kizlar bi yardimci olun ya? revizyon icin kimi onerirsiniz? Burun ucumdan cok sikayetciyim birde onden bakildiginda duz bir burun olmadinolursunuz
arkadaslar lutfen yardim edin...
Bir ay once burun estetigi oldum ama burnumdan memnun degilim. Burnumun ucunu ince kibar birsey istemistim ama burnumun ucu top ve burun kanatlarindan birisi yukarda birisi asagida duruyor. Sis bu inecek bla bla zirvaliklarini duymak istemiyorum. Sisler inse bile bu kadar bariz asimetri ve sisin inecegini duzelecegini dusunmuyorum. 6 ay sonra revizyonu kesinlikle kafaya koydum. 6 ay sonra revizyon yapan bir doktor taniyormusunuz?
Eki Görüntüle 991694 Eki Görüntüle 991695
Bir ay once burun estetigi oldum ama burnumdan memnun degilim. Burnumun ucunu ince kibar birsey istemistim ama burnumun ucu top ve burun kanatlarindan birisi yukarda birisi asagida duruyor. Sis bu inecek bla bla zirvaliklarini duymak istemiyorum. Sisler inse bile bu kadar bariz asimetri ve sisin inecegini duzelecegini dusunmuyorum. 6 ay sonra revizyonu kesinlikle kafaya koydum. 6 ay sonra revizyon yapan bir doktor taniyormusunuz?
kizlar bi yardimci olun ya? revizyon icin kimi onerirsiniz? Burun ucumdan cok sikayetciyim birde onden bakildiginda duz bir burun olmadinolursunuz
lutfen arkadaslar yardim edindoktorum artik ilgilenmiyor. maillerime telefonlarima cevap vermiyor cok zor durumdyim bi an once yeni bir doktor bulmam lazim. bu burunla dolasamiyorum hayat standartlarimi sifira cekti resmen evden cikamiom
Kotu degil gayet iyi benimde hafif asimetriler var ama doktor bekle bosuna canini sikma duzelecek demisti ye dedigi gibi olurlyor alcidan ciktiginda bir yamuktu birde ucu tavana bakiyordu eve gidip intahar ediyim dedim o derece ama simdi seker bir hal aliyor kusurlari olmasina ragmen Sabirla bekle bence eger duzelmezsede revizyonu kendi doktorundan talep et bence
öncelikle geçmiş olsun..ben revizyonumu Emre İlhan a oldum çok memnunum .doktor tavsiye etmeyi sevmem normalde ama Emre bey bu konuda gerçekten çok başarılı.istersen albümümden resimlerime bakabilirsin..inş sende istediğin sonuca ulaşırsın en kısa zamanda...
Yandan gayet guzel onden biraz dolgun ama bu bence sislikten olabilir ama ben dolgun burun severim onlada alakali olabilir doktor bana ucuda biraz etli demisti ben oyle kalsin demistim kesinlikle psikolojini bozacak bisey yok burnunda beklenti meselesi beklentini karsilamadiysa o ayri ama kusursuz guzel olmaz :)
Merhaba canim.. öncelikle cok gecmis olsun.. Burun güzel olsun veya olmasin - önemli olan SENIN begenmemendir.. benim fikrimi sorarsan; sen güzel bi kiz oldugun izin burnun "cirkinligi" pek belli olmuyor, ama sadece buruna bakilirsa bence de pek güzel olmamis.. bundan cok daha güzel olabilirdi yani.. Sisler inse bile cok daha degisecegini hic sanmiyorum.. gittikce ucu düsecek mesela - bu kesin yani.. ben zaten Hasan Findik'in yaptigi burunlari begenmiyorum acikcasi ve bu sonuc beni hic sasirtmadi :) .. Neden Hasan Findik'i doktor olarak sectin cok merak ediyorum? soruna gelince; revizyon icin Emre Ilhan iyi diyorlar bide ben kendi gözlerimle gördügüm icin Baris Cakir'in da yaptigi revizyon burun ameliyatlari da cok basarili diyebilirim.. sen yinede istersen iyice arastir, her iki doktorla konus ve onlarin da fikirlerini al.. Allah sabir ve kolaylik versin canim.. Burun bu, yüzün tam ortasinda ve görünüs olarak büyük bi rol calan bi organ, o nedenle güzel bi burun olmasi önemlidir bence.. saklanabilecek bisey de degil bide :) .. Hersey diledigin gibi olur Inshallah :)
Merhabalar, oncelikle gecmis olsun. Ben de yaklasik 1 yil once ameliyat oldum ve senin hissettiklerini hissediyorum. Ama senin burnun henuz cok yeni. 10. gun ile bir ay arasinda acayip fark var. evet cok fazla degisiklik olmuyor aylar gecice ama yine de beklemekte fayda var, hemen karar verme. Bir de ben bu fotolardan cok net birsey anlayamadim. daha yakindan ve karsidan isik gelecek sekilde net cekilmis foto koyarsan objektif olarak fikrimi soyleyebilirim.
