bu da etti 13. mesaj. offfff
Site yenilenince benim mesaj sayım da gümlemiş yahu
maşşallah. bu gümlenmiş hali mi. önceki kaçtı ki. naptınız siz doktor olayını. buldunuz mu kararınız nedir.
Ameliyat olmak hem istiyorum hem istemiyorum sınav hazırlık sürecim açısından
ama Ferruh Beyle bi görüşcem ay sonu iptal etmedim randevumu Tevfik Beyle de görüşmek istiyorum da onun üniversite hastanesi olması nedeniyle ücretli
Mrb,Ahmet işikdemirle görüştünüzü.
Tevfik sozenin muayenesinin ücretsîz olduğunu yazmışlardı.
ama üniversite hastanesi olunca ücret farkı olmuo muydu??? ücretsizse onunla da görüşmek istiyorum. Bilgisi olan var mı???
yok Ahmet Işıkdemirle görüşmedim çok doktorla görüşüp zaten karışık olan kafamı hepten bulandırmayım dedim
Tevfik sözenin muayenesi ücretli değil arkadaşlar
teşekkürler canım
arkadaslar lutfen yardim edin...
Bir ay once burun estetigi oldum ama burnumdan memnun degilim. Burnumun ucunu ince kibar birsey istemistim ama burnumun ucu top ve burun kanatlarindan birisi yukarda birisi asagida duruyor. Sis bu inecek bla bla zirvaliklarini duymak istemiyorum. Sisler inse bile bu kadar bariz asimetri ve sisin inecegini duzelecegini dusunmuyorum. 6 ay sonra revizyonu kesinlikle kafaya koydum. 6 ay sonra revizyon yapan bir doktor taniyormusunuz?
Eki Görüntüle 991694 Eki Görüntüle 991695
arkadaslar lutfen yardim edin...
Bir ay once burun estetigi oldum ama burnumdan memnun degilim. Burnumun ucunu ince kibar birsey istemistim ama burnumun ucu top ve burun kanatlarindan birisi yukarda birisi asagida duruyor. Sis bu inecek bla bla zirvaliklarini duymak istemiyorum. Sisler inse bile bu kadar bariz asimetri ve sisin inecegini duzelecegini dusunmuyorum. 6 ay sonra revizyonu kesinlikle kafaya koydum. 6 ay sonra revizyon yapan bir doktor taniyormusunuz?
Eki Görüntüle 991694 Eki Görüntüle 991695
Demeet Allah iyiligini versinaglarken guldurdun beni. Ya benim burnumun ucu eskiden cok asagidaydi, isin kotu yanida konusurken gulerken falan bole sallaniyordu. Su an burnumun ucu cok sert. gulerken gene biraz inme oluyor ama korkuyorum. keske biraz daha kalkik ve sivri olsaydi. sen dogustan sansliymissin bence
Cok sukur, bazi burunlari goruyom cevremde ve sanal ortamda sukur ediyorum elbette. Ama genede 7 milyar verince isteklerde artiyor haliyleAma bu sefer cok detayli arastircam. Fiyatda cok onemli tabi. Emre Ilhan normal estetige 8 milyar istedi. Allah bilir revizyona ne kadar isteyecek. Buruna odedigim parayla fistik gibi bi araba alirdim
Öncelikle şunu söylemeliyim zırvalık olarak görmezsen eğer bende burun ameliyatı olmuş geçirmiş biriyim. Doktorum Yakup Avşar profilimde burnumu görebilirsin.
1. ilk 1 ay bunalımdaydım evden dışarı çıkmadm okula gitmedim arkadaşlarımla dahi buluşmadım devamlı ağlıyordum bunlar çok normal ilk 6 ay burnundan hayır bekleme (1. haftada harika bir şekilde burnu oturmuş olan fotograflar görsemde her bünyede bu hızı bekleme)
2. Burnuna ameliyat esnasında yapılan işlemleri düşünebiliyormusun şişmeme ihtimali sıfır hatta dikkat edersen sabahları burnun iyice davul gibi olur akşama doğru daha beğenirsin. Burun ucu ise ödemin en son indiği bölgedir.
3. Burun ödemleri sağ ve sol eşit olarak inmez bu nedenle ilk aylarda eşitsizliklerin görünmesi normaldir örnegin benim burnum sola dönmüştü ve ben doktor burnumu yamulttu ne hale geldim diye aglıyordum oysa ki ödemlerin sağ sol ayrı ayrı inmesiyle alakalıymış ki ben o zamanlar bu kdr bilgili olmadığım için boşu boşuna korkmşm şuan gram kayma yok.
4.En önemlisi için rahat gönlün ferah olsun çünkü herşeyin çaresi var üstelik burun ucu ameliyatı kemik ameliyatlarına göre çok daha zahmetsiz 6 ay bekleyip üzerine doktorlar ile görüşmeye başlarsın ki bence bunun olmayacağını düşünüyorum.
Sağlıklı günler dilerim
Öncelikle şunu söylemeliyim zırvalık olarak görmezsen eğer bende burun ameliyatı olmuş geçirmiş biriyim. Doktorum Yakup Avşar profilimde burnumu görebilirsin.
1. ilk 1 ay bunalımdaydım evden dışarı çıkmadm okula gitmedim arkadaşlarımla dahi buluşmadım devamlı ağlıyordum bunlar çok normal ilk 6 ay burnundan hayır bekleme (1. haftada harika bir şekilde burnu oturmuş olan fotograflar görsemde her bünyede bu hızı bekleme)
2. Burnuna ameliyat esnasında yapılan işlemleri düşünebiliyormusun şişmeme ihtimali sıfır hatta dikkat edersen sabahları burnun iyice davul gibi olur akşama doğru daha beğenirsin. Burun ucu ise ödemin en son indiği bölgedir.
3. Burun ödemleri sağ ve sol eşit olarak inmez bu nedenle ilk aylarda eşitsizliklerin görünmesi normaldir örnegin benim burnum sola dönmüştü ve ben doktor burnumu yamulttu ne hale geldim diye aglıyordum oysa ki ödemlerin sağ sol ayrı ayrı inmesiyle alakalıymış ki ben o zamanlar bu kdr bilgili olmadığım için boşu boşuna korkmşm şuan gram kayma yok.
4.En önemlisi için rahat gönlün ferah olsun çünkü herşeyin çaresi var üstelik burun ucu ameliyatı kemik ameliyatlarına göre çok daha zahmetsiz 6 ay bekleyip üzerine doktorlar ile görüşmeye başlarsın ki bence bunun olmayacağını düşünüyorum.
Sağlıklı günler dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?