- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi istikrar1986
-
çok iyi menu acizane tavsiyem ayran yada yogurt ekle yağ yakımını artırıyor bu şekilde devamlı olursan çok güzel menu ama diyetlerin devamlı olması en temel şart bu şekilde doyuyormusun birde su ve sporu yazarsan memnun oluruzSabah: şekersiz çay
2 dilim ekmek
1 kibtir kutusu peynir
4 siyah zeytin
domates salatalık
öğlen yemeğimden yarım saat önce 1 fincan yeşil çay
öğlen: nesfit
akşam: yarım dilim ekmek
6 kaşık sebze yemeği
domates salatalık
suyu öğünlerine yayıyormusun bu önemli çünkü hem tok tutar menun çok güzel evet doğru herzaman fırsatımız olamayabiliyor inş bugun fırsatın olur ne zamandır bu şekilde besleniyorsunben yavaş yavaş karataya ısınmaya çalışıyorum daha olmadı ama olacak İnşallah
kahvaltı
1 dilim etimek üzeri kaşar (fırında ısıttım)
8-10 siyah zeytin
1çay bardağı kadar ceviz
yeşil çay
öğle
yeşil fasulye
cacık
salata
akşam
fırsatım olmadı bu saatten sonra da yemek yemek istemedim 2 yeşil elma 1 kivi
butün akşamda su içcem
yaklaşık 1 aydır hiiiiiiiiiiçç ekmek yemedim
hoşgeldiiiiiiiiiin safalar getirdiiiiiin moonlin kardek tabi buyur gel hedefimiz aynı bende 5 kilo vermek istiyorum inş bu günlükten en az 4 kilo vermeden çıkmak yoooooook ona göre kızlar deavamlılk şart menuleri bozmak yok sizleri sever bu kardeşiniz inanın biz bu günlükle başaracağizKızlar bende varım sizle, 2 aydır falan diyet yapıyorum başka bi grupla daha yazıyorum ama farklı gruplarla da paylaşmak faydalı olacaktır diye düşündüm:) 6 kilo verdim şimdiye kadar, şimdi 1ayda 5 kilo daha vermek istiyorummmm, şu an 63.8kiloyum ama ben ona 64diyorum 59adüşmek istiyorum 1ayda umarım başarabilirim:)
hoşgeldin canım kan gurubuna göre beslenmek duymuştum tesirli oluyormugünaydin kizlarr bende geleyim bari dedim :) 167 boyundayim ve 64.9 kiloyum (cuma tartildim ) ben kan grubuna göre besleniyorum ve günde yalnizca 2 ögün yiyorum sabah kahvaltisi ve aksam yemegi, aksam yemegimi en gec 6 da yemis ve günü kapatmis oluyorum :)
hoşgeldin canım kan gurubuna göre beslenmek duymuştum tesirli oluyormu
çok çok iyi maşallah bende öğünlerimi azaltınca tesirini baya görmüştüm şimdilik bu şekilde beslenecem daha sonra bakarsın sana bu konuda arkadaş olmuşum azmin daimi olur inşhosbulduk canim :) ben yillardir diyetlerden nefret eden biri olarak, evet bana cok tesirli oldu :) tam 2 nisan da 74.2 kg la basladim bu sisteme ve cuma günü yani 24 mayista tam 52 günde 64.9 kg dim :) yani 9.3 kg verdim fena sayilmaz sanirim :)
çok çok iyi maşallah bende öğünlerimi azaltınca tesirini baya görmüştüm şimdilik bu şekilde beslenecem daha sonra bakarsın sana bu konuda arkadaş olmuşum azmin daimi olur inş
çok doğru düşünmüşsün inş verirsin hatta dahaa fazlasını bile olabilir maden vücüdunun şifresini çözmüşsün önmeli olanda bu zaten başarılarını görmek ümidiyle bu arada spor varmı birde kaç litre su içiyorsuninsallah :) bundan sonrasini yavas yavas veririm diye düsünüyorim cünkü yediklerimin kalorilerini arttierdim artik ki ideal kiloma inince vucut tekrar kilo almasin diye :) temmuz basina kadar 60 küsürü görmüs olurum insallah
çok doğru düşünmüşsün inş verirsin hatta dahaa fazlasını bile olabilir maden vücüdunun şifresini çözmüşsün önmeli olanda bu zaten başarılarını görmek ümidiyle bu arada spor varmı birde kaç litre su içiyorsun
yok ne haddime kızayım şu şekilde istersen bir dene agzına suyu alınca yutma yanaklarını şişir su böylelikle yanaklarına değsin sonra yut bunun faydası hem çok var hemde mide bulantın biraz azalır canım ben çıkmak zorundayım inş akşama menunu tam gün yazarsan seviniriz ona göre sağlıklı yorum yapalıminsallah canim seninde öyle tabi :) ama benim ideal kilom zaten 60 kg. tabi ben 58 e inicem.
