bir ay boyunca beraber zayıflayalım varmısınız arkadaşlar

istikrar1986

Boy 164 bslng.82 güncel 66.5 hedef 55
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2012
2.879
4.682
248
bu günlükte zaman sınırı var çünkü uzun zamana diyeti yayarak hedeften sapabiliyoruz ve iradeye hakimiyet zor bir durum sadece bir ay sabredecem algısı olunca netice daha iyi alınabilir düşüncesindeyim bir ay sonra tekrar duruma göre hedef belirlenebilir

şimdilik benle beraber bir ay boyunca paylaşim yapacak ciddi kararlı hedefine kilitlenen arkadaşlar arıyorum
ben 163 boyundayım kilom 74 lere çıktı şimdi kilom ise 65 hedefim bir ay içerisinde 59 düşmek geri sayım yaparak bir ayı inş bitireceğiz burda inş birbirimize faydalı olacağimiza inanıyorum hadi arkadaşlar bilgilerinizi paylaşin

arkadaşlar madem biz bir gurubuz kurallarımızıda beraber oluşturalım ben şimdilik birkaçını yazacam size uymayan kural olursa söyleyin

1.günlük menu paylaşiyla beraber arkadaşların menulerine yorum yapalım
2.menu paylaşiminı en geç akşam 7 kadar yapalım ve bu saatten sonra sadece sıvı gıdalar tüketmeye çalişalım
3.herkes isteği şekilde yiyebilir ama hedefimiz az ve sık yemek olmalıdır
4.sporsuz hedefe ulaşamayacağimizi bilerek en az 40 dk günlük aktive yapacağiz
5.tartılma günlerimiz her 10 günde bir.ayın 4-14-24
6.zayıf olmak size ne ifade ediyor yada diyet hakkında ne düşünüyorsanız paylaşalım bir kelime bile olabilir ne düşünürsek beyin ona göre yön bulur beyni şartlamak açısındanda gerekli bu durum istege bağlı
7. bazı ögelere dikkat edersek ona göre menunuze yorum yaparken puanlama yapacağiz ilerde yazacam

gurubumuz

boza boy167 başlangıç kilo 70.7 1.etap 69.4 (-1.3)

moonlin14 boy159 başlangıç kilo 63.8 1.etap 63.2(-600gr)

bayanbaloncuk boy167 başlangıç kilo 64.9 1.etap 63.3(-1.6)

gulum6 boy157 başlangıç kilo 65 1.etap 64(-1.1)

dağyolu boy163 başlangıç kilo 65.1 1.etap 63.7(-1.4)

yağmur199 boy165 başlangıç kilo61.9 1.etap 60.5 (-1.4)

dilviin boy153 başlangıç kilo53.0 1.etap 51.4(-1.6)

chatlaks boy153 başlangıç kilo 2.etap 60

Son düzenleme:

bende haziran sonuna kadar 57 olmak istiyorum sana destek olabilirimm

tamam kardeşim başlıyalım o zaman yarından itibaren menu paylaşimi yap
bugunki menum

kalkınca limonlu ılık su
sabah 1 peynirli tost 3 zeytin yeşillik
ara 1ç.bardaği kahveli süt meyve
öglen tavuk salatası ayran 1 çiğ köfte
ikindi 4 diyet biskuvi meyve 1 kayısı döneri yeşil çay
akşam salata çok az tavuk ayran
45dk yürüyüş su miktarını bilmiyorum

dünkü menümü paylaşyım ozaman canım,

Sabah : 0.5 lt su daha sonra mercimek çorbası + 1 dilim kepek ekmeği

Ara : 2tane erik

Öğlen : 2tane sigara böreği + 2 yemek kaşığı makarna salatası + 3 yemek kaşığı barbunya plaki + 1 zeytin + 1 çatal peynir