Öncelikle çok geçmiş olsun çok üzüldüm memnun olmamanıza ama 1 aylık burun daha tam olarak kendini belli etmezki ben kalın deriliyim eski burnum da yuvarlaktı emre beye oldum ben emre bey bana ovalliğini alacağım daha kadınsı bir burnun olcak dedi ki kalın deride ovalliği almak çok zordur nasıl olcak diye düşünürken ameliyat oldum emre bey tam istediğin gibi oldu dedi sivri de istememiştim çünkü ilk 2 3 ay burnum eskisi gibi yuvarlaktı olmadı diye düşünürken emre bey çok destek oldu sabret kalın derilisin şişlerin insin bekle dedi ve 2 sene oldu ben ameliyat olalı çok memnunum 4 sene dr araştırdım kalın derilisin senin burun ucun hem tombul ve yuvarlak kalır demişti gittiğim doktorlar ama demekki işinin ehli dr a gidince kalmıyormuş:) ben sana kesinlikle emre ilhanı tavsiye ederim daha iyisini görmedim ben emre beyle iletişime geçip bir anlatın görmek isteyecektir ama 1 sene dolmadan kolay kolay revizyon yapmıyor emre bey en az 8 ay bekler 1 ay olmuş bekleyelim diyecektir size çünkü gerçekten 1 ay burun için çok erken belki şişler geçtikce siz de memnun kalcaksınız. asimetri de var demişsiniz o geçebilir de geçmeyebilir de bazen şişlik bir tarafta fazla oluyor o zaman daha yukarda kalabiliyor ama tam tersi de olabilir o yüzden sizin şu an için yapacağınız tek şey beklemek
alper bayraktar..ama bursada...
Bence burnun çok doğal ve yüzüne uyumlu. Foruma dikkatlice bakarsan birçok sorunlu burun görürsün; burun sırtı çöken, ameliyat izi belirgin olan, estetik ameliyatı belli olan (ve bunun sonucu olarak çevresel tepkilerden ötürü mutsuz olan bireyler) başlıklar göreceksin. Senin burnunda bu saydığım sorunların hiçbirisi yok gördüğüm kadarıyla, var mı? Ayrıca benim görüşüm yüzüne çok yakışmış, fındık kadar burun isteseydin belki bu kadar hoş olmazdı. Fındık kadar burnu olan ünlülere bak (estetik ameliyatlı olup da) çoğu bir süre sonra depresyona girdi. Hatırlıyorum birkaç tanesi estetik ameliyat olduğu için pişmanlığını dile getirmişti üstelik. Bence burnun doğal ve elletme. Ameliyatının 1. ayındasın, bu yeni zamanlarda bir müdahele cildinde onulamaz/sağaltılamaz (iyileştirilemez) hasarlar verebilir. En sağlıklı 2. müdahele genellikle 12. aydan sonra (en erken 6. ay derler) önerilir. Bence burnunla kanka ol, ona alış çok sevimli. Yoksa kendini yıpratırsın, doktorla ilişkine gelince, estetik cerrahlar biraz böyledir, burun ameliyatını yaparlar çekilirler. Benim de ameliyat olduğum doktor hatâlı ameliyat yaptı 2. ameliyatı oldum aynı doktora, fazla ilgilenmedi. 2. ameliyatı fazla önermiyorum, ki senin 2. ameliyatlık durumun da yok diye düşünüyorum resimlerde gayet güzel doğal bir burun var. Ağlama.
Ben de revizyon ameliyatı oldum Prof.Dr.Selçuk İnanlı yaptı ameliyatımı.Muhteşem güzel bir burnum var şimdi.
Siz en iyi ben anlarımÖncelikle sakin olun,isterseniz mail adresinizi verin öncesi-sonrasıı fotoğraflarımı göndereyim size.
Ama mutlaka Selçuk Bey le görüşün.Çok mutlu olacaksınız, ben birinci ağızdan kefilim.
