Bir Ay Gecti Ve revizyon dusunuyorum

4 gun once ameliyat oldum burun ucum cok kalkik ne zaman inecek bu halini sinirimi bozuyor uzulmemek icin direniyorum degisir diye ama o kadar kalkkik ki

çok güzel özetlemişsiniz. benim henüz ameliyat tecrübem yok ama burun estetiği ile ilgili forumları sıklıkla ziyaret ediyorum. ameliyat olanlar genelde sizin yaptığınız yorumları yapıyorlar. 6 aydan önce burun oturmuyormuş. Bu arkadaşımız da nasıl olsa ikinci bir ameliyat için beklemek zorunda. O yüzden mümkün olduğunca stres yapmadan, sabırla o süreci beklemeli. Bana göre de burun çirkin olmamış. benimle aynı bir yüz, çene, dudak ve burun yapısına sahip.ben de ameliyat olsam en fazla bu kadar değişirdim herhalde. yani doğal bir burun isteyenler çok büyük beklentiye girmemeli. sonuçta kemer giderilmiş. ilerde daha da düzgün olacaktır. daha fazla müdahale edilse belki de yapay duracaktı. geçmiş olmasını dilerim.

Arkadaslar ameliyatimin ustunden 7 ay gecti. Ilk donemler mutis bir bunalim gecirdim. Avrupada olusum da cabasi oldu. Turkiyede olsam durumlar cok daha farkli gelisebilirdi. Maillerde yasanan tatsiz anlasmalardan oturu, doktorumun yanimda olmadigini ve beni bu durumda yanliz biraktigini dusundum. Internetten yaptigim bir cok arastirmadan sonra, revizyon dusunsem bile min. 8 ay beklemem gerektigi yaziyordu. Bende artik herseyi kenara birakip sabirla bu donemin gecmesini ve sislerimin inmesini bekledim. Bu donem icerisinde de doktorum Hasan Findigi medyadan takip ediyordum. Bir turlu inanamiyordum, bu kadar mukemmel sonuc cikaran eller, nasil olurda bende boyle bir sonuc yaratirdi? Fakat beklemekten baska bir cagrem yoktu. Bekledim... Su an 7 ay gecti uzerinden. 7 aydan sonra doktoruma tekrardan fotograflarimi gonderdim. Burnumdan ne yazik ki halen bekledigim sonucu alamadim. Sislerim minimuma indi fakat asimetri sorunu sisler indikce dahada ortaya cikti. Ilk donemlerde yasanan gerginlikler ve bunalimli donemleri de kenara koyup doktorumu tekrardan aradim. Verilen ilgi ve alaka sasirtti. Sanirim ilk zamanlarda bunalim durumu ile yapilan yazismalarda yanlis anlasilma olmus ve bundan oturude doktorumun beni yanliz biraktigini zannetmisim. Yanilmisim! Bundan aylar once bu sitede Hasan Findik icin sarfettigim sözler icin uzgunum, ve kendisinden ÖZUR DILIYORUM. Bundan sonraki surecte de her daim yanimda olmasini istiyorum. Sizlere tavsiyem, ameliyatinizdan once yasayacaginiz bunalim donemlerini hesaba katin, ve sabirli olun. Herseyin telafisi vardir, yeter ki doktorunuza guvenin.

.....ameliyat olmadan once, ama medyaya yanildim......
Arkadaşlar medyaya aldanmayın programlara çıkan doktorların pek azı hariç çoğu reklamını yapabilmek için para ödeyerek çıkıyor. Parasını vermeden bu doktorlar hiç bir programa çıkamaz. Iyi olduklarından değil buna bütçe ve zaman ayırdıklarından kanallarda görünüyorlar...

Her yazılan yoruma ve gördüğünüz fotolarada yanılmamak lazım ama değilmi Yorumun doğruluğu,hasta doktor ilişkisini tam net olarak bilemeyiz! Hasta psikolojisi,beklenecek süreyi doldurmadan yapılan yorumlar v.s. Başka doktorada ameliyat olunsa idi alınacak sonuç ne olurdu acaba? Burun ameliyatı cidden zor bir ameliyat.Ortaya çıkacak sonucu beklemek,değişiklik,beklenen ve ortaya çıkan sonucu karşılaştırmak zorr.. Üç kez ameliyat oldum burnumdan,çok şükür burun şekline geldi
Medyada birçok doktor çıkıyor evet.Kimi hastayı süsleyip boyayıp çıkartıyor göz boyuyor.Ama kimide tüm çıplaklıgı ile sonuçları gösteriyor..Kimin reklam için çıktıgı kiminde sonuçlarla çıktıgını anllayamamak imkansız yani.Kimse enayi değil

4 gun once ameliyat oldum burun ucum cok kalkik ne zaman inecek bu halini sinirimi bozuyor uzulmemek icin direniyorum degisir diye ama o kadar kalkkik ki

ya cok yeni beklıceksın ve sok olucaksın bukadar nasıl normale dondu dıyee :)

Bir doktor eşi olarak söylüyorum reklam için Çıkmayan yok...

Bir doktor eşi olarak söylüyorum reklam için Çıkmayan yok...
Tabiki bir doktorun reklamıda olabilir.Ama reklamıyla çıkıp başarıları ilede çıkan doktorlar var.Sağlık proğramlarında umutsuz,mutsuz insanları,maddi olarak asla ameliyat olamayacak,geçirdiği bir kazadan dolayı hayata küsen hastaların yüüznü güldüren doktorlarda var! Herşeye raklam yapıyor diyemeyiz..Doktor siteler var,ameliyatları anlatan,komplikasyonları gösteren söyleyen.O zaman hepsi reklam kategorisine giriyor..EE biz nereden neyi görüecegiz,neyi okuyacagız bunlar yapılmasa! Buradan herkes süreçlerini anlatıyor doktor isimlerini vererek.Buda bir reklam o zaman (gerçi raklam amaçlı üyelerde var ama kendilerini, belli ediyorlar sonuçta)
Euro kanallarında özellikle diş ve estetik doktorların reklamları dönüyor sürekli.İsteyen reklam yapar kendini tanıtır,isteyen yapmaz bu kadar basit.İnsanlar bu reklam yapıyor,kötü.. derse gitmez.Ama ben televizyonlardaki programlar sayesinde birçok şey gördüm öğrendim sonuçta.. Sizde kendi doğrularınıza göre hareket edersiniz.Reklam yapan kötü demek,buraya yazmak ne kadar doğru acaba? Sizin doğrunuz bana yanlış gelebilir!

Neden asabi cevaplar yazıyorsun. Reklam yapmak kötüdür diyen olmadı ki... O reklam Amaçlı bilgilendirmeler elbette hepimizin işine yarıyor da senin kızdığın nedir...

Neden asabi cevaplar yazıyorsun. Reklam yapmak kötüdür diyen olmadı ki... O reklam Amaçlı bilgilendirmeler elbette hepimizin işine yarıyor da senin kızdığın nedir...
Çok özür dilerim ama sizin net ve kesin yorumlarınıza bende fikrimi belirttim sadece.Asabi cevaplarım yok,siz biraz asabisiniz yazdığınız yorumlara bakın.. Kızgınlıgımda yok,çok şükür mutluyum Hayırlı bayramlar

Daha once korkunc ıkı burun estetıgı yaşadım o dagılmıs burnumu Tuğrul Maral topladı 10. Gunum ve harıka bır buruna sahıbım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…