- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi istikrar1986
-
bu günlükte zaman sınırı var çünkü uzun zamana diyeti yayarak hedeften sapabiliyoruz ve iradeye hakimiyet zor bir durum sadece bir ay sabredecem algısı olunca netice daha iyi alınabilir düşüncesindeyim bir ay sonra tekrar duruma göre hedef belirlenebilir
şimdilik benle beraber bir ay boyunca paylaşim yapacak ciddi kararlı hedefine kilitlenen arkadaşlar arıyorum
ben 163 boyundayım kilom 74 lere çıktı şimdi kilom ise 65 hedefim bir ay içerisinde 59 düşmek yarından itibaren geri sayım yaparak bir ayı inş bitirecem burda inş birbirimize faydalı olacağimiza inanıyorum hadi arkadaşlar bilgilerinizi paylaşin
anladığım kadarıyla azar azar yemeye çalışmışsın güzel olmuş maşallah herseyden var ben sabah kahvaltı yapmaya çalişiyorum seninkide güne çok hafif başlamak olmuş bende deneyebilirim aslında eleştirilerine canı gönülden açıgım bilgin olsundünkü menümü paylaşyım ozaman canım,
Sabah : 0.5 lt su daha sonra mercimek çorbası + 1 dilim kepek ekmeği
Ara : 2tane erik
Öğlen : 2tane sigara böreği + 2 yemek kaşığı makarna salatası + 3 yemek kaşığı barbunya plaki + 1 zeytin + 1 çatal peynir
Ara: 3 tane erik
Akşam : 2 biber dolması + 1 lokma ekmek + 3 çatal salata
Ara : 3 kare çikolata ve naneli şekersiz şeker
..
Toplam günde 3 lt su içmeye çalışıyorum herzaman, dünde 3 lt olmuştur
inş elimizden geldiği kadar birbirimize ayrdımcı olalım günün belli saatlerinde birlikte keşke girebilseydik neysa akşam 7 kadar menumüzü yazmış olalım ki yorum yapalım yarın ki diyetimizde biraz daha başarıyı yakalayalımmerhaba, mesaj sayım 100den az olduğu için özel mesaj atamıyorum malesefbirbirimize destek olamamızı çok isterim
inş elimizden geldiği kadar birbirimize ayrdımcı olalım günün belli saatlerinde birlikte keşke girebilseydik neysa akşam 7 kadar menumüzü yazmış olalım ki yorum yapalım yarın ki diyetimizde biraz daha başarıyı yakalayalım
benim menüm değişiyor ruh halime göre desemama bugün akşam yemeğinde tavuk değil de taze fasulye yemeyi düşünüyorum. öğle yemeği de yemedim henüz onu da nesfit olarak düşünüyorum. belki 1 dilim ekmek de yerim akşam bilemiyorum. ama 7 ye kadar yazmış olurum
boy kilo kaç evet akşam etten ziyade sebze yemek lazım eti öğlene tercih etmek hazım için daha iyi
BMI 23.74 kilon normal hedefin 60 filansa çok iyi 7 kiloyuda 1.5 ay gibi verirsin inşboy 168 kilo 67
tabi buyrun aramıza mantıklı bir hedef yapmışsın bugun menu paylaşın sabit kalman temennisiylebende varım bende varımmm
bugun başlamışsınız madem beni de alın aranızaa
boy 1,69 kilo 67,5 30 gün sonraki hedefim 62kg
ben bugun diyetimi yaptım artık bu saatten sonra sadece sıvı tüketebilirim
kalkınca ılık limonlu su
sabah 1d.ekmek 1 yumurta yeşillik
ara 1 b.ayran 1meyve
öğlen 1porsiyon sebze yemeği 1b.ayran salata 1.5d.ekmek
ara yeşil çay 4 diyet biskuvi
akşam 1porsiyon sebze yemeği 1b.ayran yarım dilim ekmek 1kase çorba 1 meyve
2 lt den fazla su spor 560kalori yaktım
Sabah: şekersiz çay
2 dilim ekmek
1 kibtir kutusu peynir
4 siyah zeytin
domates salatalık
öğlen yemeğimden yarım saat önce 1 fincan yeşil çay
öğlen: nesfit
akşam: yarım dilim ekmek
6 kaşık sebze yemeği
domates salatalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?