- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
- Konu Sahibi istikrar1986
-
hic icmedim desem yeridir :) sabah yedigim karpuz su yerine gecti bana. karbonhidrati oldukca az aliyorum evet :) spor önceden hergün yapiyordum fakat son 2 haftadir haftada 2 güne indirdim. cünkü hergün yapinca vucut hep ayni tempoyu istiyor. ama yarindan itibaren günde yarim saat spor yapmaya basliycam tekrar bakalim :)süpersin desene mideni küçültmüşsün karbonhidrat almıyorsun sebze meyve ağirlıklı spor yokmu kaç litre su içtin mesela
hic icmedim desem yeridir :) sabah yedigim karpuz su yerine gecti bana. karbonhidrati oldukca az aliyorum evet :) spor önceden hergün yapiyordum fakat son 2 haftadir haftada 2 güne indirdim. cünkü hergün yapinca vucut hep ayni tempoyu istiyor. ama yarindan itibaren günde yarim saat spor yapmaya basliycam tekrar bakalim :)
bağirsak problemin varmı diyecem ama bu yemeğe olmaz heralde su en iyi çözüm birde açlık hissediyormusun haftada en az 4 gün öneriyorlar sporu bu diyet uzadıkça insanın sabrını çok tüketiyor hayat aktiven düşüyor belki insanlardan kaçıyorsun o yüzden su ve spor hakkında biraz düşün derim
bagirsak problemim yok denebilir, yani ben oldum olasi zaten cok lavaboya giden biri degilim :)
diyet demisken aslinda ben diyet yapmiyorum yani istedigim kiloya inince de bu düzende yiyicem yemeklerimi :) ve miktarlari böyle olacak yine. spor yapiyordum zaten ama 2 haftadir biraktim iste 2 güne indirdim ama yarindan itibaren az da olsa terar yapayim diyrum, tabi ben haftanin 3 günü okula gidip gelirken 20 ser dakikadan 40 dakika tempolu yürüyorum, onu spordan saymiyorum ama :)
sen saymıyorsun ama haftanın 5 günü nerdeyse spor yapıyorsun inş bu şekilde başarıların devam eder ama alışkanlıklarımız değişebiliyor yada çevreye uyum sağlamak zorunda olduğumuz durumlar çok oluyor o yüzden ben sürekli böyle beslenemem hadi hepimize kolay gelsin
canım kaç kalori yaktıını nasıl hesaplıyosun netteki değerlere göremi yani yarım saat koşmak şu kalori gibi...kalkınca ilık limonlu su
sabah 2d.ekmek 1yumurta 4zeytin yeşillik
ara yarım elma 2 diyet mısır gevreği
öğlen 1kase çorba 1kase sebze yemeği salata 1b.ayran
ara yeşil çay 2diyet biskuvi meyve
akşam 6 kaşik sebze yemeği 1b.ayran 1d.etimek
2.5 lt su spor 600kalori yaktım spora gidiyorum
:) hadi bakalim. insallah hepimiz istedigimiz hedeflere ulasiriz
canım kaç kalori yaktıını nasıl hesaplıyosun netteki değerlere göremi yani yarım saat koşmak şu kalori gibi...
bi deılık limonlu su neden?
bide bence 3 dilim ekmek çok gibi geldi sen bilirsin ama onun dışında gayet süpersin
sporda gidiyorum ya koşu bandında bisiklette filan gösteriyor kaç kalori yaktığını bende hepsini toplayıp yaziyorum
limonlu su yağ yakımını arttırıyor diyetisyen önerisi
3 dilim toplamımı fazla günlük çünkü 3 dilimin üstüne çıkmıyorum
İnşallah ya
haniiiiiii spooor haniiiiiiii çok güzel zeytin faydalı bir meyve ama yaği var 10 tane azaltabilirsen iyi olur kartayda 8 den sonra yemeyin diyor evet doğru ama vücutta gün gibi akşam olunca oda akşamı yaşiyor yani vucut sistemi yavaşlıyor o yüzden 7 den sonra ben birşey yememeye çalışıyorum sağlıcakla kal canımkahvaltı
2 etimek üzeri kaşar(hergün 1 taneydi pazar sebebiyle 2 oldu)
1 domates
1 salatalık
4-5 tane ceviz
10 zeytin
1 bardak yeşil çay
öğle
yeşil fasulye
1 bardak ayran
az öncede
1 yeşil elma
1 kivi
şimdilik 1,5 litre su
hatceciimmmmmmmmmm
sporda gidiyorum ya koşu bandında bisiklette filan gösteriyor kaç kalori yaktığını bende hepsini toplayıp yaziyorum
ben seviyorum ekmek ürünlerini o yüzden 3 olması çok iyi benim açımdanbana 3 dilim iyi geldi canim ya :) yani benim görüsüm tabiii.
ben seviyorum ekmek ürünlerini o yüzden 3 olması çok iyi benim açımdan
ben önceden de cok ekmek yemeyen biriydim sadece haftasonlari kahvaltida yerdim ama 55 gündür hic ekmek yemedim ya
arkadaşim maşallah sana ya nazar değmesin dikkat et
evet artık ipin ucunu yakalamışsın evet ben veriyorum ama bu ay bittikten sonra hep beraber verelim isterseniz görüşmek üzerecok tesekkür ederim :) ben diyet olarak düsünmedigim icin galiba bu defa yilmadim :) ödül günü veriyor musunuz kendinize kizlar?
hımm demekki ben işime geldiği gib anlamışım karaty teyzeyi 10 kalmış aklımdahaniiiiiii spooor haniiiiiiii çok güzel zeytin faydalı bir meyve ama yaği var 10 tane azaltabilirsen iyi olur kartayda 8 den sonra yemeyin diyor evet doğru ama vücutta gün gibi akşam olunca oda akşamı yaşiyor yani vucut sistemi yavaşlıyor o yüzden 7 den sonra ben birşey yememeye çalışıyorum sağlıcakla kal canım
hatceciimmmmmmmmmm
cok tesekkür ederim :) ben diyet olarak düsünmedigim icin galiba bu defa yilmadim :) ödül günü veriyor musunuz kendinize kizlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?