Canim benim oncelikle sakin ol. Daha cok yeni 1 aycik olmus. Tamamen burnunun oturmasi 6ayla 1 sene arasinda degisicek. Zaten simdi hangi doktora gitsen sana olumlu bir yanit vermez. Bu surec gectikten sonra hala sevmiyosan burnunu dusunursun. Ama simdi kendi i lutfen uzeme iyilesmene bak.eminim zamanla cok seviceksin burnunu
Eki Görüntüle 991921 sen boyle biseymi istedin canim? emre ilhan revizyonda iyi diye duymustum.
burun ucunu biraz daha sivri olmasini istiyordum. ama burnumun ucu ilk gunden bu yana cok top. odemden oldugunu nedense pek dusunemiom. ve inecegine de ihtimal vermiyorum. emre ilhana mail attim. ins 6 ay icinde operasyon uygundur derse mutlaka gitcemsence nasil olmus burnum?
arkadaslar lutfen yardim edin...
Bir ay once burun estetigi oldum ama burnumdan memnun degilim. Burnumun ucunu ince kibar birsey istemistim ama burnumun ucu top ve burun kanatlarindan birisi yukarda birisi asagida duruyor. Sis bu inecek bla bla zirvaliklarini duymak istemiyorum. Sisler inse bile bu kadar bariz asimetri ve sisin inecegini duzelecegini dusunmuyorum. 6 ay sonra revizyonu kesinlikle kafaya koydum. 6 ay sonra revizyon yapan bir doktor taniyormusunuz?
Eki Görüntüle 991694 Eki Görüntüle 991695
ben arada okuyorum burda emre ilhan cok basarili diye duymustum ins istedigin sonucu verir.
begenmeme gelince bence kotu degil ama burnun ucu banada birazcik yuvarlak gibi geldi.ama hafif yuvarlak olmasi, cok dogal havasi katmis tabi o da ayri bi konu:44:
kısacası senin gorusun onemli birazda sadece kemeri almis gibi duruyor hangi doktordu?
canım sakin ol.. burnun gayet güzel görünüyo ama istediğin gibi olmamış olabilir hem daha yeni biraz zaman geçsin eger begenmezsen revizyon olrsun emre ilhanı cok duydum bi arastır istersen
keske emre ilhana olsaydim ilk seferonunlada maillesmistim ameliyat olmadan once, ama medyaya yanildim. Hasan findik da oldum. Avrupada deli gibi reklamlari donuyor. evet dogal gorunuyor kimse anlamiyor estetik oldugumu. fakat ucu hic ama hic icime sinmedi. Hasan Findik ilk zaman attigim maillere duzelecek sis var seklinde kisa mesajlarla cevap veriodu ama artik yanit vermio maillerime kafayi yicek gibi oluyom. Eski burnuma oranla hosuma gidio ama genede o kadar para verince ister istemez beklentide buyuk oluyo
olsun senden bin kat kotu burunlar var sukret dedigim gibi guzel burnun yani sadece ucu onuda sen kafana takmissin.
valla ameliyat olmadim ben ama benim burnum acayip kalkik ucuda biraz sivri.boyle nasi sinir oluyorum.burun killarimi aldirmak zorunda kaliyorum dusun yani
Demeet Allah iyiligini versinaglarken guldurdun beni. Ya benim burnumun ucu eskiden cok asagidaydi, isin kotu yanida konusurken gulerken falan bole sallaniyordu. Su an burnumun ucu cok sert. gulerken gene biraz inme oluyor ama korkuyorum. keske biraz daha kalkik ve sivri olsaydi. sen dogustan sansliymissin bence
Cok sukur, bazi burunlari goruyom cevremde ve sanal ortamda sukur ediyorum elbette. Ama genede 7 milyar verince isteklerde artiyor haliyleAma bu sefer cok detayli arastircam. Fiyatda cok onemli tabi. Emre Ilhan normal estetige 8 milyar istedi. Allah bilir revizyona ne kadar isteyecek. Buruna odedigim parayla fistik gibi bi araba alirdim
canım kesinlikle sorun yapacak bi burun olmamş seninki. ayrıca sen istemesen bile incelecek burun ucu. ben ameliyat olalı 3 hafta oldu benim burun ucum inceydi ve burun ucuma hiç dokunulmamş olmasına rağmen benimki de tombul duruyo. geçici şeyler bunlar dert etme bence.
ozel bir dosya actim. orada fotograflarim var... bi zahmet bakar misin? ben gelisimi goremiyorum[/QUOT görebilmem için arkadaş olmamız gerekiyo sanırım
Demeet Allah iyiligini versinaglarken guldurdun beni. Ya benim burnumun ucu eskiden cok asagidaydi, isin kotu yanida konusurken gulerken falan bole sallaniyordu. Su an burnumun ucu cok sert. gulerken gene biraz inme oluyor ama korkuyorum. keske biraz daha kalkik ve sivri olsaydi. sen dogustan sansliymissin bence
Cok sukur, bazi burunlari goruyom cevremde ve sanal ortamda sukur ediyorum elbette. Ama genede 7 milyar verince isteklerde artiyor haliyleAma bu sefer cok detayli arastircam. Fiyatda cok onemli tabi. Emre Ilhan normal estetige 8 milyar istedi. Allah bilir revizyona ne kadar isteyecek. Buruna odedigim parayla fistik gibi bi araba alirdim
Kotu degil gayet iyi benimde hafif asimetriler var ama doktor bekle bosuna canini sikma duzelecek demisti ye dedigi gibi olurlyor alcidan ciktiginda bir yamuktu birde ucu tavana bakiyordu eve gidip intahar ediyim dedim o derece ama simdi seker bir hal aliyor kusurlari olmasina ragmen Sabirla bekle bence eger duzelmezsede revizyonu kendi doktorundan talep et bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?