ben bi problem görmedim. eskisinden de iyi görünüyor. benim de bir ay oldu; biraz daha iner mi diye bekliyorum. ayrıca çene dolgusu da yaptırdım, geri duruyordu çenem burnumdan. doktordan şimdilik memnumun bence :) garantili konuşamıyorum çünkü ne zaman konuşsam nazar değer. biliyorum. dolgu morluğu ve şişliği 10 gün içinde indi , geçti. anlamadım.. burda kızlar bağırıp duruyo şöyle kötü böyle kötü... aaaaa yine nazar değcek öff ..hepsi bu kadar başka bi şey yok !yalnız çok para göz bir doktor bunu söylemeliyim.. hoş parayı kim sevmez de..ameliyattan sonra da kızar gibi döve döve konuşuyo. bana beni azarladı gibi geldi hala emin diillm D: ismini özelden yazabilirim. ancak daha bi ay oldu ameliyat olalı. ilerki aylarda nolur bilmem.. tövbe tövbe
merhaba sana kesinlikle barış çakırı tavsiye ederim ben birkaç gün sonra ameliyat olcam muayneye gittiğimde yaptığı ameliyatları gördüm 3.kez 4.kez ameliyat olup memnun olmayan rezivyona gelen cesur hastalar bile olmuş gerçekten mucizeler yaratmış kesinlikle bi git fikrini al pişman olmicaksın
Merhabaaa, cok tesekkur ederim. Ya yandan begeniyorum burnumu. Yani eski hali ile kiyaslayacak olursam. Ama genede beklentimi karsilayan bir ameliyat olmadi ne yazik ki. Bu arada iltifatin icin cok tesekkur ederim. Ucu dusecek derken, asagi dogrumu yoksa kucuklecek mi? Hasan Findigin avrupa kanallarinda milyonlarca reklami donuyor. istanbula geldigimde cok kisitli bir surem vardi. 2-3 doktor ile gorusme firsatim tek oldu. Ama kafamda asagi yukari Hasan Findik vardi. Ilk gorusmeye gittigimde o kadar anlayisliydi ki anlatamam. Elimi tutup gozlerimin icine bakip beni cok iyi anliyor ve anlasiyoruz gibi davraniyordu. Buda ister istemez, senelerdir estetigi dusunen ve gercekten guzel seyler uman birisi icin guven vericiydi. Bu nedenle Hasan beyi sectim. Burnum ilerde guzel dahi olsa, Hasan beyi sectigim icin mutis derecede pismanim. Bir doktor olarak, hastasina karsi daha sabirli olmasi gerekiyordu. hakli olmama ragmen, onu belkide maillerimle bunalttigim icin ozur dilememe ragmen burnundan hala kil aldirmiyor. Baris Cakiri hic duymamistim. Mutlaka arastiracagim onuda. keske ilk basta bu arastirmalari yapip bu siteden haberdar olsaydimAmeliyatimdan 3 gun sonra ne yazik ki bu siteden haberdar oldum. Cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin. Cok saol canim...
Ucu düsecek derken, yani asagi dogru inecek demek istedim canim.. bu herkeste olur.. sisler indikte, burun ucu da az cok iniyor.. o nedenle cogu artik kalkik bi burun istiyor zaten :) zamanla inip kivamina geldigi icin.. Cok sanssiz bi durum olmus seninkisi.. keske daha önce bu sayfadan haberdar olsaydin.. Neyse, olan olmus.. beni en cok kizdiran durum Hasan bey'in hastasiyla ilgilenmemesidir.. ama artik bundan sonra ne yapabilirsin ona bakmak lazim.. iyice arastirmadan ameliyata yatma.. burun bu, baska bisey degil nede olsa.. iyi arastirmalar canim :)
yandan iyi ama onden cok mutsuzumiki yandan da ayni degil ayrica. bi tarafin burun kanati daha yukarda biri daha asagida. zamanla duzelir mi bilmiom sitede bi cok kisinin burnunu gordum. alcilari cikar cikmaz cok guzel sonuc vermis. ama benim ki oyle olmadi emre ilhanin revizyon fiyati hakkinda bir bilgin var mi? offff gene bi suru para vercem. ilk doktoruma 7 milyar para vermistim
bu duruma sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. burnum eskiden dusuktu. ve konusurken boyle oynayan bi burun ucuydu. doktor onu yukarda topladi. oyle kalkik bir bunum yok, ama yandan bakildiginda burun uc mesafem cok gelio. o inse guzel olur ama ucu dahada dusmesin
hasan bey gercekten kotu bi doktor. kimseye ama kimseye tavsiye etmem. belki isi iyi, belki ben bi istisnai bir durumdum kotu oldu. ama hasta doktor iliskisi berbat.
kesinlikle bir dahaki ameliyatimda cok ama cok daha dikkatli olcam. verdigim para evlat acisi gibi koyduonada yemesi nasip olmasin ins
Herkes daha 1 ay, bekle falan diyor ama ben sana bunu demiyorum cünkü bence simdiden belli nasil olacagi, bu bir.. ikincisi daha önce burda baska bi üye de seninle hemen hemen ayni durumu yasamisti ve o da sonunda revizyon olmustu.. onun da doktoru Hasan Findik'ti.. Herseyden önce senle ilgilenmemesi cok kötü.. Buna nekadar para verdin acikcasi cok merak ettim.. Sinirlendim gercekten.. Bi doktor hastasiyla nasil ilgilenmez anlamiyorum.. hele böyle bi durumda.. zaten ameliyattan sonra insanin psikolojisi alt üst oluyor bi süre, doktor da ilgilenmezse insan delirir yani.. Allah sabir versin sana gercekten.. Inshallah bundan sonra verecegin kararin seni mutlu eder canim..
7 milyar para verdimparam vardi aslinda tr geldigimde. Emre bey 8 milyar demisti. Ama hasan findik o kadar gozumu kamastirdi ki ondan baskasini dusunemedim Ama her gun beddua ediyorum. Allah o parayi yemegi nasip etmesin. gercekten ben bogazimdan kisip, sabahlara kadar calisarak biriktirmistim o parayi. Zehir zikkim olsun inshallah. Kanser olup ciksin yediysede!
canım sakin ol.. burnun gayet güzel görünüyo ama istediğin gibi olmamış olabilir hem daha yeni biraz zaman geçsin eger begenmezsen revizyon olrsun emre ilhanı cok duydum bi arastır istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?