haklisin, tedavi ol dediler oluyorum, is bul Calis Seidler is ariyorum daha bulamadim ama gittigim Bütün görüsmeler isvicredee gönlümde türkiye olmasina ragmen, kocanndan bosan Dediler, Kücük bebekle depresif enerjisiz, issiz aile desteksiz , yalniz bosanamiyorum, Evet öneriler güzel ama uygulamasi zor ,
Ailem önermiyor sorun benmisim esim dogruymus tek Cocugu büyütemeisim, öyle es bulamazmisim pisman olurmusum vs.Bak 8 yıldır aynı konuyu açmışsın , ben son konularını hatırlıyorum , yurtdışında ünide kocanla tanıştın evlendin orda kaldın , şiddetin her türlüsünü gördün üstüne kocan seni kızınla tehdit etti , intiharı bile düşündün , senin boşanmaktan başka çaren Yok , çifte vatandaşsın yaşadığın yerde bir araştır kadın haklarını bilmem nesini .
14 senedir buradayim esinizle iyiyseniz sorucaktim olmaz, tek dayanak es o sorunliysa gurbet kötü cok kötüKaç senedir yurtdışındasınız ?ben de 3 aydır evlilik yapıp geldim ,gerçekten depresyona girdim ,alışamadım ,eşimlede yeni evli olduğumuz halde ,bu yüzden bir sürü sıkıntı yaşıyoruz ,sizi çok iyi anlıyorum ,İnan’ın gurbete giden ancak anlar halinizden ,öyle kolay değil burada işler ,gerçekten çocuk olursa veya işe girersem alışırım diye düşünüyordum ,fakat sizin konunuzu okuyunca iyice içimi karamsarlık sardı
Peki çalışmadınızmı ?bu dönemde ,ne bileyim en azından çalışıp birikim yapsaydınız bari ,buradaki maaşlar çok iyi en azından bir gelecek için zemin hazırlardınız kendinize ,maddi anlamda güçlü oldumu insan ,ailenin ne dediği, arkanda olup olmadığını bile düşünmezdiniz en azından14 senedir buradayim esinizle iyiyseniz sorucaktim olmaz, tek dayanak es o sorunliysa gurbet kötü cok kötü
Aileniz öl dese ölecek misinAilem önermiyor sorun benmisim esim dogruymus tek Cocugu büyütemeisim, öyle es bulamazmisim pisman olurmusum vs.
Önümü göremiyorum uzun zamandir, kendime inanmadigimdan en güvendigim ailemi dinliyorumAileniz öl dese ölecek misin
Gecin bence bunları
Bahanelerin arkasına saklanıyorsunuz gibime geldi
Fazla biriktiremedim, esim ne kadar para harcarsam evde o kadar huzurlu oluyordu, biriktirdigimle cocukla 5-6 yil kimseye Muhtac olmadan yasarim ama sonra ne yaparim bilemem esime de güvenemem
Severek mi evlendiniz?asıl sorun eşiniz mi yoksa yurtdışına uyum mu sağlayamadınız?kaç sene çalıştınız ?üniversite bitirmişsiniz mesleğiniz ne ?5, 6 yıl yetecek kadar para birikiminiz varsa ,Türkiye’de ailenizle yaşanmanıza gerek yok ,eşyalı bir ev kiralayıp bir işe girerseniz ,çocuk için mecburi nafaka bağlayacak eşiniz geçinirsiniz ,ailenize muhtaç olmadanFazla biriktiremedim, esim ne kadar para harcarsam evde o kadar huzurlu oluyordu, biriktirdigimle cocukla 5-6 yil kimseye Muhtac olmadan yasarim ama sonra ne yaparim bilemem esime de güvenemem
Mesleğiniz nedir?
Şöyle diyeyim İsviçre ırkçı ötesi bir işdünyasına sahip orda iş bulmanız zor.
Şu anki psikolojinize bakarak bence siz Türkiyeye dönün ama ailenizden medet ummayın.
Gelin, psikolojiniz düzelsin, iş de bakarsınız. Siz ordaki hayatı sevmiyorsunuz, evliliğiniz de kötü, eeee orda durmakya sebebiniz yoksa nasıl mutlu olacaksanız öyle yapın derim.
Kaç senedir yurtdışındasınız ?ben de 3 aydır evlilik yapıp geldim ,gerçekten depresyona girdim ,alışamadım ,eşimlede yeni evli olduğumuz halde ,bu yüzden bir sürü sıkıntı yaşıyoruz ,sizi çok iyi anlıyorum ,İnan’ın gurbete giden ancak anlar halinizden ,öyle kolay değil burada işler ,gerçekten çocuk olursa veya işe girersem alışırım diye düşünüyordum ,fakat sizin konunuzu okuyunca iyice içimi karamsarlık sardı
Peki cocuk ve babasi?Mesleğiniz nedir?
Şöyle diyeyim İsviçre ırkçı ötesi bir işdünyasına sahip orda iş bulmanız zor.
Şu anki psikolojinize bakarak bence siz Türkiyeye dönün ama ailenizden medet ummayın.
Gelin, psikolojiniz düzelsin, iş de bakarsınız. Siz ordaki hayatı sevmiyorsunuz, evliliğiniz de kötü, eeee orda durmakya sebebiniz yoksa nasıl mutlu olacaksanız öyle yapın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?