Ara: 3 tane erik

Akşam : 2 biber dolması + 1 lokma ekmek + 3 çatal salata

Ara : 3 kare çikolata ve naneli şekersiz şeker
..
Toplam günde 3 lt su içmeye çalışıyorum herzaman, dünde 3 lt olmuştur

anladığım kadarıyla azar azar yemeye çalışmışsın güzel olmuş maşallah herseyden var ben sabah kahvaltı yapmaya çalişiyorum seninkide güne çok hafif başlamak olmuş bende deneyebilirim aslında eleştirilerine canı gönülden açıgım bilgin olsun

merhaba, mesaj sayım 100den az olduğu için özel mesaj atamıyorum malesef birbirimize destek olamamızı çok isterim
inş elimizden geldiği kadar birbirimize ayrdımcı olalım günün belli saatlerinde birlikte keşke girebilseydik neysa akşam 7 kadar menumüzü yazmış olalım ki yorum yapalım yarın ki diyetimizde biraz daha başarıyı yakalayalım

benim menüm değişiyor ruh halime göre desem ama bugün akşam yemeğinde tavuk değil de taze fasulye yemeyi düşünüyorum. öğle yemeği de yemedim henüz onu da nesfit olarak düşünüyorum. belki 1 dilim ekmek de yerim akşam bilemiyorum. ama 7 ye kadar yazmış olurum

boy kilo kaç evet akşam etten ziyade sebze yemek lazım eti öğlene tercih etmek hazım için daha iyi

artık geri sayıma başlayalım iki arkadaş daha inş aramıza katılacak sizler devam ettiği sürece ben burda olacam ve hedefimize ulaşmadan ayrılmayacam

Son düzenleme:
bende varım bende varımmm
bugun başlamışsınız madem beni de alın aranızaa
boy 1,69 kilo 67,5 30 gün sonraki hedefim 62kg

ben bugun diyetimi yaptım artık bu saatten sonra sadece sıvı tüketebilirim

kalkınca ılık limonlu su
sabah 1d.ekmek 1 yumurta yeşillik
ara 1 b.ayran 1meyve
öğlen 1porsiyon sebze yemeği 1b.ayran salata 1.5d.ekmek
ara yeşil çay 4 diyet biskuvi
akşam 1porsiyon sebze yemeği 1b.ayran yarım dilim ekmek 1kase çorba 1 meyve
2 lt den fazla su spor 560kalori yaktım

hadi arkadaşlar menu paylaşimi yapın diyet yarına atılacak bir durum değil yarın belki haftaları belki ayları belki yılları alıp götürüyor karar aldık diyet yapacağiz doğru bir karar mı evet ozaman yarına eger atarsak doğru bildiğimiz düşüncenin algısı zayıflar ve kendimizin gücünü azaltabiliriz
haydin haydin menu paylaşimınaaaaaaaa

Sabah: şekersiz çay
2 dilim ekmek
1 kibtir kutusu peynir
4 siyah zeytin
domates salatalık

öğlen yemeğimden yarım saat önce 1 fincan yeşil çay

öğlen: nesfit

akşam: yarım dilim ekmek
6 kaşık sebze yemeği
domates salatalık

ben yavaş yavaş karataya ısınmaya çalışıyorum daha olmadı ama olacak İnşallah

kahvaltı
1 dilim etimek üzeri kaşar (fırında ısıttım)
8-10 siyah zeytin
1çay bardağı kadar ceviz
yeşil çay

öğle
yeşil fasulye
cacık
salata

akşam
fırsatım olmadı bu saatten sonra da yemek yemek istemedim 2 yeşil elma 1 kivi
butün akşamda su içcem

yaklaşık 1 aydır hiiiiiiiiiiçç ekmek yemedim

süpersiiinnn 560 kal çok iyi yavf spor ne yapıyosun

Kızlar bende varım sizle, 2 aydır falan diyet yapıyorum başka bi grupla daha yazıyorum ama farklı gruplarla da paylaşmak faydalı olacaktır diye düşündüm:) 6 kilo verdim şimdiye kadar, şimdi 1ayda 5 kilo daha vermek istiyorummmm, şu an 63.8kiloyum ama ben ona 64diyorum 59adüşmek istiyorum 1ayda umarım başarabilirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…