Bir Ay Gecti Ve revizyon dusunuyorum

havalı bir buruna sahip olmak ne kadar işkenceli bir durummuş. yakup avşar en güzeli galiba.ama serveti olanlara

havalı bir buruna sahip olmak ne kadar işkenceli bir durummuş. yakup avşar en güzeli galiba.ama serveti olanlara. ama benim yokkkkkkkkkkk

maşşallah. bu gümlenmiş hali mi. önceki kaçtı ki. naptınız siz doktor olayını. buldunuz mu kararınız nedir.

Ameliyat olmak hem istiyorum hem istemiyorum sınav hazırlık sürecim açısından
ama Ferruh Beyle bi görüşcem ay sonu iptal etmedim randevumu Tevfik Beyle de görüşmek istiyorum da onun üniversite hastanesi olması nedeniyle ücretli

Mrb,Ahmet işikdemirle görüştünüzü.
Tevfik sozenin muayenesinin ücretsîz olduğunu yazmışlardı.

Mrb,Ahmet işikdemirle görüştünüzü.
Tevfik sozenin muayenesinin ücretsîz olduğunu yazmışlardı.

ama üniversite hastanesi olunca ücret farkı olmuo muydu??? ücretsizse onunla da görüşmek istiyorum. Bilgisi olan var mı???
yok Ahmet Işıkdemirle görüşmedim çok doktorla görüşüp zaten karışık olan kafamı hepten bulandırmayım dedim

Tevfik sözenin muayenesi ücretli değil arkadaşlar

bence biraz sabirli olman da fayda var..hem daha 1 ay olmus hem de oyle kotu gorunmuyor..

Öncelikle şunu söylemeliyim zırvalık olarak görmezsen eğer bende burun ameliyatı olmuş geçirmiş biriyim. Doktorum Yakup Avşar profilimde burnumu görebilirsin.

1. ilk 1 ay bunalımdaydım evden dışarı çıkmadm okula gitmedim arkadaşlarımla dahi buluşmadım devamlı ağlıyordum bunlar çok normal ilk 6 ay burnundan hayır bekleme (1. haftada harika bir şekilde burnu oturmuş olan fotograflar görsemde her bünyede bu hızı bekleme)

2. Burnuna ameliyat esnasında yapılan işlemleri düşünebiliyormusun şişmeme ihtimali sıfır hatta dikkat edersen sabahları burnun iyice davul gibi olur akşama doğru daha beğenirsin. Burun ucu ise ödemin en son indiği bölgedir.

3. Burun ödemleri sağ ve sol eşit olarak inmez bu nedenle ilk aylarda eşitsizliklerin görünmesi normaldir örnegin benim burnum sola dönmüştü ve ben doktor burnumu yamulttu ne hale geldim diye aglıyordum oysa ki ödemlerin sağ sol ayrı ayrı inmesiyle alakalıymış ki ben o zamanlar bu kdr bilgili olmadığım için boşu boşuna korkmşm şuan gram kayma yok.

4.En önemlisi için rahat gönlün ferah olsun çünkü herşeyin çaresi var üstelik burun ucu ameliyatı kemik ameliyatlarına göre çok daha zahmetsiz 6 ay bekleyip üzerine doktorlar ile görüşmeye başlarsın ki bence bunun olmayacağını düşünüyorum.

Sağlıklı günler dilerim

kızlar ben revizyon düşünüyorum kalkık burun ucu düşürülebilir mi bi bilginiz varmı????????? ben arastırıcam baya bi doktor ama en gözdem emre ilhan sanırım ona olucam tamam biraz maliyetli ama hıc olumsuz yorum duymadım emre bey hakkında bana doğallık katıcaksa umrumda değil açıkcası maliyeti kredi çeker öderim bi şekil artık:)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

sanırım revizyonda en iyi isimlerden biri emre ilhan...

iyice düşün canım ve hocayla bir konuş... ücreti pahalıymış 12.000 civarı alıyor revizyona sanırım... senin revizyon işinde kemik kısmı yok bence... belki daha uyguna yapabilir...

umarım sonunda istediğin burna kavuşursun...

Bence burnun güzel, eskisi de iyiymiş bana göre. Sen bi de benimkini görsen :) bence 1 yıl bekle, 1 yıldan önce revizyon yapmıyorlarsa bir bildikleri vardır. Hem düzelir hem de alışırsın.

Ne güzel yazmışsın arkadaşım, ameliyat öncesi bana destek oldun. Çünkü sonuçtan çok tedirgindim. Sabırla bekleyeceğiz 6 ay - 1 sene. Napalım 36 yıl geçirdik bu burunla, 1 yıl koymaz sanırım.

Merhaba ben de Yakup Avşar a oldum 5 gün önce. Burnun kalkıklığnın düzelmesi ve burun dudak arası mesafenin kısalması ne kadar zaman alıyor? En iyi ihtimalle 13gün sonra işe başlamak zorundayım of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…