- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
Ay evet bizim iş yerndeki tipsiz erkekleri çıplak düşündüm bi an. Bir süre sevişemeyebilirim travma geçirip. Doğru diyosun
çıplaklar ya üşüdüler zannımca klimalara yüklendiler :))Elektrik faturası neden artmış, anlamadım.
bence yaparlar çünkü oda renkli bi çalışma ortamı oluşturmak amaçlıdır, verim alacaklaryamidem bulandı öykk özel günde yapmazlar heralde
doğru diyosunIyyyk çok fena ya. Çalıştığım arkadaşların özel bölgelerini görmek istemezdim, hele de bazılarının suratına bile dayanamazken.
Aynı okulda çalıştığım öğretmenlerden biri tepemde zıplıyor neden geçen hafta ses yapıyorsunuz sessiz olur musunuz dedim diye. Ki onu da 6-7 kız çığlık çığlığa tepiştiler diye dedim.doğru diyosun
inanmıyorum,çocuktan beter deseneAynı okulda çalıştığım öğretmenlerden biri tepemde zıplıyor neden geçen hafta ses yapıyorsunuz sessiz olur musunuz dedim diye. Ki onu da 6-7 kız çığlık çığlığa tepiştiler diye dedim.
Ben ne yapayım bunun suratını ne yapayım bunun bedenini. İnsanlık lazım önce. Ahh ahh.
İnan canım. 34 yaşında bunu yapan insan. Kusura bakma seni de dertlerimle sıktım. İyi akşamlar.inanmıyorum,çocuktan beter desene
estağfurullah,allah akıl fikir versin o insana..İnan canım. 34 yaşında bunu yapan insan. Kusura bakma seni de dertlerimle sıktım. İyi akşamlar.
Amin canım sağ ol.estağfurullah,allah akıl fikir versin o insana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?