ya acikcasi ben hic su icmiyorum, simdi kizcaksiniz bana ama ben kendimi bildim bileli cocuklugumdan beri icimem midem bulaniyor benim su icince:) bende o yüzden artik bende zorlamiyorum kendimi
yok ne haddime kızayım şu şekilde istersen bir dene agzına suyu alınca yutma yanaklarını şişir su böylelikle yanaklarına değsin sonra yut bunun faydası hem çok var hemde mide bulantın biraz azalır canım ben çıkmak zorundayım inş akşama menunu tam gün yazarsan seviniriz ona göre sağlıklı yorum yapalım
suyu öğünlerine yayıyormusun bu önemli çünkü hem tok tutar menun çok güzel evet doğru herzaman fırsatımız olamayabiliyor inş bugun fırsatın olur ne zamandır bu şekilde besleniyorsun
aleyküm selam tabi buyrun aramıza bugun menu paylaşimi yapın ne yediklerinizi yazın bizde ona göre yardımcı olalımselamünaleyküm bende aranıza katılmak istiyorum.
çok sağol iyiyiz sağlıklı besleniyoruz 1 ayda daha fazla kilo vermen gerekirdi suyu hatırlamak için gözünün önünde olsun her odaya mesela bir surahi koy suzuz açlık çok hissedersin hem yediklerinin daha iyi hazmetmesi için su gerekli bence bu işi çok önemse inş bu günlükte en az 4 kilo vereceğizselam hanımlar nabersiniz bakiimmm yaklaşık 1 aydır bu şekilde besleniyorum 70 kilo ile başlamıştım
bebek için ''Sağlıklı gebelikler için kilo verelim'' topikinde arkadaşlarla birlikte zayıflamaya çalışıyorum son 1 ayı hızlandırmak istediğimden sizede katılmak istedim su konusunda çok sıkıntılıyım ben tam bir su içme özürlüyüm unutuyorum yaa :18: ama akşam en az 1,5 litre içmeye çalışıyorum başlangıçta onu bile içemiyordum akşama doğru günlük menü bildirimimi yaparım
süpersin desene mideni küçültmüşsün karbonhidrat almıyorsun sebze meyve ağirlıklı spor yokmu kaç litre su içtin meselasabah kahvaltisi saat 10 gibi:karpuz, 1 bucuk ceviz, 2 cig badem, yarim portakal ve azicik kasar peyniri.
aksam yemegim 17:25 te yedim: 1 kaseden biraz fazla kabak corbasi (az yagli ve krema yerine sütle yapildi).
günü kapatmis bulunuyorum :)
önemli olan zayıflamaksa ve bunu zateen bir ay yapacağiz haftalık tartılmak şevk açısından iyi gelir istersen paylaşmayabilirsinben her hafta tartılmayı düşünmüyorum açıkçası ayda1 tartılacağım o yüzden beni grup dışında tutunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?